acca
Aktivan član
- Poruka
- 1.725
...
Ako neko zeli vise informacija pozitivnih i negativnih mozemo komentarisati.
...
Evo ja zelim vise negativnih informacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
Ako neko zeli vise informacija pozitivnih i negativnih mozemo komentarisati.
...
Ohoo al' se ova piletina raspisala![]()
Umalo da zaboravim link ka brošuri o sektama http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/Sekte/Crkva-I-Sekte.htm
Ostaviću ti samo link ka brošuri koju sam svojevremeno sastavio o sektama i njihovim mahinacijama, pa pročitaj. Možda nešto i naučiš!? Ko zna, život je čudo!
A tebi od srca savet: "drž se ti građevine i uživaj, ako si uopšte u tom poslu"?
Po razvoju tvojih postova ja sam zaključio da ti je privatan biznis u građevini bio samo paravan za ulazak u ovu temu i bezazlenoj pričici o nekom tamo Gejmuuu...
Umalo da zaboravim link ka brošuri o sektama http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/Sekte/Crkva-I-Sekte.htm
i jos uvek nisam procitala celu temu...
nego, koliko vidim na netu, novac za uclanjenje se uplacuje na racun u gibraltaru?
a okrivljeni se gone samo za delo nedozvoljene trgovine...
u svemu tome, najnejasnija mi je nasa drzava...
u svakom slucaju, uverena sam da oštećeni imaju pravo da preko suda vrate pare na osnovu instituta prekomernog oštećenja ili zelenaškog ugovora...
.Pravite se pametni pa izbacujete zakon
Svaki put isto.Bilo bi najbolje da sad ponovo iz pocetka prepisujete.Ljubomora je cudo.Ja sam poceo pare da dobijam.E, to je istina.Primetio sam da nista niste pisali dok sam bio na moru i cim sam dosao i javio se odmah je celo drustvo tu.Voleo bih da cujem misljenje sektasa za ono dvoje.Samo nemoj da mi pises nervozne poruke.Daj da vidim koliko vredis.A ako vec pises sa verom u BOGA,moras da znas da pravi vernik postuje druge ljude,a ja to ne vidim kroz tvoj tekst.Ponovo prelistaj Bozije zapovesti,ti bi to trebalo da znas.Jos nesto,ne slazemo se oko posla,ali ako stvarno proucavas sekte voleo bih da stvarno cujem ili procitam neko tvoje misljenje.Ozbiljno,moze da nam bude od koristi.
.Da odgovorim DellBoy-u.Pare sam dobio preko banke,a porez se placa preko onih knjiga.Postoji i fiskalni racun i pib firme.Ziva istina..
UUUUUUUUUUUUUUUU,ala ste opasni.ja sam vam trn u oku.Rado bi ste me izbacili,pa da delujete kao sekta.Karton vinjaka to ti je cena.Pravite se pametni pa izbacujete zakon,kao razumete se.Lepo sam rekao vrtite samo jedne te iste reci koje nemaju tezinu.Pokusavate da umanjite moju aktivnost vredjanjem i omalovazavanjem.Zasto to neko ne sankcionise.Pare se zaradjuju,a vama je izgleda krivo sto vi ne zaradjujete.I moji radnici se grce,znam kako je.Najnovija fora,KAZNENE EKSPEDICIJE.Gde zivite bre u Africi.Kao ne mozes da izadjes.Odakle ne moze da se izadje.Gde ste citali te bajke u zabavniku.Jos vise sam promenio misljenje o vama.Negativno.A u stvari jedini je problem samo zato sto neko ima suprotno misljenje.Ja nicije misljenje ne ocenjujem negativno.Ja postujem svakog.A vas upravo to vredja.Kao i kod one klinke vasi komentari su ograniceni i razumete se samo izmedju sebe.Za razliku od vas ja mogu sa svima da razgovaram a da ga ne vredjam.Kada bi smo se videli lice u lice i vodili razgovor oborili bi ste noseve.Pazi ovo,jedan tip od vas koji je bio protiv i bio na vasoj strani javio mi se i ostavio telefon.Mislim po recniku da nije iz vase grupe.A javila mi se i jedna riba i trazila je pare za gem.To su one pare koje sam ja vama nudio za uclanjenje bespovratno.Naravno da joj nisam dao,jer te pare vaze za vas,a ne za nju.To sam joj i rekao.Da cujem komentar o ovo dvoje koje niste uspeli da obrlatite.A ti prijatelju GEM.MK hvala na svemu i zeli ti sve najbolje i javljaj se ponekad.OVI SU BORANIJA za mene.Ne zaboravite komentar o ono dvoje .Da cijem