Ima brate...
Tamo sam vec tri godine i sad sam u trecoj.
Super mi je.
Prijemni moze da polozi ko god oce. Kada sam ga ja polago imnali smo i pripreme... Oni nama 600 pitanja i 600 odgovora , to naucis napamet odes polozis to sranje i na faksu si. Ako imas i neki prosek iz srednje eto te na budzetu i drzavnim jaslama. Najlaksi prijemni za koji sam cuo da postoji. I nauci sve sto mozes o celavom tipu sa 500 dinara jer ga ovi na faksu mnogo gotive.
Inace ovo mesto je raj za likove koji bi da se oslobode vojske, ili za one kojima prosek iz srednje ili IQ ne dopustaju upis bilo gde drugde. Mislim da je bilo i likova koji su bili oko 3.50 u srednjoj... Ekipa je najludja moguca. Posto retko ko sa 4.70+ dolazi ovamo, nema smaraca i ucenje nikome nije najvaznija stvar.
Sta moze da se radi sa geografijom?
Mozes u najboljem slucaju da budes vodic u nekoj agenciji i da se redovno cimas u tunis i nazad. Mozes da budes profesor ako volis decu i neobavezan posao... Mozes i da se zaposlis u ustanovama kao HMZ. VGI. Vinca i slicne naucne institucije. Tamo zaposle 1 za deset godina. Mozes i da radis na buvljaku i da valjas neku robu.
Sa prostornim planiranjem nemozes biti profesor i vodic.
Sa demografijom ces moci da radis popise stanovnistva jedno u 10 godina. Ili da se ubaci u zavod za statistiku i slicno. A sa zastitom zivotne sredine mozes da se zaposlis u gradskom komunalnom sektor zelenilo.
Nema buducnosti ali ga barem mozes zavrsiti na vreme.
Profesori su ok i korektni i sve ostalo.
Ima ih raznih. Jedan asistent konzumira marihuanu i redovno je mrtav napusen. Imamo dvojcu ili vise profesora koji se napijaju. Imas jednu matoru babu iz kartografije koja nosi dopicnjak i najlonke. ,,,'
Ako te jos stogod zanima javi mi se!
Oces pitanja od pre tri goine za upis.