Gem collection club i Mega book

POZZ SVIMA
skoro sam bio na jednom (radnom sastanku) kako to ovi GEMovci kazu
nemogu da kazem da nije bilo fino slagao bi ako bi bilo sta drugo reko
i zarade su primamljive nije da nije ali ulaganje..............hm tu su me razocaraliiii
trudili su se da mi objasne kako sve to funkcionise a ja to vrlo dobro znam jer sam svojevremeno clan u AMWAYu bio nije mi bas najbolje islo pa sam batalio
no da neduzim
ubedjuju oni tako mene kako niko od njuh nije imao para da pocne sve to kako bi trebalo da sastavim spisak od 20-30 ljudi od kojih bi mogao da pozajmim po 50,100,200 evrica jer kako i sami kazu iz licnog iskustva ni njima(vecini)niko nije dao tolke pare na gomilu.I sve je to sasvim OK i nacin trgovine i prodavanje magle kako ga neki zovu al da je stvarno PRODAVANJE MAGLE DEFINITIVNO SAM SKAPIRAO KADA SAM GOSPODJU KOJA JE PREDNJACILA U UBEDJIVANJU DA NEMA SANSE DA NEUSPEM UPITAO
OK UBEDILI STE ME(bio sam sasvim kulturan da se razumemo)I JOS NEDOVRSIVSI RECENICU ONA MI PRUZA RUKU DA MI CESTITA A JA JOJ KAZEM A L I ! ! ! ! ! ! !
KAD STE VEC TOLKO 1000000% SIGURNI DA BAS JA LICNO MOGU DA USPEM JER U MENI VIDITE TO ZASTO VI LEPO NEINVESTIRATE U MENE-ETO POZAJMITE MI VI 2290 EURA I NEMA PROBLEMA JA SM TU U G E M u A JA KAD BUDEM ZARADIO TOLIKO VATICU VAM IH PA CAK I UZ NEKU PRISTOJNU KAMATU AKO TREBA
LJUDI gospodja je probala nesto da izusti ali.......... samo se okrenula i otisla do druge grupice ljudi

Pre tri nedelje moj drugar je odveo jednog coveka na seminar i sad ovaj ima do srede da se osluci.Posle dva dana on se javlja i kaze da odustaje jer je razmislio i malo bio na netu.Dobro nikom nista.Pre neki dan taj moj drugar dobija uplatu za dvojcu i pokazao onom sto je odustao.Covek je promenio misljenje,a mislio je kao vi.Niko vas ne ubedjuje da promenite misljenje,to je vasa stvar.A Dekija brinu pare,rado bi radio sa tudjim,ali ne sa svojim.Ja sam dvaput nudio 2000 E i nece niko da se javi.NEPOVRATNO.Ali da radi.Deki citaj malo unazad.

Pre nekih tri nedelje moj drugar povede na seminar jednog coveka i sad on treba da se odluci.Ovaj zove i kaza da odustaje,malo je razmislio malo bio na netu.OK,nikom nista.Kada je ovaj dobio uplatu za dvojcu i otisao kod njega,covek je promenio misljenje,a mislio je kao vi.Sad vas kune zbog pogresne informacije.
Deki bi da radi,ali sa tudjim parama.Ja sam nudio 2000 E i niko ne sme da se javi.Ali uslov je da radi i napravi posao.Deki citaj malo unazad.Ma uzeli bi vi te pare ali blam da se javite.

Pre nekih tri nedelje moj drugar povede na seminar jednog coveka i sad on treba da se odluci.Ovaj zove i kaza da odustaje,malo je razmislio malo bio na netu.OK,nikom nista.Kada je ovaj dobio uplatu za dvojcu i otisao kodnjega,covek je promenio misljenje,a mislio je kao vi.Sad vas kune zbog pogresne informacije.
Deki bi da radi,ali sa tudjim parama.Ja sam nudio 2000 E i niko ne sme da se javi.Ali uslov je da radi i napravi posao.Deki citaj malo unazad.Ma uzeli bi vi te pare ali blam da se javite.

To vam je stara fora da 5 gemovaca vrti dve uplatnice i pokazuje kolebljivcima, tako da nemoj molim te o tome.
I naravno da niko ne sme da se javi.Sta? Da mi das 2000 evra i ali postavljas uslov da napravim posao? I posle da me karas ko drekavca a ja nesposoban da nadjem ljude.A tvoje dve hiljade zgruvao za uclanjenje.Paz mu k.urca.
Vi gemovci znate biti zaista simpaticno bezobrazni.

Brate,ala ti imas bujnu mastu.Sta si puko,kojiti je.Moras shvatiti jednu stvar,da ja nisam sa nikakvim gemovcima.Nemam nikakve uplatnice.Necu nikoga da karam.I da hoces ne bi ti dao pare.U plani sam bio dva puta,jer sam prezauzet hocu da zavrsim posao pre nove godine.A te uplatnice ima moj drug.Nemam nameru nikom da se pravdam.Ko si ti.Kada bi me upoznao privatno video bi da gresis.Ja sam se prijavio tek pre mesec dana,a vi se koljete od 2006.Boli me uvo i za gem i misljenja na forumu.Ja nisam nikada slusao druge pa necu ni sad.Stoti put pisem svako ima pravo na svoje misljenje,i to se mora postovati.Nemas nista od toga sto se uzbudjujes.Za kraj.Saberi svoju lovu na kraju godine i videces gde si.Ja u januaru idem negde na letovanje i sta me boli uvo.CAO.

