R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
Opa!To nije Žiskar,to je naš Dmauka![]()
Sada se i prisvajamo?!
Imas ti licnu kartu? Ajde polako...BRZO!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opa!To nije Žiskar,to je naš Dmauka![]()
Od petka krecu reklame na televizijama sa poznatim licnostima(Dragan Bejlogrlic,Bebi dol itd) koje podrzavaju pradu..
jedva čekam to da vidim. 
moji argumenti su samo vaši citati .........![]()
a i postove istomišljenika koji zagovaraju nasilje na paradi očigledno nije ni pročitao....
Zasto da ne? Kome god to donese neku korist, podrzace...postoji ime za takve ljude, samo ne mogu sada da se setim tacno...ne mogu da verujem da će bjelogrlić da podrži pedere....jedva čekam to da vidim.
![]()
Stari prijateljiOpa!
Sada se i prisvajamo?!
Imas ti licnu kartu? Ajde polako...BRZO!!!

Od petka krecu reklame na televizijama sa poznatim licnostima(Dragan Bejlogrlic,Bebi dol itd) koje podrzavaju pradu..

[/SIZE]
i ja podržavam pradu .......![]()
ogladneo dečko, pa pojeo slovo aaaa......

aj za ovu šunutu se ne čudim ali ne mogu da verujem da ce jedan otac podrzati paradu.Od petka krecu reklame na televizijama sa poznatim licnostima(Dragan Bejlogrlic,Bebi dol itd) koje podrzavaju pradu..
aj za ovu šunutu se ne čudim ali ne mogu da verujem da ce jedan otac podrzati paradu.
a kako bi bilo da sjases sa mene malo? aaaaaaa?![]()

kad porasteš kazaće ti se samo
gladan sam za novim iskustvom 
A cekaj zasto se ne bunimo za svaki ostali kich i shund koji nam servira zapad?karneval u riu je sve golotinja zena koje nam ne smetaju jel tako..evo i za tebe pitanje da li bi se muskarac pridruzio sexu dve ribe koje se lizu ako bi ga ljubazno zamolile ili bi i njih kamenovao?

mom sinu sam objasnila...tako da-najbolje će biti da pitaš svoju mamu da ti pojasni i da li se ona kao i ja grozi što će jedan otac javno podržati ovu nastranostpa hajde reci mi tigladan sam za novim iskustvom
![]()
mom sinu sam objasnila...tako da-najbolje će biti da pitaš svoju mamu da ti pojasni i da li se ona kao i ja grozi što će jedan otac javno podržati ovu nastranost

aj za ovu šunutu se ne čudim ali ne mogu da verujem da ce jedan otac podrzati paradu.
A što ne bi?
Možda sutra i njegov sin bude *****![]()
Normalni su ali nemaju mozgaDa li su oni normalni?
Normalni su ali nemaju mozga