***Jelena***
Početnik
- Poruka
- 5
Slazem se u potpunosti sa vama!!!
A Sociologiju ne gubimo!!!!
(((((((((((((((((((((((((
A Sociologiju ne gubimo!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mooooooolim... Mislim da nije u redu da ovako podcenjuješ... Svima je teško... S tim, što se Vi zezate tokom cele godine i onda mesec dana pred ispitni rok zagrejete stolicu, a mi se cimamo tokom cele godine...![]()
Neka se jave ljudi koji planiraju turizmologiju na geografskom...
Ja ti jedino mogu reći da je na upisu pretprošle godine smjer turizmologija bio najtraženiji u Srbiji. Tako sam pročitala u Večernjim novostima. Inače, mislim da je taj smjer ovog fakulteta najbolji i najisplatljiviji.
Ja ti jedino mogu reći da je na upisu pretprošle godine smjer turizmologija bio najtraženiji u Srbiji. Tako sam pročitala u Večernjim novostima. Inače, mislim da je taj smjer ovog fakulteta najbolji i najisplatljiviji.
Ma, to je moje lično mišljenje, nisu nikakve statistike. Smatram da je turizmologija veoma isplatljiva, jer su u sklopu posla putovanja,a većina ljudi ne može sebi to da priušti što zbog novca, što zbog vremena itd. Tako da smatram da je taj smjer najbolji u okviru geografije kao nauke. To za Evropsku uniju mi nije baš poznato...
Pa verovatno zato sto se ne kreces u tim vodama, ali nadam se da si sad obavestena. A inace smer prostornog planiranja je priznat u zapadnoj Evropi i celom Svetu, a ne mogu svi turizmolozi biti vodici, vecina ce blejati u turistickim agencijama, tako da od putovanja nema nista.
Kad se zaposlis i budes imao tu platu onda se hvali. A sa ulaskom u EU o kome ti toliko pricas se i turizam razvija velikom brzinom.
I ja ne bih komentarisao tvoje zanimanje kad ne znam gde ti mozes da radis (stvarno gde planeri rade?) pa tako nemoj ni ti da seres kad ne znas. Za vodica i prodaju aranzmana ti ne treba fakultetska diploma. A ja bih bio kreten kada bih tracio 4 godine kad taj posao mogu da radim i sa srednjom. A takodje bih voleo da te posaljem u neku agenciju ili hotel da vidim koliko bi se snasao, posto kazes to moze svako da radi.
pod broj jedan, ja nisam **** gde vi radite, i nemoj ti da seres vec procitaj predhodne poruke gde su ljudi pisali kako turizmolozi rade kao vodici. A pod broj 2 raspitaj se kolika je plata prostornih planera i gde oni rade, a turisticku imas i visu, i u Novom Sadu i u Nisu, za razliku od prostornog planiranja. A sto se mene tice radi gde god hoces
Ne znam samo gde si to procitao, ali to nije ni bitno. Kad si vec toliko navalio na vodice, znam neke koje rade leti u Turskoj i zgrcu preko 1000 evra mesecno.
A to sto vas ima samo na Geografskom fakultetu U Beogradu i sto vas primaju samo 50 bas i govori o tome koliko ste trazeni.
A i ja sam pitao tebe gde rade planeri, ne moram da se raspitujem, hajde da cujem iz prve ruke.
Ne znam samo gde si to procitao, ali to nije ni bitno. Kad si vec toliko navalio na vodice, znam neke koje rade leti u Turskoj i zgrcu preko 1000 evra mesecno.
A to sto vas ima samo na Geografskom fakultetu U Beogradu i sto vas primaju samo 50 bas i govori o tome koliko ste trazeni.
A i ja sam pitao tebe gde rade planeri, ne moram da se raspitujem, hajde da cujem iz prve ruke.
Glupe su sve ove sajber-raspravke, jer im nema kraja. Svako brani svoju struku i zna zašto ju je upisao. Pustimo buduće brucoše neka postavljaju pitanja...
Pa verovatno zato sto se ne kreces u tim vodama, ali nadam se da si sad obavestena. A inace smer prostornog planiranja je priznat u zapadnoj Evropi i celom Svetu, a ne mogu svi turizmolozi biti vodici, vecina ce blejati u turistickim agencijama, tako da od putovanja nema nista.
Smatram da su i planiranje i turizam i zivotna sredina perspektivni ako se priblizimo evropskim standardima i udjemo u EU. A ako ne svi smo obrali zelen bostan![]()
Cao svima....
Moj savet je DA BEZITE SA OVOG FAKULTETA I DA GA NE UPISUJETE JER CE TE SE GADNO I GRDNO POKAJATI!!!!!!!