Gem collection club i Mega book

hvala...prethodnim postom sam sve rekla...a to je da ne verujem u takvu priliku...zato ponavljam...ko moze...nek izvoli....ovde to funkcionise jos uvek...jer zakon nije regulisan u celosti...ali...svejedno...nemam nista protiv onih koji veruju...pa nek probaju

Funkcionise na taj nacin sto u Srbiji postoji armija ljudi koji su ocajni i ne mogu da vrate ulozeno. A ulozeno cesto nije samo 2300 evra. to bi se dalo i preziveti ako se izgubi. Problem je sto u to ulaze pohlepni ljudi i sirotinja koja uglavnom nema pare pa ih pozajmi pod veliku kamatu i to nastupaju problemi. Postoje price da se ljudima dug od pozajmljenih 2300 evra pod parolom kredita koji daje GEM slepcima koji nemaju povecao na 20000 evra.

Dok se vi vrtite u mestu i analizirate ljudi uzimaju pare,a vi ih krstite kako hocete.Anoixi mogao sam da ti pomognem,ali sve je to vazilo za ovih par najtvrdokornijuh biznismena sa kojima sam vodio razgovore zadnjih mesec dana.A mozda si ti jedna od njih,ali pod drugim imenom da te neprepoznaju.U svakom slucaju to je opak posao.A,ako je zabranjeno sto rade.Kao ovde nema zakona.

Nove piramide
U centralnoj Srbiji pojavila se kompanija koja se koristi piramidalnom šemom i nastavlja da se širi dalje prema unutrašnjosti. Učlanjenje se plaća 2.000 evra. Ako se ovo dešava u vašem gradu, obavestite policiju. Obratite pažnju: ovakve poslove uvek će vam ponuditi neko iz vaše okoline. Osoba koja vam nudi posao nikad neće znati da vam objasni o kakvom poslu se radi. Da biste to saznali, morate doći na sastanak na kom će profesionalni promoteri objasniti o čemu je reč. Na sastancima onaj ko vas je doveo mora da plati određeni iznos za vas. Promoteri uvek objašnjavaju kako ćete se obogatiti a da na kraju sastanka nemate pojma o čemu se zaista radi. Kad se piramida raspadne, a hoće, i to vrlo brzo, ostaćete bez novca i bez prijatelja koje ste uvukli u prevaru.

http://nadlanu.com/Dynamic/TomorrowsPress,intLangID,2,intItemID,116762,intCategoryID,308.html

Ma ti si sad isao od kuce do kuce i vrsio analizu.Ko propadne u ovom poslu,propao je zbog svoje neaktivnosti i nesposobnosti.U pocetku je mislio da moze,i pao.Ali,ima sanse uvek da se povrati.
Kako te bre nije sramota da pricas bilo sta, veliki biznismenu? Kad si tako pametan ajde nadji nekog pa mu renoviraj gajbu za neke pare i ne pipaj nista pa nek on udje u gajbu posle par dana a ti mu reci-eto, renovirano je ako nadjes nekog ko ce da kupi stekere, ko ce da kupi plocice, ko ce da kupi parket, ko ce da kreci. To su cetiri coveka i eto, renovirano ti je. A ako hoces da ti st varno bude renovirano onda nadji jos nekog jer si preporuku ispucao. Pa ces od prvog dobiti otpusavanje klonje, od sledeceg farbanje drvenarije itd. A od nekog bolida i ruke, da taj materijal upotrebi. Ne samo da ste pacijenti nego i od bistrih ljudi pokusavate da pravite pacijente. Neverovatno.

