NIJE PREVARA JA DOBIJAM PARE.PODIZEM IH SA RACUNA.A sto se tice broja stanovnika nisi u pravu.Svakog dana veliki broj ljudi postaje punoletan.Ko hoce ajde sa mnom u cetvrtak da podigne pare pa da se uveri.Znam,znam niko nema petlju.A ovaj prica naivan.Bolje naivan sa parama nego pametna sirotinja bez para.Jeli bre,da li znaju vasi roditelji da provodite puno vremena na kompu.Pokvaricete oci.OVO JE JEDNA VELIKA MOGUCNOST ZARADE I MIRNOG ZIVOTA.A za ljude koji posecuju ovaj forum izaberite kome cete verovati.Klincima koji zavise od roditelja i piskaraju gluposti,a njihov stepen obrazovanosti mozete videti po njihovim tekstovima.Sklapaju recenice uzrasta mog sina.Uzrast 12-13 godina.Najstariji ima 17 godina.Pozdrav za tebe GEM MK.Evo kao sto vidis malo se odmaram uz decurliju.Simpaticna deca.EFENDIJA opet si otisao daleko.Stvarno ima jos mnogo stvari sa kojima nisi upoznat.HE,HE,HE JA U CETVRTAK IDEM PO PARE.A vas mogu da zaposlim kod mena na gradilistu.kupio sam nove lopate.To vazi samo za punoletne,necu bre da odgovaram ima inspekcije.