mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.346
Film koji sam trazila bio je The Last Supper 1995,koji je ostavio snazan utisak na mene. 9/10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tipično za lakovernjake poput tebe.

sto se okomi ti toliko na coveka ?![]()

)
Ne, i ja tako prilazim random ljudima na ulici i zavalim im šamarčinu, zafrkavam se maloZafrkavam se malo. Ne ljuti se Goksi valjda.:p
Ovde je dosadno do bola, niko nikoga ne napušava u poslednje vreme.
Nema Arnolda, Evergreena, i starih likova...postade strašno dosadno, ništa se ne gleda(ja sam u poslednja dva meseca 2 filma odgledao), niko ništa ne predlaže...Nema pljuvanja po novotarijama, jer i njih niko ne konzumira..![]()

Ne, i ja tako prilazim random ljudima na ulici i zavalim im šamarčinu, zafrkavam se malo![]()

Na udici?Samo se ne krijem iza ekrana kao pizza
Ti pretiš, crvu???Na udici?

Video sam trejler za ovo na Cinestar, izgleda dobro...The Mortal Instruments City of Bones 7/10
Goth Hari Poter sa vampirima i vukodlacima, ali ok, moze da se gleda. Efekti su sasvim solidni. Ekipa ok, Lena Headey najbolja, ali se suvise kratko pojavljuje, Jonathan Rhys Meyers bolji nego u novom Drakuli, dobar Aidan Turner (Being Human) ovog puta kao vukodlak, Jamie Campbell Bower i Lily Collins pristojni. Akcioni delovi su bili ok, nije mi se dopala incestoidna romansa, koja je izgleda postala popularna u poslednje vreme u filmovima. Sve u svemu moze da se gleda, ali nije obavezno.![]()

ne mogu da izguglam nikako, treba mi ime filma dje tri studenta traze cimera, nadju narkosa i posle predoziranja, obiju mu sobu i nadju brdo para..valjda je beni Cusack glumio koliko se sjecam, a ne mogu da ga iz-imdb-am

Zafrkavam se malo. Ne ljuti se Goksi valjda.
Ovde je dosadno do bola, niko nikoga ne napušava u poslednje vreme.![]()
8/10 odlican film ..preporuka...