Gem collection club i Mega book

p.s. ACCA ako zelis negativnih informacija stani pred ogledalo i pitaj tog sa druge strane on ce ti sigurno reci takve informacije.

:D Skvo, sta me je to taj dobri covek vredjao? Izgled?

Ja sam sebi i ovako lep. :)))

Ma video sam pare i opipao,ali to nije bitno.Ima nesto sto ne razumes.Ne kazem da si glup,ali ne razumes ima tu jos nekih stvari.Pusti sad to.drugi put.Mene zanima neki drugi komentar i neke mnogo ozbiljnije stvari.Ovo je sve zezancija,a vi se palite ko mala deca.Posle cu da vam pisem ko sam.

Šta ima?
Šta ne razumem?
Kakvih to još stvari ima?
Šta da pustim?

Možda je potrebno da me pozoveš na "poslovni sastanak" ( izraz: z:mrgreen: ) pa da mi bude jasnije?z:lol:

Zdravo junaci.Da li vi znate da i pravoslavna crkva ima razna bratstva,koja su totalno zastranila.Sta je to.Jedno pitanje u vezi gema.Interesuje me ko je od vas bio na sastanku.Ali iskreno.Recicu vam zasto to pitam.

Bilo je ljudi koji su se javljali a koji su bili i opet ste vrteli istu pricu:
'Ko nije bio treba da ode'
'Ko jeste a nije usao u pricu taj je glup i ne shvata'
'Ko nije a tvrdi da je prevara treba da ode'
'Ko nije a nece da ode taj je glup i ne shvata'

Treba tamo neka gomila frikova da mi predstavlja satro nekog klinca kome su ustashe pobile sve u ovom ratu i on je jadnicak ostao sam ali uz pomoc gema je zaradio svoj prvi milion.... z:lol:
Ili da predstavljaju nekog idiota koji je satro poznati fudbaler Bata ( a za koga ni najzagrizeniji fanovi fudbala nikad culi nisu) a koji se posle uspesne fudbalske karijere okrenu biznisu u gemu i mlatnuo milionce... z:lol:
Ili je najjaca Bosanska varijanta kad na binu izvedu nekog lika koji je rudar iz Kaknja i koji je uzeo svoj prvi milion, pa ono otvaraju sampanjac... z:lol:
Seticu se jos primera... z:)

Ja takve price nisam cuo iskreno da ti kazem.Da ima nesto sto ne valja ja bih to i napisao.U stvari ima neke sitnice koje bih ja licno promenio,ali to nema veze sa poslovanjem.To sto sam postavio pitanje da li je neko bio na sastanku imam jak razlog.Nemam nameru da nekog vodim tamo,jer znam da ne biste ni isli.Dakle nije stvar u tome.Jedno je bitno da znate.Gemu nisu potrebni ljudi koji daju pare i ne rade.Njihove pare nisu potrebne.Fazon je sasvim drugaciji.Do sada sam video da ste lose ili nedovoljno informisani.Ima nesto sto ne znate.E,to sto ne znate,a vi mislite da ste upoznati sa celim poslovanjem,pravi problem.Cela frka se fokusira oko para i tu nastaje nesporazum.Slazem se ja da su nekima pare problem,ali to je manji deo.A da odgovorim efendiji.Ovaj posao nije za svakog iz vise razloga.Vi ste toliko stvari izmislili da se ovo vise nije forum o gemu nego ko zna sta.Otisli ste od teme samo da bi odbijali ljude,ali mislim neuspesno.Upoznao sam ljude koji su bili ovde na forumu,ali vecina ipak veruje zaradama.Osobu koju ja dovedem vise veruje meni nego vama.Vidi da primam lovu i veruje.Dugacak tekst ali sta da radim vi ste organizovani i mnogo vas je,a ja sam sam.IXTIS ja nisam ni bio u nekoj sekti,nego izucavao delovanje istih.Zasto smo to radili,e to ne moras da znas.U svakom slucaju za dobro svih.

Poslednja izmena:
Ok. Evo, kad to sve lepo funkcionise, napravite vi gemovci, nama nevernim Tomama simulaciju poslovanja. Dovedite nas u jednu salu, nas na primer 500.I recite-ova sala je Srbija a vas 500 ste cela populacija Srbije i SVI zelite da ucestvujete. Onda cu ja od cetiri coveka da uzmem po 23 dinara a onda oni neka uzimaju po gem semi od ostalih.I da vidimo sta ce da se desi. Po vasoj prici treba svih 500 da zaradi.E kad takvu prezentaciju napravite, ja dolazim i placam ulaznicu 10 za prezentaciju 100 evra. Jel ok?

NIJE PREVARA JA DOBIJAM PARE.PODIZEM IH SA RACUNA.A sto se tice broja stanovnika nisi u pravu.Svakog dana veliki broj ljudi postaje punoletan.Ko hoce ajde sa mnom u cetvrtak da podigne pare pa da se uveri.Znam,znam niko nema petlju.A ovaj prica naivan.Bolje naivan sa parama nego pametna sirotinja bez para.Jeli bre,da li znaju vasi roditelji da provodite puno vremena na kompu.Pokvaricete oci.OVO JE JEDNA VELIKA MOGUCNOST ZARADE I MIRNOG ZIVOTA.A za ljude koji posecuju ovaj forum izaberite kome cete verovati.Klincima koji zavise od roditelja i piskaraju gluposti,a njihov stepen obrazovanosti mozete videti po njihovim tekstovima.Sklapaju recenice uzrasta mog sina.Uzrast 12-13 godina.Najstariji ima 17 godina.Pozdrav za tebe GEM MK.Evo kao sto vidis malo se odmaram uz decurliju.Simpaticna deca.EFENDIJA opet si otisao daleko.Stvarno ima jos mnogo stvari sa kojima nisi upoznat.HE,HE,HE JA U CETVRTAK IDEM PO PARE.A vas mogu da zaposlim kod mena na gradilistu.kupio sam nove lopate.To vazi samo za punoletne,necu bre da odgovaram ima inspekcije.