Brate,ala ti imas bujnu mastu.Sta si puko,kojiti je.Moras shvatiti jednu stvar,da ja nisam sa nikakvim gemovcima.Nemam nikakve uplatnice.Necu nikoga da karam.I da hoces ne bi ti dao pare.U plani sam bio dva puta,jer sam prezauzet hocu da zavrsim posao pre nove godine.A te uplatnice ima moj drug.Nemam nameru nikom da se pravdam.Ko si ti.Kada bi me upoznao privatno video bi da gresis.Ja sam se prijavio tek pre mesec dana,a vi se koljete od 2006.Boli me uvo i za gem i misljenja na forumu.Ja nisam nikada slusao druge pa necu ni sad.Stoti put pisem svako ima pravo na svoje misljenje,i to se mora postovati.Nemas nista od toga sto se uzbudjujes.Za kraj.Saberi svoju lovu na kraju godine i videces gde si.Ja u januaru idem negde na letovanje i sta me boli uvo.CAO.

Aha, ides........:sanke:

Ne uzbudjujem se. Samo ti predocavama da dosta ljudi zna te vase fazone sa uplatnicama kojima masete i forama, 'dacu ti ja kintu'. I ima ovde da komentarisem ako treba jos dve godine.
Bre, toliko ste prsli da i po forumima idete i jaucete da navatate nekog. Koga j.ebes ti? Bio sam fin dok stvarno ti i onaj Sisoje niste poceli da mudrolijate. Ko da ste tresnuti u glavu.Samo mantrate jedno te isto a ne dajete nikakve argumente. I samo je vasa racunica dobra. Aj ti meni daj 500 evra i ja ti sapnem mudrost:
'Trebace prsti gu.zici svrbljivoj'
Pa ti dalje uclanjuj ljude i govori im isto to 'trebace prsti gu.zici svrbljivoj' i od svakog uclanjenog daj meni po 100 evra. Kad to tako lepo funkcionise.

I kako to ides u januaru na letovanje? Sta si ti? Cak Noris da mozes u januaru na letovanje?

Poslednja izmena:
Od gema nisam nista zaradio sve je to od gradjevine.Sta god da pricas ne ljutim se,jer me ne poznajes.Lako je pisati i kur.... se,kada te niko ne vidi.Sto bi ja tebi mahao uplatnicama.Ne razumem.Sta,kao ja hocu nekog da navatam na forumu.Gluplju stvar skoro nisam cuo.Ne znam zasto toliko uzbudjenja.Upamti vec jednom nemam ja nikakve fazone.Sve ovo ja sa forumom sam poceo iz zezanja.Ne treba sve da licno shvatas.Ima mesec dana kada sam ja dao pare,i nisam nikoga odveo.Imam puno posla.Pare i da propadnu boli me uvo,ja sam odavno vratio te pare.Dignes cenu i pokrpis sve troskove.ovo sto pisem mozes 100% da verujes,nemam razloga da nekog zavlacim.Sta ja imam od toga.Ja uopste nisam aktivan.Za sad para mnogo vise ima na gradjevini.Nisam blesav da ostavim rudnik zlata.A ono za let
ovanje.Pa na ovoj polovini je zima,a na drugoj leto.Odradis renoviranje tri dobra stana i eto.
Prevelike prasine oko nicega

iskreno...ne znam sta da mislim o tome....procitala sam za ova 2 dana i KZRS i zakon o obligacionim odnosima i pravno misljenje o imenovanim i neimenovanim ugovorima i prelistala sajtove sa gibraltara i spisak offshore kompanija...i pozdravljam...ko moze neka izvoli....

iskreno...ne znam sta da mislim o tome....procitala sam za ova 2 dana i KZRS i zakon o obligacionim odnosima i pravno misljenje o imenovanim i neimenovanim ugovorima i prelistala sajtove sa gibraltara i spisak offshore kompanija...i pozdravljam...ko moze neka izvoli....

