Geografski fakultet?

Ne znam nista u vezi upisa. To sam samo procitao. Mozda je to samo zvanicno za akreditaciju :D
Ali ne verujem... A program je slican, samo su ubaceni neki novi predmeti, uglavnom izborni. I nema prakse. Mada je nikad nije ni bilo...

Dobar daaaaaaaaaaan... Evo da se i ja javim posle velike pauze.... Blah... Ja sam razočarana u organizaciju faxa... Ljudi moji- pa onaj iz Uvoda u turizmologiju nije normalan!!!!! Aaaaaaaaa... .... Aaaaaaaaaaaaa.... Ne znam, ja se iznervirala i odlučila da sledeće godine probam na istoriji ili književnosti... Ko mi je kriv... Sama sam izabrala ovu ludnicu... Jao... Smorih ljude oko sebe... PoZzzz "veselim" turizmolozima....

Ovi ljudi nisu nezadovoljni fakultetom ja bih rekao, nego ni sami ne znaju sta hoce...
Ne mislim samo na Vas koleginice nego na sve vase istomisljenike... :D
Fakultet je neorganizovan, uglavnom nemam ni ja da kazem skoro nista pozitivno, al ovo je vec preterivanje... Ti idi pa vidi da li ce ti na istoriji biti bolje ili gde vec ali to sto ti trazis neces naci nigde. Bar ne ovde u nasoj lepoj Srbiji :D

zasto nam se ova koleginica iznervirala..???? zna li neko kakav je Dobrica na ispitu?? sad imam 27.1. pa me bas zanima kako se kod njega prolazi....a jbni uvod u turizmologiju je toliko glupa knjiga da to nije normalno....covek vrti 3 recenice a sve nesto uvijeno i isprevrtano...u 50 strana naletis na par interesantnih a ostalo, je barem meni, uglavnom nerazumno!!!

zasto nam se ova koleginica iznervirala..???? zna li neko kakav je Dobrica na ispitu?? sad imam 27.1. pa me bas zanima kako se kod njega prolazi....a jbni uvod u turizmologiju je toliko glupa knjiga da to nije normalno....covek vrti 3 recenice a sve nesto uvijeno i isprevrtano...u 50 strana naletis na par interesantnih a ostalo, je barem meni, uglavnom nerazumno!!!

Slazem se :D
Budvanska rivijera zakon!
A za ispit sam cuo da je zajeban i da trazi detalje... Videcemo sta kazu ovi zamorcici u petak :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ovi ljudi nisu nezadovoljni fakultetom ja bih rekao, nego ni sami ne znaju sta hoce...
Ne mislim samo na Vas koleginice nego na sve vase istomisljenike... :D
Fakultet je neorganizovan, uglavnom nemam ni ja da kazem skoro nista pozitivno, al ovo je vec preterivanje... Ti idi pa vidi da li ce ti na istoriji biti bolje ili gde vec ali to sto ti trazis neces naci nigde. Bar ne ovde u nasoj lepoj Srbiji :D

Pa baš vam hvala kolega... :)...

Ah, završi se prvi semestar... Hvala Bogu.... Čujem da gubimo sociologiju.... Da li je to provereno? Eh, da se i nama sreća osemhne... :worth:

Mooooooolim... Mislim da nije u redu da ovako podcenjuješ... Svima je teško... S tim, što se Vi zezate tokom cele godine i onda mesec dana pred ispitni rok zagrejete stolicu, a mi se cimamo tokom cele godine...:dontunderstand:

Mooooooolim... Mislim da nije u redu da ovako podcenjuješ... Svima je teško... S tim, što se Vi zezate tokom cele godine i onda mesec dana pred ispitni rok zagrejete stolicu, a mi se cimamo tokom cele godine...:dontunderstand:

e ni ja to ne bih bolje rekla! :super: ;) samo skupljamo neke poene koji na kraju nista ne znace jer na ispitu 90% profesora i ne pogleda koliko poena imate a svi kolokvijumi su uslovni.......

Back