Zdravo svima
_ i onima sto lose misle o GEMU i onima sto znaju
, ali stvarno sto znaju, sta je GEM. Citam ovaj forum
iz pocetka i
, ako se
nevaram
, vidim da je negde poceo 2004
. godine
_i cudim
se kako vi koji mislite da znate nesto o GEMU
_ i pljujete po njemu skoro 5 godina ne shvatate da GEM funkcionise ,
Celih 5 bgodina olajavate GEM
, a GEM nikako da propadne
. nemogu vas razumeti. Istina uvek ima dve strane, a to je da su neki razumeli sistem rada MULTI LEVEL MARKETINGA GEMA koji je patentiran u EU i tu nema piramide , ( jer su piramidalni mlm zakonom zabranjeni ) i oni koji nisu razumeli kako funkcionise rad u GEMU niti
koji je proizvod a ni njegovu distribuciju. GEM
nemoze raditi onaj koji nije to razumeo
_i takvi ljudi
nemoju potrebu raditi u GEM. Cilj GEMA nije da neko samo kupi proizvod i uplati 2290eur pa da posle ceka smo da ih povrati, ( takvi u GEMU ne trebaju ) vec da onaj koji
kupi proizvod ( FPT ) da taj
isti i konzumira taj proizvod i posecuje besplatne kurseve i sebi
poboljsa svoj zivot ne samo u novcanom smislu vec i kao licnost. A pritom ima mogucnost da to sto ima za sebe
od srce ponudi i drugima. GEM parola je da mi ne molimo mi samo mozemo ponuditi. I mi ne odlucujemo
dali neko hoce da radi GEM ili ne
, jer mi nismo bogovi
, kako i vi pa da odlucujaete o
tudzim zivotima. Ako vec mislite da je toliki rizik kupiti
proizvod, konzumira
ti ga i pritom zaraditi, zasto
ondaK, kad svaki dan citate o saobracajnim nesrecama ili slusate na vesti da su ljudi poginuli u saobracajnoj nesreci, vi svakok jutra opet sedate u auto svesni sta bi vam se moglo desiti ZAR TO NIJE RIZIK. Mi
nekazemo da svi trebaju da rade GEM ,
nasta bi to licilo kad bi svi na svetu bili uspesni ljudi. Pa neko mora da bude i sofer, i kondukter i doktor i sudija tako da svako sam odlucuje za svoju buducnost.
Ovo je bilo malo ukratko i dobronamerno za sve ljude koji hoce biti iskreni prema sebi i drugima , a vi kako hocete razumit ovo.Ako neko zeli vise informacija pozitivnih i negativnih mozemo komentarisati.
Pozdrav svima do sledeceg pisanja

idemo na skijanje