general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

Ma onaj retard advokat pokušava da nam još sra*a navali na glavu, mašući lažnim dokazima da je Srbija znala gde je RM. Stoka...

Pa taj advokat je još gore izlapeo od samog Mladića.

Mučno je sve ovo gledati, ali mi je zapalo za oko kako je reagovao dok je sudija pominjao Srebrenicu. Sa jedne strane, imam osećaj da on ima da kaže mnogo toga i možda čak i skine ljagu sa svog imena barem što se tiče dela po kom je on lično naređivao ove i one genocide.

A opet, sa druge strane, nisam siguran ni da li je u stanju da kaže bilo šta, i možda je ipak Lazanski bio u pravu kad je pomenuo Romela.

Dobar ti potpis ! Bez obzira ko je izrekao misao mi se dopada. Univerzalno je primenjiv pa i u drugom smeru.(dvosmerno):lol:
Suđenje? :eek: Pa ono će "možda" početi za godinu dana. To je procena tužilaštva.;)
Ovo maltretiranje bolesnog čoveka će biti više predmet rasprave javnosti stručne i građanske nego sama optužnica ili proces ako uopšte i dođe do samog procesa.

Nije bio bolestan kad je maltretirao druge ljude. K tome, trazis za njega prava koja je on jos davno oduzeo drugima.

Uostalom, u Haagu bude dobio vrhunski smjestaj i lijecnicku brigu. z:) Slabo ste ga njegovali u Srbiji, Nizozemci ce to bolje.

Mladic ima pravo na izbor advokata, ukoliko nema novac za istog pretpostavljam da bi ga mnogi branili pro bono, sto zbog uverenja sto zbog profesionalnog izazova. U krajnjem slucaju RS bi mogla obezbediti vrhunske pravne strucnjake. Advokat ga kostati slobode nece, to je sigurno.

Apsolutno. Siguran sam da ima i ovoga momenta pravne savetnike koji su spremni i sposobni za ovakav izazov.

Jevropice, ne moraš valjda baš stalno da lažeš? Mislim znam da si wadikalka, a ovo je stvarno previše. Nije vlast pokušavala da nas ubedi da je general psihički pukao, već onaj njegov retardirani advokat.

Tako je - vlast je pokusala nas ubedi da je heroj prosrbije general Jovo Kapicic jedini dostojam da bude nacionalni heroj Srbije ..

dobro , iz gernerala Trifunovica
.

Poslednja izmena:
Он се проживео ,најбоље године је провео на слободи а ваши одоше на робију у најбољим годинама

Ja mu od srca zelim da jos dugo pozivi iza resetaka, doceka presudu (tragicno bi bilo da i on odapne tokom sudjenja poput tvog Slobeka), ulozi i izgubi zalbu, a onda nakon toga moze mirno umrijeti sto se mene tice.

Otkud ne uze izvor BN televizije, nego B92 (sto li se ne cudim) inace tek sam usla u kucu, samo sam videla da izgleda bolje od Borisa Tadica iako je 15. godina stariji, ni nalik onome sto su prikazali "usrecitelji" Srbije, na celu sa pomenutim. Vidi se da je bolestan, da tesko shvata, ali i ne prihvata gnusne optuzbe, mada se o krivici jos nije izjasnio. Toliko su mi preneli moji, ne daj se generale, branio si srpski narod umesto da ga izdajes kao sto je tebe Boris Tadic!
mladic-hag2.jpg
8178743864de89cf11c115909481252_330x230x002323.jpg

Eto, nisam jedina koja tvrdi da Mladic izgleda (relativno) dobro i da se dobro drzi, s obzirom da je 15 godina stariji, nekoliko teskih bolesti, i na kraju cela psihicka i fizicka tortura koju je izdrzao. Svi drugi bi izgledali puno drugacije, pod uslovom da su sve to uopste i preziveli. Neki su ga zeleli videti skrhanog i nemocnog, iskreno sam se i ja bojala takvog prizora, al junak ostje junak do kraja. Danas je opet sve dostojanstveno podneo, uz onaj drski poznati pogled:)

Nije bio bolestan kad je maltretirao druge ljude. K tome, trazis za njega prava koja je on jos davno oduzeo drugima.

Uostalom, u Haagu bude dobio vrhunski smjestaj i lijecnicku brigu. z:) Slabo ste ga njegovali u Srbiji, Nizozemci ce to bolje.

