Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne ugledam se ja na kerove. Ja znam da sam gej od svoje 7 godine. Nikada me nije privukla devojka...... niti ce.
Znaci, vec dve godine si *****?

Inace, nije vama samo do razlicitosti, vama je do ovoga:

***** odstranjuje Kosovo!

Thumb_%5BMS-2080642%5D%5B1%5D.jpg

BEOGRAD - Gej aktivista Predrag Azdejković pokrenuo je na B92 blogu akciju za dekosovizaciju Srbije, uvredljivo poredeći tu ideju s deratizacijom i dezinsekcijom! Najnovija ideja Azdejkovića osvanula je na blogu svega nekoliko dana nakon izjave predsednika Hrvatske Stjepana Mesića da Srbija treba da se dekosovizuje.

http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-15-07-2009/*****-odstranjuje-kosovo

Mnogo ste zagrizli, trebace to sve progutati...

Znaci, vec dve godine si *****?

Inace, nije vama samo do razlicitosti, vama je do ovoga:

***** odstranjuje Kosovo!

Thumb_%5BMS-2080642%5D%5B1%5D.jpg

BEOGRAD - Gej aktivista Predrag Azdejković pokrenuo je na B92 blogu akciju za dekosovizaciju Srbije, uvredljivo poredeći tu ideju s deratizacijom i dezinsekcijom! Najnovija ideja Azdejkovića osvanula je na blogu svega nekoliko dana nakon izjave predsednika Hrvatske Stjepana Mesića da Srbija treba da se dekosovizuje.

http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-15-07-2009/*****-odstranjuje-kosovo

Mnogo ste zagrizli, trebace to sve progutati...

***** sam od kada sam se rodio, otkud tebi to da sam vec 2 godine gej.A sto se tice Pedje, pa sta, ima zanimljive tekstove, i cini se simpa lik, al to ne znaci da se slazem sa njim u vezi sa Kosovom. Vrlo je nisko da generalizujes stvari na ovaj nacin. To sto jedan gej priznaje Kosovo , ne znaci da i svi ostali gejevi isto priznaju.

To je istina:neutral:Ali su većinom ldp-ejci i slične opcije...Oni koji su otvoreno...Ovi koji su sakriveni su svim strankama,pa i ''patriotskim'':roll::roll::roll:

Jel LDP politicka stranka u Srbiji?, jeste
Jel moze svako glasa za koga hoce? moze
Sta tebe briga sto su vecina gejeva LDP- ovdi, njihovo pravo. Pa i ja cu glasati sledeci put za LDP, al to ne znaci da priznajem Kosovo kao nezavisnu drzavu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back