svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Čitao sam dosta o Hazarima ranije... Znaš li da su Hazari bili kosooki narod (žuta rasa)... Da su svi Jevreji koji nisu E1b Hazari bili bi kosooki...svarozic procitaj malo o hazarima, gde su ziveli, kad, kime su vladali, gde su migrirali, kako su opisivani i onda pogledaj sve one R1a, I* i J* u jevreja.
pa hazari su upravo interesantni jer su "misteriozno nestali",iako ima toliko potrvrda da su se "pretvorili u jevreje".
jel ti znas da su silni hazari dosli kao deo madjarske invazije u centralnu evropu, i da su vizantinci zabelezili "madjarske vojnike jevrejskog obreda koji su se borili u dalmaciji"
da ih nije hitler pobio toliko po istocnoj evropi ne bi sad bilo sumnje uopste ko je ko. ovako ja moram da kazem da je "moje misljenje" da su svi ovi jevreji koji nisu e1b ustvari hazari
Maloprije reče da je genetika dokazala da su Aškenazi hazarskog porijekla, a ne znaš ni koje su hg Hazari, a ni kakva je genetska slika Aškenaza...
I još jednom da ponovim da vjerovatno jedan dio (manji) Aškenaza jeste hazarskog porijekla, kao i neki Rusi, Tatari itd., ali da većina Aškenaza nije tog porijekla nego su ili porijeklom od mediteranskih Jevreja ili Germana i Slovena koji su primili judeizam...