Вук Горски
Primećen član
- Poruka
- 952
Е, друже, немој мени те приче, молим те. Опет мешаш политику у историјска и генетичка питања.Ti iz nekog razloga pokusavas na sve nacine da proguras veliko albansku propagandu...cak ides i korak dalje oa svojatas i I2a koje se i sami Albanci odricu.
Види, мене стварно у овом случају не интересује то што ми имамо политички сукоб са Шиптарима. То ме никад неће спречити да објективно расуђујем.
Cuj ovo ti kazes nema veze sto se tek prvi put piminju u 11 veku , pa onda opet ti sa sigurnoscu izvodis zakljucak da su bas Arbanasi/Albanci kako god, ziveli tu iako se eto glr cuda nisu nikad ranije pomenuli ?!
Поставио сам питање rv12aval, поставићу га и теби. Где су се, по твом мишљењу денули Илири који су настањивали просторе данашње Албаније ? Објасни ми начин на који су могли дословно да нестану са лица Земље ? Који је то историјски догађај ?
Onda mogu i ja da kazem da su Srbi narod najstariji na balkanu bez da se ustezem...vise to ima uporista nego ovo tvoje. Cuj nije ih niko pomenuo al sigurno su bili tu?
Нећеш бити далеко од истине. Ја тврдим да смо ми највећим делом словенизовани староседеоци Балкана. Уосталом, сабери староевропске хаплогрупе које данас поседујемо и видећеш да их процентуално имамо можда највише у Европи.
Ovo kao da je iz udzbenika mila djukanovica i tačija.
Ја ипак мислим Туђмана и Изетбеговића

Pa imas i kakvasku Albaniju pa sta ?
Па ништа. То нема везе са данашњом Албанијом.