Konstantin Veliki
Buduća legenda
- Poruka
- 28.842
Ne volim stalno da se ponavljam, ali na Y kromosomu nema mnogo gena i onih koji ima su vezani za muski pol, nemojte vise da interpretirate u to nego sto je tu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ministar spoljnih poslova Turske -http://www.armenianweekly.com/wp-content/uploads/2011/12/davutoglu.jpeg[/IMG[/SPOILER]][/QUOTE]
južđnokavkasko-mongoloidni miks - Tatar, Baškir, ali nije tipičan anadolski Turčin
Зар је потребна крв да се одреди ко је ко ?
То се види на основу облика носа,лобање,лица као и грађе човјека.
Једном кад упрљаш крв готово је, треба доста генерација да прође да буде поново све чисто.Pa zamisli da odeš u Afriku i oženiš crnkinju. Ona ti rodi sina. I taj tvoj sin opet oženi crnkinju. A i njegov sin oženi crnkinju. Tvoj praunuk im potpuno crnu boju kože - ali nosi tvoj Y hromozon, a ne hromozon kakav recimo nosi njegov vršnjak crnac, a koji izgleda praktično skoro kao i on. Je si li sada ukapirao da izgled nekog čovjeka nema nikakve veze sa Y hromozomima koje on naslijeđuje od oca?
Једном кад упрљаш крв готово је, треба доста генерација да прође да буде поново све чисто.
Изглед има везе са тим стварима по неким карактеристикама.....
Ево Ромкиње (Циганке) коју би доста њих класификовало као бијелкињу,али није и не може бити
Prljava krv ??? A čime je to uprljana? Na koga ti liči car Dušan? Po tvojoj logici su Nemanjići poprilično uprljane krvi - nijednoga nije rodila Srpkinja.
I bila ta krv "uprljana" ili ne, Y hromozom se naslijeđuje isključivo od oca - ako je on recimo R1b - njegov sin će biti takođe R1b, bez obzira na visinu, boju kože, boju očiju, boju i oblik kose itd.
Pravidu?Kor i Lesander se dalje pravu mutavi.
Ti si inteligentniji sagovornik od ovog bauštelca tako da možeš da shvatiš da postoji pravilo i iznimke od pravila. To što si odgovorio Jarilu je slučaj koji se meri delovima promila. Ipak se ovde ženi i udaje u "sedam sela" u okolini.Pa zamisli da odeš u Afriku i oženiš crnkinju. Ona ti rodi sina. I taj tvoj sin opet oženi crnkinju. A i njegov sin oženi crnkinju. Tvoj praunuk im potpuno crnu boju kože - ali nosi tvoj Y hromozon, a ne hromozon kakav recimo nosi njegov vršnjak crnac, a koji izgleda praktično skoro kao i on. Je si li sada ukapirao da izgled nekog čovjeka nema nikakve veze sa Y hromozomima koje on naslijeđuje od oca?
Izvini, ali ako si ti to na slici onda mi je jasno zašto forsiraš te stvari.To sam reko blizu 100 puta ovde, a Kor i Lesander se dalje pravu mutavi.
To sam reko blizu 100 puta ovde, a Kor i Lesander se dalje pravu mutavi.
Pravidu?
Ti si inteligentniji sagovornik od ovog bauštelca tako da možeš da shvatiš da postoji pravilo i iznimke od pravila. To što si odgovorio Jarilu je slučaj koji se meri delovima promila. Ipak se ovde ženi i udaje u "sedam sela" u okolini.
Izvini, ali ako si ti to na slici onda mi je jasno zašto forsiraš te stvari.
Jednostavno po faci se može viđeti ko si i šta si. Ovo u vezi krvi treba da se provjerava samo sumnjivim osobama.
Ipak se ovde ženi i udaje u "sedam sela" u okolini.
Da li si siguran da je baš tako kao što kažeš? Evo pogledaj Nemanjiće? A sa druge strane što su ti isti Nemanjići zabranjivali da se "Srbalj ženi u Vlasjeh", ako je to bila tako rijetka pojava?
Znam da sam lep ko slika.
И да ниси Србин свакако, али нека, сви треба да знају нешто о нашој историји, па и ти.
Историја и генетски састав великог и јаког народа попут српског мора да се зна.
Nisu to nikad zabranili.
Sebar nije Srbin nego zemljoradnik.
Srbin se u tim poveljama i drgucaije pise.
Eh, da je to tako jednostavno, Konstantine.Sebri nisu prosto zemljoradnici; sebri su narod, ljudi, svo zavisno stanovništvo. Npr. kakvi su to zemljoradnici koji gaje stoku?
A sta su onda Vlasi u dusanovom zakoniku.
I sto je zabranjena zenidba izmedju tih grupa???
A sta su onda Vlasi u dusanovom zakoniku.
I sto je zabranjena zenidba izmedju tih grupa???
I što misliš - ko su Vlasi u Dušanovom zakoniku?
.