Razlika između tebe i mene je što se ja ne izrugujem ni sa neprijateljem. Pravo i pravda su univerzalne vrednosti koje tražim za sve. Ali ti si i tako previše ostrašćen pa je o tome sa tobom jako teško diskutovati.

Na žalost i sramotu. Sa ovom konstatacijom (boldovani deo) se moram složiti.

Najbolje ja da ti prenosim i komentarišem... Ja sam nepristrasan i objektivan... :cool:

Nisi ti nepristrasan .
Ako si muslian , naravno da nisi .
Ako si hrvat , isto tako .

Ako si Srbin , a smatras da si nepristrasan , onda nisi ni svestan da si muslimanski , siptarski i hrvatski sovinista , tako da ni u tom slucaju nisi nepristrasan . \
Inace ,nema nepristrasnih . Narocito ne prema ljudima sa ovih prostioora . samo sto jugosloveni srpskog porekla , tzv liberali , toga nisu svesni i ne shvataju da su na drugoj strani .

Pa taj advokat je još gore izlapeo od samog Mladića.

Mučno je sve ovo gledati, ali mi je zapalo za oko kako je reagovao dok je sudija pominjao Srebrenicu. Sa jedne strane, imam osećaj da on ima da kaže mnogo toga i možda čak i skine ljagu sa svog imena barem što se tiče dela po kom je on lično naređivao ove i one genocide.

A opet, sa druge strane, nisam siguran ni da li je u stanju da kaže bilo šta, i možda je ipak Lazanski bio u pravu kad je pomenuo Romela.
Sta sa Rommelom?Pa nije vrag da ovog ljigavca usporedujes sa covjekom kojega su najvise cjenili njegovi neprijatelji?

A tko bi uopce prenosio live sudjenje (koje ce trajati mjesecima ili godinama) nekakvom lokalnom ratnom zlocincu iz sukoba koji se zbio prije 15-20 godina, si normalna ti? Izreka "vrijeme je novac" nigdje ne dolazi do izrazaja tako kao na zapadnim tv postajama.

Eo ga sad, najveci zlocinac posle ww2 i Hitlera pa "neki tamo nevazni lokalni zlocinac"....................haj dogovori se sa samim sobom, jel vazan il nevazan:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Када је поменуо Либију одмах га прекину...

Pa svestan je on zasta ga terete nije on lud zna mnogo toga ali je cinjenica da mu je zdravstveno stanje veoma ozbiljno i da ne moze da prati sve sa najvecom paznjom... Zalsno je sto je uopste isporucen ali kada je vec tamo drzava treba da mu pruzi punu podrsku (mada BoTu to verovatno ne zanima).

Eto, nisam jedina koja tvrdi da Mladic izgleda (relativno) dobro i da se dobro drzi, s obzirom da je 15 godina stariji, nekoliko teskih bolesti, i na kraju cela psihicka i fizicka tortura koju je izdrzao. Svi drugi bi izgledali puno drugacije, pod uslovom da su sve to uopste i preziveli. Neki su ga zeleli videti skrhanog i nemocnog, iskreno sam se i ja bojala takvog prizora, al junak ostje junak do kraja. Danas je opet sve dostojanstveno podneo, uz onaj drski poznati pogled:)

С обзиром након два мождана удара одлично се држи након све тортуре и малтретирања од стране Тадићевца

Razlika između tebe i mene je što se ja ne izrugujem ni sa neprijateljem. Pravo i pravda su univerzalne vrednosti koje tražim za sve. Ali ti si i tako previše ostrašćen pa je o tome sa tobom jako teško diskutovati.

Na žalost i sramotu. Sa ovom konstatacijom (boldovani deo) se moram složiti.

Cime se izrugujem, time sto konstatiram da za njega trazis prava koja je on odavno oduzeo drugim ljudskim bicima? Pa to je cinjenica, ne ruganje, i to upucena tebi a ne njemu.

Izgleda da ti ponestaje "heroja" pa pucas po savovima. :lol: Fino.

Eo ga sad, najveci zlocinac posle ww2 i Hitlera pa "neki tamo nevazni lokalni zlocinac"....................haj dogovori se sa samim sobom, jel vazan il nevazan:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

To dvoje se ne iskljucuje, moze on biti najveci zlocinac u Europi nakon Hitlera a i dalje biti lokalni. I nitko nije rekao da je nevazan, naprotiv, naglasio sam da je jedna od top tema.

Lijepo vas je vidjeti ponovno u zaristu svjetskog interesa, priznajem. z:)

Back