kataDave
Zainteresovan član
- Poruka
- 307
Apsolutno se slažem sa kolegom iz druge godine!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A odakle tebi te informacije da drzava nije uplatila? Drzava je ove godine sve izfinansirala kao da smo svi na budzetu. Slazem se da drzava treba da pomogne vise. Ali ja znam [iz iskustva] da bi ti geografski fakultet naplatio ama bas svaku glupost, znam da broj studenata nije smanjen i kada su videli kolika je pomama zadnje 2 godine,smanjili su broj za budzet [koji je ionako mizaran] a povecali za samofinansirajuce. Ljudi se cak upisuju i preko broja odredjenog za neki smer! Koju struju i vodu ja placam, kada slusam predavanja na 3 razlicita fakulteta??? Kada reforma obrazovanja bude potpuna, kada se uslovi, obrazovni kadar i program znatno poboljsaju neka opravdano povecaju skolarinu. A dotle ne postoji ni jedan razlog za povecanje.
Sad znam da smo na istom fakultetu![]()
Geografski fakultet napokon dobio akreditaciju.... Jadna mu akreditacija![]()
to 16 promila vam znaci, da na 1000 stanovnika imate 16 novih, pa pogledaje u toj cifri koliko imate hiljada puta 16 i taj broj saberete na sadasnji broj stanovnika, a ako je posle tri godine onda taj broj sto dobijete puta 3
Puno srece svim buducim kolegama, turizmolozima.... Trebace Vam)))