Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odličan film

Ako te ne smara možeš da pogledaš Don Huan de Marko, gde Dep igra tipa koji je uveren da je inkarnacija Don Huana a Marlon Brando njegovog psihijatra koji bi trebao da ga izleči a onda i on prolupa zajedno sa njim. Ali to samo ako hoćeš da zaradiš ekstra poene na senzibilnost kod devojke. Inače je bolje preskočiti
Upravo gledam film, pa javim utiske.

Fatman

Fatman-432202693-large.jpg

Gibsonov Deda Mraz ovde se ne razlikuje mnogo od likova koje je glumio u akcionim filmovima kao što su Blood Father, Payback, Lethal Weapon... samo čovek pustio gustu belu bradu i ostaje u svom elementu čvrstog, polumrzovoljnog, šaljivog lika lakog na obaraču. Ništa posebno, gledljiv film posebno dobar za predstojeće novogodišnje i zimske noći. 3/5
Uspela da odgledam juce otprilike pola filma. Meni potpuno idiotski.

Odličan film

Ako te ne smara možeš da pogledaš Don Huan de Marko, gde Dep igra tipa koji je uveren da je inkarnacija Don Huana a Marlon Brando njegovog psihijatra koji bi trebao da ga izleči a onda i on prolupa zajedno sa njim. Ali to samo ako hoćeš da zaradiš ekstra poene na senzibilnost kod devojke. Inače je bolje preskočiti
Gledao sam davno, osim toga što ima vanserijske glumce nije me oduševio... koliko se sećam ima tako neki melanholičan kraj

Servant (4/5)
https://www.imdb.com/title/tt8068860/

giphy.gif

Нисам очекивао ништа,добио сам кратку, јасну, без патетисања и развлачења бизарну радњу.
Јефтина, одлично одглумљена, препуна мистичне језе, параноје набијена са врховним готово божанским емотивно недодирљивим односом мајка-дијете , кокетира на граници драме,хорора,трилера.
Да све што волем плус гратис забавне црно комичне сцене које често изазову и смијех поред силног страве и ужаса коктела, које нам често презентује као на тацни брижни отац маестрални голи кувар.Препорука и једва чекам другу сезону већ почетком године.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back