Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.861
Pa bem ga sto nema trejler da znam dal vredi gledati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno zato sto je mnogo dobarPa bem ga sto nema trejler da znam dal vredi gledati
ni trejler ti ne garantuje neki kvalitet, osim ako ne smatraš da si razvio njuh za treš filmovePa bem ga sto nema trejler da znam dal vredi gledati
Unhinged
![]()
Dobro stoji Raselu uloga negativca... postoji teorija da ovo i nije film nego da su kamermani samo platili neku ženu da mu zatrubi na semaforu i onda snimali njegovu reakciju, što i nije tako malo verovatno znajući njegovu narav. 3/5
da, kačio samBila je u South Parku neka epizoda sa njim gde je mlatio ostale likove, iz čista mira, koliko se sećam.
jel ima one njihove neizbeže igre i pesme?Ludo
indijska krimi komedija
ocena 7,6
Od privatnog seksi videa koji je zavrsio na internetu , dva kofera novca, jednog ekscentričnog zločinca i četiri razlicite zivotne price,
koje se preplicu dolazimo do konacnog razresenja ovog krimi ljubavnog zapleta.
Suepr sam se zabavila gledajuci ovaj film
Od 1 do 10, nula od filma.Fatman
![]()
Gibsonov Deda Mraz ovde se ne razlikuje mnogo od likova koje je glumio u akcionim filmovima kao što su Blood Father, Payback, Lethal Weapon... samo čovek pustio gustu belu bradu i ostaje u svom elementu čvrstog, polumrzovoljnog, šaljivog lika lakog na obaraču. Ništa posebno, gledljiv film posebno dobar za predstojeće novogodišnje i zimske noći. 3/5
ja sam više za skalu od 1 do 5Od 1 do 10, nula od filma.
To sam prestao da gledam još nakon desete sezone, mnogo mi razvodnjeno postalo... nedostajale su mi epizode dok je South Park bio bezvremen, sad se samo bavi aktuelnim temama
ima ali jako malo i vesto je uklopljena muzika u scenariojel ima one njihove neizbeže igre i pesme?
Koji god žanr da je u pitanju moraju da igraju i pevaju