Poslednja izmena od moderatora:
Zdravo svima, i onima sto lose misle o GEMU i onima sto znaju ali stvarno sto znaju sta je GEM. Citam ovaj forum iz pocetka i ako se nevaram vidim da je negde poceo 2004 godine, i cudim se kako vi koji mislite da znate nesto o GEMU, i pljujete po njemu skoro 5 godina ne shvatate da GEM funkcionise ,z:dm5: Celih 5 bgodina olajavate GEM a GEM nikako da propadne, nemogu vas razumeti. Istina uvek ima dve strane, a to je da su neki razumeli sistem rada MULTI LEVEL MARKETINGA GEMA koji je patentiran u EU i tu nema piramide , ( jer su piramidalni mlm zakonom zabranjeni ) i oni koji nisu razumeli kako funkcionise rad u GEMU niti koji je proizvod a ni njegovu distribuciju. GEM nemoze raditi onaj koji nije to razumeo ,i takvi ljudi nemoju potrebu raditi u GEM. Cilj GEMA nije da neko samo kupi proizvod i uplati 2290eur pa da posle ceka smo da ih povrati, ( takvi u GEMU ne trebaju ) vec da onaj koji kupi proizvod ( FPT ) da taj isti i konzumira taj proizvod i posecuje besplatne kurseve i sebi poboljsa svoj zivot ne samo u novcanom smislu vec i kao licnost. A pritom ima mogucnost da to sto ima za sebe od srce ponudi i drugima. GEM parola je da mi ne molimo mi samo mozemo ponuditi. I mi ne odlucujemo dali neko hoce da radi GEM ili ne jer mi nismo bogovi kako i vi pa da odlucujaete o tudzim zivotima. Ako vec mislite da je toliki rizik kupiti proizvod, konzumira ti ga i pritom zaraditi, zasto ondak kad svaki dan citate o saobracajnim nesrecama ili slusate na vesti da su ljudi poginuli u saobracajnoj nesreci, vi svakok jutra opet sedate u auto svesni sta bi vam se moglo desiti ZAR TO NIJE RIZIK. Mi nekazemo da svi trebaju da rade GEM , nasta bi to licilo kad bi svi na svetu bili uspesni ljudi. Pa neko mora da bude i sofer, i kondukter i doktor i sudija tako da svako sam odlucuje za svoju buducnost.

Ovo je bilo malo ukratko i dobronamerno za sve ljude koji hoce biti iskreni prema sebi i drugima , a vi kako hocete razumit ovo.Ako neko zeli vise informacija pozitivnih i negativnih mozemo komentarisati.
Pozdrav svima do sledeceg pisanja :grudvanje: idemo na skijanje :sanke:

Zdravo svima_ i onima sto lose misle o GEMU i onima sto znaju, ali stvarno sto znaju, sta je GEM. Citam ovaj forum iz pocetka i, ako se nevaram, vidim da je negde poceo 2004. godine_i cudim se kako vi koji mislite da znate nesto o GEMU_ i pljujete po njemu skoro 5 godina ne shvatate da GEM funkcionise ,z:dm5: Celih 5 bgodina olajavate GEM, a GEM nikako da propadne. nemogu vas razumeti. Istina uvek ima dve strane, a to je da su neki razumeli sistem rada MULTI LEVEL MARKETINGA GEMA koji je patentiran u EU i tu nema piramide , ( jer su piramidalni mlm zakonom zabranjeni ) i oni koji nisu razumeli kako funkcionise rad u GEMU niti koji je proizvod a ni njegovu distribuciju. GEM nemoze raditi onaj koji nije to razumeo _i takvi ljudi nemoju potrebu raditi u GEM. Cilj GEMA nije da neko samo kupi proizvod i uplati 2290eur pa da posle ceka smo da ih povrati, ( takvi u GEMU ne trebaju ) vec da onaj koji kupi proizvod ( FPT ) da taj isti i konzumira taj proizvod i posecuje besplatne kurseve i sebi poboljsa svoj zivot ne samo u novcanom smislu vec i kao licnost. A pritom ima mogucnost da to sto ima za sebe od srce ponudi i drugima. GEM parola je da mi ne molimo mi samo mozemo ponuditi. I mi ne odlucujemo dali neko hoce da radi GEM ili ne, jer mi nismo bogovi, kako i vi pa da odlucujaete o tudzim zivotima. Ako vec mislite da je toliki rizik kupiti proizvod, konzumira ti ga i pritom zaraditi, zasto ondaK, kad svaki dan citate o saobracajnim nesrecama ili slusate na vesti da su ljudi poginuli u saobracajnoj nesreci, vi svakok jutra opet sedate u auto svesni sta bi vam se moglo desiti ZAR TO NIJE RIZIK. Mi nekazemo da svi trebaju da rade GEM , nasta bi to licilo kad bi svi na svetu bili uspesni ljudi. Pa neko mora da bude i sofer, i kondukter i doktor i sudija tako da svako sam odlucuje za svoju buducnost.

