goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Kad te ove žene dovate...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad te ove žene dovate...![]()
, ako me dohvateA jesi li video u zivotinjskom svetu kanibalizam? To bi trebali i ljudi da rade, zar ne?Pa video sam uzivo dva kera kako naskacu jedan na drugog, a u zivotinjskom svetu ima homoseksualnosti. ...
A jesi li video u zivotinjskom svetu kanibalizam? To bi trebali i ljudi da rade, zar ne?
E, logiko...

ne ugledam se ja na kerove. Ja znam da sam gej od svoje 7 godine. Nikada me nije privukla devojka...... niti ce.jel se ti to ugledaš na kerove???pa bolje bi ti bilo da laješ...![]()

Od 7 godine...Brale,kako li je tebi bilo...![]()
Znaci, vec dve godine si *****?ne ugledam se ja na kerove. Ja znam da sam gej od svoje 7 godine. Nikada me nije privukla devojka...... niti ce.
Bogami Micky,ako miče izgleda ko na slici,kad te dovaaati
Ima da promeniš opciju

Znaci, vec dve godine si *****?
Inace, nije vama samo do razlicitosti, vama je do ovoga:
***** odstranjuje Kosovo!
![]()
BEOGRAD - Gej aktivista Predrag Azdejković pokrenuo je na B92 blogu akciju za dekosovizaciju Srbije, uvredljivo poredeći tu ideju s deratizacijom i dezinsekcijom! Najnovija ideja Azdejkovića osvanula je na blogu svega nekoliko dana nakon izjave predsednika Hrvatske Stjepana Mesića da Srbija treba da se dekosovizuje.
http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-15-07-2009/*****-odstranjuje-kosovo
Mnogo ste zagrizli, trebace to sve progutati...
Bogami Micky,ako miče izgleda ko na slici,kad te dovaaatiIma da promeniš opciju
![]()

To je istinaTo sto jedan gej priznaje Kosovo , ne znaci da i svi ostali gejevi isto priznaju.
Ali su većinom ldp-ejci i slične opcije...Oni koji su otvoreno...Ovi koji su sakriveni su svim strankama,pa i ''patriotskim''To je istinaAli su većinom ldp-ejci i slične opcije...Oni koji su otvoreno...Ovi koji su sakriveni su svim strankama,pa i ''patriotskim''
![]()
Goxy, kakav je osecaj kada se dotakne zivac?
Dobro,dečko je priznao za koju je opciju,i još gej,ipak je to hrabroGoxy, kakav je osecaj kada se dotakne zivac?

Dobro,dečko je priznao za koju je opciju,i još gej,ipak je to hrabro![]()
Tako je bweemoje je pravo da glasam za koga hocu. I ne priznajem nezavisno Kosovo