Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle dužeg vremena odgledah romantičan film iz američke produkcije a da nije bljutav i besmislen....
Stuck Between Stations(2011)
http://www.imdb.com/title/tt1536440/

Mladić slučajno u baru naleće na svoju školsku drugaricu koja ga je potpuno zaboravila jer se nisu videli 10 godina. Provode noć zajedno.... (druženje,a ne guženje)

ocena na imdb-u nije ohrabrujuća,a po mom mišljenju jaka trojka / 5

The Hunger Games: Catching Fire - 6,5/10

Jos malo od istog. Nista specijalno novo u odnosu na prvi deo.

Film je podeljen u dva dela. Prvi je duzi i dosadniji, losa rezija, neujednacena gluma. Jennifer Lawrence ocajna, glumila je kao freska, vukla je dole celu ekipu, to je opsti utisak i glavna tema komentara. Jedini gori od nje je bio Lenny Kravitz koji je preblejao ceo film. Donald Sutherland, Stanley Tucci i Elizabeth Banks su nekako odrzali ovaj deo filma da ne potone totalno.

Poslednja trecina filma vec lici na nesto. Akcija, drama, malo uzbudjenja. Ekipa iz ovog dela je dobro odradila posao, pre svega Jena Malone i Sam Claflin, pored njih su i ostali malo zivnuli, nekoliko veterana (Amanda Plummer, Jeffrey Wright, Philip Seymour Hoffman) im je pomoglo da izvuku film u pozitivu. Da je ovakav bio ceo film, ocena bi bila mnogo bolja.

Moze da se gleda, ali nije za bioskop. :)

Mađarski film "Kontroll".

Ja moram da dam ocenu 10/10!

Ostavila sam na srodnoj temi preporuka filmova link ka traileru i jedan kvalitetan snimak celog filma, iako je pronađen na youtube-u.

Priča, gluma, muzika, kostimografija, scenografija, ma sve je...

Ovo ostvarenje je pobralo dobre nagrade, vredi pogledati.

Lokacija je metro stanica u Budimpešti.

Javite utiske ako odlučite da gledate, nemojte imati prerasude samo zato što film nije promovisan i popularan poput tipičnih žanrovskih američkih. :)

MV5BMjA3Nzk5MTE4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMzEwODgyMQ@@._V1_SY317_CR0,0,214,317_.jpg

sto se okomi ti toliko na coveka ? :P

Zafrkavam se malo. Ne ljuti se Goksi valjda.:p

Ovde je dosadno do bola, niko nikoga ne napušava u poslednje vreme. :mrgreen:

Nema Arnolda, Evergreena, i starih likova...postade strašno dosadno, ništa se ne gleda(ja sam u poslednja dva meseca 2 filma odgledao), niko ništa ne predlaže...Nema pljuvanja po novotarijama, jer i njih niko ne konzumira..:p

Poslednja izmena:
Crash (2004)

http://www.imdb.com/title/tt0375679/?ref_=nm_flmg_act_36

Dobitnik Oskara za najbolji film pre 7,8 godina. Ja ga tek sad pogledao i reč je o prilično dobrom filmu. Kroz sudbine dvadesetak junaka koje se ukrste u jednom danu, film se bavi pitanjem rasizma u Americi. Šire, to je priča o ironiji sudbine koja izmiče volji pojedinca.... U brojnoj glumačkoj ekipi posebno su dobri Met Dilon, Tendi Njutn i Majkl Penja, a tu su još Don Čidl, Sandra Bulok, Terens Hauard, Rajan Filipe, Brendon Frejzer i drugi...

ocena 8+ :)

Poslednja izmena:
Zafrkavam se malo. Ne ljuti se Goksi valjda.:p

Ovde je dosadno do bola, niko nikoga ne napušava u poslednje vreme. :mrgreen:

Nema Arnolda, Evergreena, i starih likova...postade strašno dosadno, ništa se ne gleda(ja sam u poslednja dva meseca 2 filma odgledao), niko ništa ne predlaže...Nema pljuvanja po novotarijama, jer i njih niko ne konzumira..:p
Ne, i ja tako prilazim random ljudima na ulici i zavalim im šamarčinu, zafrkavam se malo:mrgreen:

The Mortal Instruments City of Bones 7/10

Goth Hari Poter sa vampirima i vukodlacima, ali ok, moze da se gleda. Efekti su sasvim solidni. Ekipa ok, Lena Headey najbolja, ali se suvise kratko pojavljuje, Jonathan Rhys Meyers bolji nego u novom Drakuli, dobar Aidan Turner (Being Human) ovog puta kao vukodlak, Jamie Campbell Bower i Lily Collins pristojni. Akcioni delovi su bili ok, nije mi se dopala incestoidna romansa, koja je izgleda postala popularna u poslednje vreme u filmovima. Sve u svemu moze da se gleda, ali nije obavezno. :)
Video sam trejler za ovo na Cinestar, izgleda dobro...

Escape Plan - 8,5/10

Pravi film. Akciona zabava u najboljem stilu Stalonea i Svarcenegera. Radnja prati Stalonea, koji glumi eksperta za sigurnost zatvora, kojeg izjebu i ostave u najsigurnijem zatvoru napravljenom po njegovim savetima. Svarceneger je jedan od zatvorenika, ostatak ekipe na nivou zadatka Sam Neill, Amy Ryan, Vincent D'Onofrio, Vinnie Jones, 50 Cent... Dobra rezija Mikael Hafstroma (1408, Derailed). Preporuka. :ok:

Ultimate Gift(2006)

http://www.imdb.com/title/tt0482629/

Drama

žanr: debilini američki film u kojem prodaju prozaičnu filozofiju života i životnih vrednosti.
Nije za one sa lošijim stomakom, jer mogu da povraćaju od američke humanosti, patrotizma, želje da se pomogne zemljama trećeg sveta....

Milioner umire i ostavlja svom lenjom unuku zadatke koje treba da ispuni kako bi se dokopao nasledstva.

Ocena: suvišna posle ostavljenih komentara.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back