- Poruka
- 261
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma onaj retard advokat pokušava da nam još sra*a navali na glavu, mašući lažnim dokazima da je Srbija znala gde je RM. Stoka...
Dobar ti potpis ! Bez obzira ko je izrekao misao mi se dopada. Univerzalno je primenjiv pa i u drugom smeru.(dvosmerno)![]()
Suđenje?Pa ono će "možda" početi za godinu dana. To je procena tužilaštva.
![]()
Ovo maltretiranje bolesnog čoveka će biti više predmet rasprave javnosti stručne i građanske nego sama optužnica ili proces ako uopšte i dođe do samog procesa.
Slabo ste ga njegovali u Srbiji, Nizozemci ce to bolje.Mladic ima pravo na izbor advokata, ukoliko nema novac za istog pretpostavljam da bi ga mnogi branili pro bono, sto zbog uverenja sto zbog profesionalnog izazova. U krajnjem slucaju RS bi mogla obezbediti vrhunske pravne strucnjake. Advokat ga kostati slobode nece, to je sigurno.
Jevropice, ne moraš valjda baš stalno da lažeš? Mislim znam da si wadikalka, a ovo je stvarno previše. Nije vlast pokušavala da nas ubedi da je general psihički pukao, već onaj njegov retardirani advokat.
Он се проживео ,најбоље године је провео на слободи а ваши одоше на робију у најбољим годинама
Otkud ne uze izvor BN televizije, nego B92 (sto li se ne cudim) inace tek sam usla u kucu, samo sam videla da izgleda bolje od Borisa Tadica iako je 15. godina stariji, ni nalik onome sto su prikazali "usrecitelji" Srbije, na celu sa pomenutim. Vidi se da je bolestan, da tesko shvata, ali i ne prihvata gnusne optuzbe, mada se o krivici jos nije izjasnio. Toliko su mi preneli moji, ne daj se generale, branio si srpski narod umesto da ga izdajes kao sto je tebe Boris Tadic!
![]()
![]()

Nije bio bolestan kad je maltretirao druge ljude. K tome, trazis za njega prava koja je on jos davno oduzeo drugima.
Uostalom, u Haagu bude dobio vrhunski smjestaj i lijecnicku brigu.Slabo ste ga njegovali u Srbiji, Nizozemci ce to bolje.
Vidjet cemo sta sud misli o svemu ovome.Ne gine vam bar 2-3 ZZP-a...Naše postojanje na ovim prostorima za vas je ZZP .
Najbolje ja da ti prenosim i komentarišem... Ja sam nepristrasan i objektivan...![]()
Tako je - vlast je pokusala nas ubedi da je heroj prosrbije general Jovo Kapicic jedini dostojam da bude nacionalni heroj ..
dobro , iz gernerala Trifunovica .
Sta sa Rommelom?Pa nije vrag da ovog ljigavca usporedujes sa covjekom kojega su najvise cjenili njegovi neprijatelji?Pa taj advokat je još gore izlapeo od samog Mladića.
Mučno je sve ovo gledati, ali mi je zapalo za oko kako je reagovao dok je sudija pominjao Srebrenicu. Sa jedne strane, imam osećaj da on ima da kaže mnogo toga i možda čak i skine ljagu sa svog imena barem što se tiče dela po kom je on lično naređivao ove i one genocide.
A opet, sa druge strane, nisam siguran ni da li je u stanju da kaže bilo šta, i možda je ipak Lazanski bio u pravu kad je pomenuo Romela.
A tko bi uopce prenosio live sudjenje (koje ce trajati mjesecima ili godinama) nekakvom lokalnom ratnom zlocincu iz sukoba koji se zbio prije 15-20 godina, si normalna ti? Izreka "vrijeme je novac" nigdje ne dolazi do izrazaja tako kao na zapadnim tv postajama.

Када је поменуо Либију одмах га прекину...
Kako se ponašaju, nebi me začudilo da i Divjak dobije neki bulevar .
Eto, nisam jedina koja tvrdi da Mladic izgleda (relativno) dobro i da se dobro drzi, s obzirom da je 15 godina stariji, nekoliko teskih bolesti, i na kraju cela psihicka i fizicka tortura koju je izdrzao. Svi drugi bi izgledali puno drugacije, pod uslovom da su sve to uopste i preziveli. Neki su ga zeleli videti skrhanog i nemocnog, iskreno sam se i ja bojala takvog prizora, al junak ostje junak do kraja. Danas je opet sve dostojanstveno podneo, uz onaj drski poznati pogled![]()
Razlika između tebe i mene je što se ja ne izrugujem ni sa neprijateljem. Pravo i pravda su univerzalne vrednosti koje tražim za sve. Ali ti si i tako previše ostrašćen pa je o tome sa tobom jako teško diskutovati.
Na žalost i sramotu. Sa ovom konstatacijom (boldovani deo) se moram složiti.
Fino.Vidjet cemo sta sud misli o svemu ovome.Ne gine vam bar 2-3 ZZP-a...
Mi znamo sta sud misli, a vi ne znate al cete cuti sta Mladic misli

Eo ga sad, najveci zlocinac posle ww2 i Hitlera pa "neki tamo nevazni lokalni zlocinac"....................haj dogovori se sa samim sobom, jel vazan il nevazan![]()