Karpoš11
Buduća legenda
- Poruka
- 25.543
Sto si skrt,kad je odlican?Sto mu ne das 10?
Sent from my X10i using Forum Krstarice mobile app
nisam skrt

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto si skrt,kad je odlican?Sto mu ne das 10?
Sent from my X10i using Forum Krstarice mobile app
Aaaa pa ajde,evo mogu ja nekog,ako je do toga
![]()
Nije los film,stavise sasvim solidan,slabija 8/10
![]()
Objektivno dobar film,interesantna prica,ali ne znam,mozda zato sto sam samo jednom gledala,mene ni hobiti ni gospodari nisu oduvali,to sve jesu super price,ali ne znam zasto ne ostajem odusevljena kao vecina,pa cu subjektivno dati ocenu 8.5/10,iako verovatno zasluzuje vecu.
![]()
Dobra je parodija, ne nešto ''spektakularno'' ali me nasmejalo dobro par puta...8/10
Brđanin ti tata, ko te e*e što imaš spor net, kako ja da ti tu pomognem, idi skoči u reku, učinićeš uslugu mnogima ovde![]()
Dobrodošao nazad.Pošto vidim da ste skroz skrenuli sa pravog puta otkada sam se ja povukao sa teme, tj. otkada, svojim mudrolijama i misaonim egzibicijama, te volšebnim tumačenjima društveno političke stvarnosti, ne obogaćujem sadržaj ovog podforuma, moraću da se vratim, kako se ne bi skroz zagubili na ovoj internet stazi.
Ja ne vidim da je to velika slika? Posebno u njegovom reply...A i uvredljiv odgovor nešto škripi, valjda brđani imaju slabiju internet vezu a ne...![]()
imdb sinko, stavi imdb link.jel koristis ti taj tvoj brzi net za jos nesto osim za krstaricu i pink internet portal![]()
Bez neke dubine ali dobar cut n slash zapravo neke scene su savršeno urađene, što ne čudi jer je režiser japanac, film je ''dobra vožnja'', bez nekog filozofiranja...Svakako nije za o ne sa slabijim želucem 8/10
Brđanin ti tata, ko te e*e što imaš spor net, kako ja da ti tu pomognem, idi skoči u reku, učinićeš uslugu mnogima ovde![]()
Just Another Love Story-Kærlighed på film(2007)
http://www.imdb.com/title/tt1024942/
Skandinavac
Porodični čovek sa dvoje dece, koji je po zanimanju fotograf leseva za policiju se zaljubljuje u devojku koja je pred njim doživela saobraćajnu nesreću i pala u komu.
Ona je bogata i ošašavila ga je skroz svojim izgledom, plus je iz bogate porodice....
Kok je ona u bolnici u komi on se predstavlja kao njen momak....
Međutim u paketu sa njom dolaze i njeni problemi iz prošlosti.....
Dobar za ljubitelje trilera / crime.
ajde mene, molim te. Da vidim jesam li toliki kapacitet da doskocim vasem uzvisenom humouruuuuu huhu