Poslednja izmena:
NIJE PREVARA JA DOBIJAM PARE.PODIZEM IH SA RACUNA.A sto se tice broja stanovnika nisi u pravu.Svakog dana veliki broj ljudi postaje punoletan.Ko hoce ajde sa mnom u cetvrtak da podigne pare pa da se uveri.Znam,znam niko nema petlju.A ovaj prica naivan.Bolje naivan sa parama nego pametna sirotinja bez para.Jeli bre,da li znaju vasi roditelji da provodite puno vremena na kompu.Pokvaricete oci.OVO JE JEDNA VELIKA MOGUCNOST ZARADE I MIRNOG ZIVOTA.A za ljude koji posecuju ovaj forum izaberite kome cete verovati.Klincima koji zavise od roditelja i piskaraju gluposti,a njihov stepen obrazovanosti mozete videti po njihovim tekstovima.Sklapaju recenice uzrasta mog sina.Uzrast 12-13 godina.Najstariji ima 17 godina.Pozdrav za tebe GEM MK.Evo kao sto vidis malo se odmaram uz decurliju.Simpaticna deca.EFENDIJA opet si otisao daleko.Stvarno ima jos mnogo stvari sa kojima nisi upoznat.HE,HE,HE JA U CETVRTAK IDEM PO PARE.A vas mogu da zaposlim kod mena na gradilistu.kupio sam nove lopate.To vazi samo za punoletne,necu bre da odgovaram ima inspekcije.

Sve si nervozniji... z:(

Da li zna neko sta je FFSA.Ima veze sa gemom.

EFENDIJA,PJER NIS,DR BOB,DELL BOY,CANADA1995,ACCA,IXTIS to su vam ljudi najveci gemovci ovde.Zahvaljujuci ovim divnim junacima ovog foruma ja sam postao clan Gem firme.Oni ce svojim trudom obrisati svaku deciju suzicu i omoguciti nam dan ne hodamo u tami.Ziveo gem.Vecno zahvalni buduci clanovi.

Poslednja izmena od moderatora:
Da li zna neko sta je FFSA.Ima veze sa gemom.

EFENDIJA,PJER NIS,DR BOB,DELL BOY,CANADA1995,ACCA,IXTIS to su vam ljudi najveci gemovci ovde.Zahvaljujuci ovim divnim junacima ovog foruma ja sam postao clan Gem firme.Oni ce svojim trudom obrisati svaku deciju suzicu i omoguciti nam dan ne hodamo u tami.Ziveo gem.Vecno zahvalni buduci clanovi.

Jos samo da se iscupas, ljubices nas... z:lol:

Pisala mi je S.K.V.O.Ja znam da ste pristrasni,i da ste na njihovoj strani ,mada ne bi trebali to da radite.U cemu je problem,smetam vam.Da li ste citali sta vasi ljubimci ovde sve pisu i koga i kako vredjaju.Naravno da ne zelite to da vidite,zato sto nekom smeta i suprotno misljenje.Ako nekog upozoravate onda upozoravajte sve podjednako.Ako sam ja upozoren,OK prihvatam,ali to trazim da vazi za sve.Bas me zanima ko je sledeci.

Pisala mi je S.K.V.O.Ja znam da ste pristrasni,i da ste na njihovoj strani ,mada ne bi trebali to da radite.U cemu je problem,smetam vam.Da li ste citali sta vasi ljubimci ovde sve pisu i koga i kako vredjaju.Naravno da ne zelite to da vidite,zato sto nekom smeta i suprotno misljenje.Ako nekog upozoravate onda upozoravajte sve podjednako.Ako sam ja upozoren,OK prihvatam,ali to trazim da vazi za sve.Bas me zanima ko je sledeci.

Ti si verovatno upozoren jer propagiras PREVARU. Kao sto je na podforumu kompjuteri zabranjeno reklamiranje piraterije, tako je ovde zabranjeno reklamirati prevaru. Ako se postavi 50 linkova iz novina, sa vestima i policijskim izvestajima o hapsenjima u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj, STVAR JE OCIGLEDNA, bar iz ugla moderatora.Osim toga, moderator ovog foruma je pravnik po zanimanju tako da...

eto, što ti je život: kad javno opominjem niko ništa, a kad privatno opominjem javno mi se odgovara...z:lol:
naravno da kao korisnik imam svoje mišljenje, priznajem da sam protiv gem-a, a prilikom donošenja odluka imam to u vidu i svesna sam da je to moj subjektivni stav. vama za sada očigledno priznajem pravo da verujete da je drugačije nego što ja to vidim i da pokušate da ostale učesnike snagom argumenata uverite u to. no, problem sa ovom temom je što se svako malo otrgne kontroli i svede na vrlo nedoličnu komunikaciju. ja sam već jednom zamolila da se sa obračunavanja na ličnom nivou pređe na konstruktivnu diskusiju, a drugi put izrazila nadu da vređanja i provokacija preko određene granice više neće biti. naravno, niko nije od pamuka i postoji određena doza tolerancije, ali ne preterujmo. svi koji to ne razumeju mogu da očekuju opomenu. ko je sledeći ne znam i neću to javno objavljivati, ali vi niste prvi (a verovatno ni poslednjiz:mrgreen:). ukratko rečeno - ja sam jedna stroga moderatorka. z:)

Poslednja izmena:

Back