general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

"Ja sam branio moj narod. Ja nisam ubijao kao ovi u Libiji!"
P.S. Na B92 (gledam i po sajtovima, Hrvati, Muslimani, Siptari i domaci kvislnzi) ne mogu da prebole sto covek izgleda dobro, bolje od Tadica iako Tadic ima i imao je sve sto mu dusa pozeli na grbaci osiromasenog, izdanog i ponizenog naroda! Pocrkase od muke

Meni je bas milo sto dobro izgleda i zelim mu da zivi jos jedno 50 godina najmanje :D

2ryriuq.jpg

Lose izgleda, lose zvuci, ali ipak je prepoznatljiv i dalje
Sudski jezik je komplikovan i tezak za razumevanje cak i meni, a kamoli starom i ocigledno bolesnom coveku, pa ne cudi sto je na momente delovao zbunjeno.

U svakom slucaju, izjavio je da zeli da zivi i odbrani se od optuzbi
Zeleo bih da mu u dovoljnoj meri poprave zdravlje kako bi to mogao da uradi

Poslednja izmena:

Lose izgleda, lose zvuci, ali ipak je prepoznatljiv i dalje
Sudski jezik je komplikovan i tezak za razumevanje cak i meni, a kamoli starom i ocigledno bolesnom coveku, pa ne cudi sto je na momente delovao zbunjeno.

U svakom slucaju, izjavio je da zeli da zivi i odbrani se od optuzbi
[B]Zeleo bih da mu u dovoljnoj meri poprave zdravlje kako bi to mogao da uradi[/B][/QUOTE]

Pa nije covek auto da ga poprave tek tako :D

Pa i Tudjman je za sebe govorio da je branio svoj narod i državu , isto ko i Ratko , Gotovina , Šešelj , Sloba , Haradinaj ... isti qurac .

Не хрватски врховник Фрањо Туђман је ово говорио када је извршио агресију на заштићене зоне Уједињених нација (УНПА) у САО Крајини.
Ти си млад па се не сећаш тога.

Не хрватски врховник Фрањо Туђман је ово говорио када је извршио агресију на заштићене зоне Уједињених нација (УНПА) у САО Крајини.
Ти си млад па се не сећаш тога.

Sećam se odlično , isto je i Ratko "jamčio" obrezanima da im neće dlaka sa glave faliti kad je ušao u Srebrenicu , to je bilo u isto vreme , samo mesec dana pre Oluje .

Ma Ratko se gubi,nevjerujem da cu ista smisleno od njega cut u iducih nekoliko godina.Nadao sam se da ce barem ako nista dobit dostojnog odvjetnika,ali od kud ovog iskopaše,pa taj na opcinskom nebi mogao sudjelovati u raspravi...

Zato je Mladic i rekao - ja ne poznajem ovog coveka, ko je ovaj covek. Nece mu sigurno dozvoliti da ga dalje zastupa.

Back