Lutko, u svetu su svugde zabranjeni piramidalni investicioni fondovi (npr. stedionice itd.) Ali nije zabranjen multi level marketing mada ga drzave ne vole jer im se od multi levela malo para sliva u kasu (nema poreza na dohodak, socijalno, penziono). GEM je tipican investicioni piramidalni fond ali da bi se registrovali i zakonski radili, nasli su stos. Stos je u opipljivom proizvodu koji im je nedostajao da bi zakonski radili a to je ta knjiga koju prodaju za 2000 evra. Na taj nacin oni rade kao piramidalni investicioni fond pod maskom nekog MLM jer imaju proizvod. I sama vidis da gemovci nigde ne pominju prodaju vec samo neko 'uclanjenje'.
Takvi fondovi obavezno pucaju jer je potreban ogroman broj ljudi da bi ogroman broj ljudi ne samo zaradio vec i vratio svoj novac.
Ti da bi samo vratila svoj novac moras da nadjes cetiri coveka a oni 16, a tih 16-128, rih 128-540 itd.
Zestoka im je fora sa tim maksimumom od tri 'preporuke' kako ih oni zovu. Te preporuke clanove piramide zestoko izblokiraju i bukvalno ih teraju da se otkace od niza koji su zapoceli a u cilju da onaj iznad njih dobije svoje pare i otkacen kao i ti ponovo formira novu piramidu.
Jedan covek stvara cetiri nove piramide tako da u tri koraka u celoj prici koju je iniciralo tvoje uclanjenje ucestvuje vec 1620 ljudi. Grananje iznad ovog koraka je se vec meri desetinama hiljada ljudi sto dovodi do zasicenja jer tako veliki broj ljudi ne moze da nadje tako veliki broj ljudi za uclanjenje.I sve puca a regionalni manager ili kako ga vec zovu ima u dzepu npr (minimalno) 128 puta po 2000 evra sto je oko cetvrt miliona evra sa kojima odlazi iz regiona i sa cime mora biti srecan. -----------------------------------------------
Ostatak koji ne moze da uclani ljude ne moze prvenstveno zbog toga sto se uglavnom ne moze naci na nekoj teritoriji dovoljan broj lenjih glupih i pohlepnih (kao sto neko rece ovde) a iz razloga sto ima veliki broj ljudi koji nemaju pare i nemaju nameru da reskiraju. I konacno postoji ogroman broj ljudi koji u svemu vide prevaru tako da su i oni van stroja potencijalnih uclanjivcaca
Ti probaj. Verujem da je krajnje realno naci cetiri coveka i to nije problem. Od tih cetiri bar tri ce biti tvoji rodjaci i poznanici. Od ta tri tvoja rodjaka ili poznanika realno je da pukne bar jedan (cemu ti nisi kumovala direktno ali ce im neko kad tad prezentovati ovu moju pricu i bice ljuti na tebe sto im nisi predocila mogucnost pucanja). Pucanje jednog dovodi do toga da prekines dobar odnos sa dragom osobom pa ti oceni sama.
Da bi ti (ako zelis) bila cista prvenstveno pred sobom, odstampaj moju pricu do dela koji zavrsava crticama (vidi gore) i prezentuj to dragim osobama koje zelis da uclanis i onda si mirna.
Pre nego sto se upusti u celu pricu, napravi monitoring svoje okoline i proceni koliko imas ljudi koji bi bili spremni da daju tolike pare za obicnu pricu ili knjigu koja kosta 2000 evra.
Jednostavno, moras u startu biti svesna da moras naci cetiri ovce da bi vratila svoje pare a oni posle nek se snalaze.To je sustina price.
Ja sam razmisljao (bez namere da radim GEM) koga bih mogao da uclanim za pocetak. I dosao sam do zakljucka da od 100 ljudi (sto prijatelja, sto kolega, sto rodbine) nemam ni jednog sa tako malo mozga a puno para koji bi poverovao da sa 2000 evra moze da napravi i 1000 evra a kamoli stotine hiljada.
Da li znas kako su u Bosni GEMOVCI doveli nekog shabana na binu u toku prezentacije i predali mu sampanjac jer je covek kao zaradio svoj prvi milion a inace je rudar iz Tuzle?!!
Ovo ti govorim samo iz razloga da vidis kolika beskrupuloznost i nedostatak morala mora biti u coveku da bi drugog coveka obmanuo i ponistavao ne samo prirodne, vec i osnovne zakone elementarne matematike.
A od gledanja i proucavanja zakona, sto ti radis ovih dana nema nista. Gemovci su suvise dobro pravno pokriveni time sto su ti prodali knjigu. A zakon matematike ce ti jasno reci da je rec o prevari.
Diskutant XXM je bio najposteniji u nastupu na forumu.Jasno je stavio do znanja da ga boli uvo i da mu je bio cilj da vrati pare jer je sve ostalo cista mala zarada potekla od nekog sa dna piramide koji vise u nekoj Zagubici, Svrljigu, Galibabincu itd. ne moze da nadje cetiri coveka za uclanjenje. Njegove 2000 evra se povlace na gore i rasitnjavaju tako da onaj ko ga je uclanio dobija lavovski deo a oni iznad njega sve manje. Pri cemu je glavni regionalni manager jedini dobro prosao. Dobio je bar 200 puta po 2000 evra po uclanjenju. Tih dvesta ljudi je moralo naci po 4 coveka, to je 800 ljudi, pa 3200, pa 12800, pa oko 50 000 pa oko 200000 pa oko MILION?!!
Razmisli.
Ceo za.jeb je u jednoj reci KONACNOST. Konacan broj ljudi koji mogu pristupiti u njihova mogucnost da uclane druge. Inace bi sve funkcionisalo perfektno.

Poslednja izmena:

Back