Ovo je bilo malo ukratko i dobronamerno za sve ljude koji hoce biti iskreni prema sebi i drugima , a vi kako hocete razumit ovo.Ako neko zeli vise informacija pozitivnih i negativnih mozemo komentarisati.
Pozdrav svima do sledeceg pisanja :grudvanje: idemo na skijanje :sanke:

Bilo bi dobro i korektno, kad već daš tolike pare, da te malo opismene. Prvo gramatika, a kasnije lepo izražavanje, može i recitacijez:mrgreen:
Što se tiče "proizvoda" to smo već komentarisali - nema proizvoda.
Ako TI, ovakav, navučeš nekog da plati 2290e, onda taj stvarno mora da je žešći moronz:lol:

Zdravo gubitnici.Vidim da je bilo malo hladno i Beogradu,ja sam se navukao na sunca pa ne mogu da se naviknem.Ja sam vec poceo da dobijam lovu od moje prve uplate 540E.Bio sam u sred zime na kupanju,a vi sa vasim platama od 300 E mozete samo da placete.Kada krenu jace uplate idemo malo dalje,a vi imate slike pa se palite i mastajte kao i svi gubitnici.Sta ste mislili da cu poslusati vas klince kako se prave pare.Slusajte ovog momka ima sta da naucite.NE POSTOJI USPESNIJA FIRMA OD GEMA .

Zdravo gubitnici.Vidim da je bilo malo hladno i Beogradu,ja sam se navukao na sunca pa ne mogu da se naviknem.Ja sam vec poceo da dobijam lovu od moje prve uplate 540E.Bio sam u sred zime na kupanju,a vi sa vasim platama od 300 E mozete samo da placete.Kada krenu jace uplate idemo malo dalje,a vi imate slike pa se palite i mastajte kao i svi gubitnici.Sta ste mislili da cu poslusati vas klince kako se prave pare.Slusajte ovog momka ima sta da naucite.NE POSTOJI USPESNIJA FIRMA OD GEMA .

Bravo, kritika je bila uspesna! z:D

Isti likovi, ista pričaz:mrgreen:
Sunce, raj, svi ostali su bedni, govori o sebi u množini, ima i sunca u množini....z:lol:

Vidi prijatelju DELLBOY-011 kada ti napises tekst na makedonskom jeziku bez gramatickih gresaka ondak se javi , sustina mog pisanja nije bila da utvrdis ti kao najpameniji dali jaz znam dovoljno sprski jezik i gramatiku vec da dam neke informacije za GEM. Kome se dopadaju ili ne te informacije to je njihova stvar,za proizvod neznas jel nikad nisi bio na poslovnom sastanku da bi saznao sta je proizvod ,ako bas zelis da znas toje PRIVATNI KURS ZA MENADZMENT koi se neuci u nijednoj skoli., kako da svoje dosadasnje zivotno znanje unovcis za sebe i poboljsas svoj zivot u svakom pogledu. Cak i ovo sto sam napisao neko ce razumeti neko ne, pa u jednom razredu kad nastavnica odrzi lekciju neki je shvate neki ne pa zato i svi nemaju petice. A evo i tebi jos posla da u mom tekstu pronadjes jos neku gresku kako bi ti bio onaj koji sve zna sve . Inace ja radim u GEMAK KLUB u MAKEDONIJI i tamo sam 5 meseca i zaradio sam svojih 4200eura do sada. Isto i moji suradnici oni koji zele da rade, vec su zaradili. Mozda ovih 4200eur nisu ko zna sta ali dosad nisam saznao za neki posao gde se za tako kratko vreme moze zaraditi taj novac. Ako ima neki bolji predlog kako da zaradimo a pri tome da ulozimo u sebe samo 2290eur neka kaze dolazim i ja odmah da radim to ," ostavljam GEM ", a dokle to ne pronadjete radite ono za sto mislite da ste sposobni. Ovaj forum nije da se pljuje po sve i svacemu , tu smo da razmenimo misljenje za ono sta znamo a ne sto smo culi od drugoga. Jer ako vam neko kaze da na Kopaoniku nije dobro da nema dobre staze za skijanje vi cete samo tako misliti ali nikada necete saznati istinu ako sami ne odete i vidite dali je tako. Pozdr svima i uzivajte u svoje zivote

Funkcionišu kao sekta. A sve što funkcioniše ka sekte - i jeste sekta!!!
Samo što neki prodaju kirbi, a neki knjige od 2300 eura...
Ovde se konstantno javlja par likova pod različitim imenima, i na taj način održava ovu temu u životu. Jer naravno, uvek postoji mogućnost da se upeca neki klen, na priči o brzom i velikom novcu...
Bio sam svojevremeno na Kirbijevoj obuci u Nišu (dva dana, pa peta u dupe i bež...), i šta da kažem, sem ludi i bolesni ljudi 100%. Muljaža i obrada novih dilera je svuda ista (stare sektaške fore i fazoni oko vrbovanja)! Seminari, žurke, druženja, letovanja, pevanje veselih pesmica,...jedna veeliika vesela i veštački nasmejana gomila licemernog, prepotentnog, zlobnog, zavidnog, podlog, ali i vrlo lukavog sveta.

