Drksi
Zainteresovan član
- Poruka
- 205
Mene je bukvalno odusevioЈа сам коментарисао да је мени овај искренији и огољенији од Паразита којег су некако модификовали и ушминкали да освоји Оскара.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je bukvalno odusevioЈа сам коментарисао да је мени овај искренији и огољенији од Паразита којег су некако модификовали и ушминкали да освоји Оскара.
Odličan filmDead Man?
Upravo gledam film, pa javim utiske.Odličan film
Ako te ne smara možeš da pogledaš Don Huan de Marko, gde Dep igra tipa koji je uveren da je inkarnacija Don Huana a Marlon Brando njegovog psihijatra koji bi trebao da ga izleči a onda i on prolupa zajedno sa njim. Ali to samo ako hoćeš da zaradiš ekstra poene na senzibilnost kod devojke. Inače je bolje preskočiti
Uspela da odgledam juce otprilike pola filma. Meni potpuno idiotski.Fatman
![]()
Gibsonov Deda Mraz ovde se ne razlikuje mnogo od likova koje je glumio u akcionim filmovima kao što su Blood Father, Payback, Lethal Weapon... samo čovek pustio gustu belu bradu i ostaje u svom elementu čvrstog, polumrzovoljnog, šaljivog lika lakog na obaraču. Ništa posebno, gledljiv film posebno dobar za predstojeće novogodišnje i zimske noći. 3/5
Gledao sam davno, osim toga što ima vanserijske glumce nije me oduševio... koliko se sećam ima tako neki melanholičan krajOdličan film
Ako te ne smara možeš da pogledaš Don Huan de Marko, gde Dep igra tipa koji je uveren da je inkarnacija Don Huana a Marlon Brando njegovog psihijatra koji bi trebao da ga izleči a onda i on prolupa zajedno sa njim. Ali to samo ako hoćeš da zaradiš ekstra poene na senzibilnost kod devojke. Inače je bolje preskočiti
Jedan od meni najdrazih filmova ikada. Ne volim Leonarda ali mu moram priznati vrhunsku glumu ovde. A bese bas klinac...What's Eating Gilbert Grape,
(mada ovaj ti nije kriminalisticki ako si trazio nesto slicno Doni Brasku)
haha, pa Deda Mraz sarađuje sa jebenom američkom vojskom... njegovi elfovi proizvode oružje da bi mogao da finansira opstanak svog "posla"... razumljivo je da će neko pomisliti "mogu i bolje da utrošim sat i četres minuta"Uspela da odgledam juce otprilike pola filma. Meni potpuno idiotski.
da, dal je beše još tu za Oskara nominovan nisam više pametanJedan od meni najdrazih filmova ikada. Ne volim Leonarda ali mu moram priznati vrhunsku glumu ovde. A bese bas klinac...
The Brave sa Marlon BrandomDonnie Brasco da gledate ljudi moji. Ja sam fasciniran. Nikada ranije nisam gledao filmove gde je Johnny Depp mlad. Imate li neku preporuku njegovih filmova da pogledam?
Da. Za najbolju musku sporednu uloguda, dal je beše još tu za Oskara nominovan nisam više pametan
Bukvalno takohaha, pa Deda Mraz sarađuje sa jebenom američkom vojskom... njegovi elfovi proizvode oružje da bi mogao da finansira opstanak svog "posla"... razumljivo je da će neko pomisliti "mogu i bolje da utrošim sat i četres minuta"![]()
Da, na kraju prihvata to da nije potomak Don Huana ali ga njegov psihijatar sad uverava u suprotno. Sećam se da na kraju svi završe plešući u slavu života i ljubaviGledao sam davno, osim toga što ima vanserijske glumce nije me oduševio... koliko se sećam ima tako neki melanholičan kraj
Upravo gledam xDThe Brave sa Marlon Brandom
Odgledao. Odličan je. Smestili čoveku. Čke.The Brave sa Marlon Brandom
Ја сам иначе танак са серијама морам признати.E a kad sam pisao onomad da su Apleove serije dobre, niko nije hteo da gleda. A sad sa zakasnjenjem od godinu dana otkrivate Servant.![]()
I'ma...Pa gde si gledo ni trejlera nema
Ima da se skine film.Pa gde si gledo ni trejlera nema