P.S. Mislim da bi moderatori mogli na osnovu IP adresa da utvrde da li se jedni te isti smutljivci javljaju pod različitim nikovima na forumu, i preduzmu nešto povodom toga.

ixtis prijatelju u pravu si treba da se proveri,pa da se malo blamiras.Ja imam samo jedno ime i to je dovoljno,a sta vi sve necete pokusati,ali dzaba.Ti ne znas ni kako sekta funkcionise.Ja se teologijom i kako funkcionise sekta bavim 20 godina i poznajem srz te pojave,a ti si to procitao u blicu ili nekim drugim novinama ili slusao babske price.Nemoj komentarisati ono u sta se ne razumes ili povrsno razumes.Proveri, izuci pa se javi.Tako i za GEM proveri pa komentarisi.Bez uvrede.Pricate napamet.Ona klinka od 15 god Canada 1995 je toliko ogranicena,a to vidim po njenim tekstovima.Zna 30 reci i samo to vrti.Nijedan njen komentar nije ozbiljan.Sad ce da se javi i videcete kakav ce odgovor da joj bude na moj komentar o njoj.Samo pazite.JOS JEDNOM PROVERITE DOBRO PA KOMENTAR.Ako je to prevara,pa ko mi onda u banci uplacuje pare Dell Boy 011.ili neko od vas, a pametnjakovici.Sta god da pricate ja pare DOBIJAM i oni koji su sa mnom zahvalni su.

ixtis prijatelju u pravu si treba da se proveri,pa da se malo blamiras.Ja imam samo jedno ime i to je dovoljno,a sta vi sve necete pokusati,ali dzaba.Ti ne znas ni kako sekta funkcionise.Ja se teologijom i kako funkcionise sekta bavim 20 godina i poznajem srz te pojave,a ti si to procitao u blicu ili nekim drugim novinama ili slusao babske price.Nemoj komentarisati ono u sta se ne razumes ili povrsno razumes.Proveri, izuci pa se javi.Tako i za GEM proveri pa komentarisi.Bez uvrede.Pricate napamet.Ona klinka od 15 god Canada 1995 je toliko ogranicena,a to vidim po njenim tekstovima.Zna 30 reci i samo to vrti.Nijedan njen komentar nije ozbiljan.Sad ce da se javi i videcete kakav ce odgovor da joj bude na moj komentar o njoj.Samo pazite.JOS JEDNOM PROVERITE DOBRO PA KOMENTAR.Ako je to prevara,pa ko mi onda u banci uplacuje pare Dell Boy 011.ili neko od vas, a pametnjakovici.Sta god da pricate ja pare DOBIJAM i oni koji su sa mnom zahvalni su.

Znam da jedva cekas da ti odgovorim, pa zato necu vise da te mucim.

Dell, ja i jos mnogo njih tokom nekoliko poslednjih godina.........na ovoj temi otvaramo oci onima koji nisu sigurni sta je GEM i kolika je to glupost i prevara.
I uz sav svoj posao.........stizemo da poklopimo svaku vasu laz, glupost i pokusaj prevare. I radicemo to i dalje..........bez obzira koliko Vas je i koliko ce jos da Vas bude.

Kad napunim 20 i prosirim recnik, prestacu i sa Vama da se smaram.
Naici ce neko mladji z:mrgreen:

...Ti ne znas ni kako sekta funkcionise.Ja se teologijom i kako funkcionise sekta bavim 20 godina i poznajem srz te pojave,a ti si to procitao u blicu ili nekim drugim novinama ili slusao babske price.Nemoj komentarisati ono u sta se ne razumes ili povrsno razumes....

Ostaviću ti samo link ka brošuri koju sam svojevremeno sastavio o sektama i njihovim mahinacijama, pa pročitaj. Možda nešto i naučiš!? Ko zna, život je čudo!
A tebi od srca savet: "drž se ti građevine i uživaj, ako si uopšte u tom poslu"?
Po razvoju tvojih postova ja sam zaključio da ti je privatan biznis u građevini bio samo paravan za ulazak u ovu temu i bezazlenoj pričici o nekom tamo Gejmuuu...

Umalo da zaboravim link ka brošuri o sektama http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/Sekte/Crkva-I-Sekte.htm

Back