Gem collection club i Mega book

Uvek ću pre odlučiti da ostanem ''glupav'' i da ne shvatim to vaše epohalno perpetum mobile otkriće, i da ceo život radim za mojih sigurnih 500 evra (plus socijalno, zdravstveno i penzija) , nego da, kako ovaj bolid - dizelaš gore kaže moram da NAHVATAM one koje ću morati da prevarim da bih se izvukao iz sopstvene greške verujući takvima kao vi.
GEM je prava firma,bez veze pljujete,samo ako imate prave ljude okom sebe ne trebate da razmisljate,pravi ljudi i novac je vas,tj.brdo novca

Pozdrav svima! Molim Vas pomozite mi i recite da li da se uclanim u ovu novu i meni nepoznatu firmu! Imam rok do srede vece da skupim novac, inace nikada vise ne mogu da se bavim ovim poslom! Licno mislim da je sve to jedna velika prevara! Bio sam na seminaru u hotelu Termal u Mataruskoj banji i nista mi nije jasno! HELP! Izgleda da samo hoce da mi sto pre uzmu novac, a ja se osecam kao mala ovcica, neverovatno! Jedan moj prijatelj kaze, tek nakon prvog seminara, shvatis kakva si ovca bio sto si dao pare 2.290,00 eura, ali sta ces moras posle da radis jer si dao pare i uvek zezens sebi drage osobe! HELP!

:dontunderstand:sta pricate gluposti,ako imate prave ljude oko sebe brdo para su vase

Postoje ljudi koji shvataju poslovanje,a neki ne.Ako neko misli da je prevara ne mora da ulazi u posao.Kasnije ces videti da li si pogresio ili ne.Ako ljudi koji su tamo zaradjuju pare,a to se vidi,onda si se presao za ceo zivot.Nije mi jasno da je neko bio na seminaru i nije ukapirao posao.I nije mi jasno zasto sam ja nekog zeznuo ako sam ga uclanio i za to dobio lovu,pa on sledeceg itd,itd.....i na kraju svi su u tom poslu i svi zaradjuju.Sta tu ima lose.Vise bi voleli kod mene na lopatu ili neki drugi bedni posao za 300E.Sad jedva cekam da odem u nedelju na taj seminar da vidim sta je to tamo tako strasno.

Postoje ljudi koji shvataju poslovanje,a neki ne.Ako neko misli da je prevara ne mora da ulazi u posao.Kasnije ces videti da li si pogresio ili ne.Ako ljudi koji su tamo zaradjuju pare,a to se vidi,onda si se presao za ceo zivot.Nije mi jasno da je neko bio na seminaru i nije ukapirao posao.I nije mi jasno zasto sam ja nekog zeznuo ako sam ga uclanio i za to dobio lovu,pa on sledeceg itd,itd.....i na kraju svi su u tom poslu i svi zaradjuju.Sta tu ima lose.Vise bi voleli kod mene na lopatu ili neki drugi bedni posao za 300E.Sad jedva cekam da odem u nedelju na taj seminar da vidim sta je to tamo tako strasno.

Mnogo ih nešto braniš za čoveka koji još nije ušao. I kako to, tek si se učlanio ovde na forum pa odmah u GEM temu. I to samo u nju. :hmmm:

Nisam clan,ali kod mene rade neki radnici koji su bili na seminaru,a jedan se uclanio i dao lovu.Non stop samo o tome pricaju,pogotovo kada je ovaj podigao pare u banci.Taj radnik je i mene zvao.Gde sam jedino mogao da se informisem nago ovde.Ali ovde ljudi svasta pisu i zbunjuju druge.Samo iz tih razloga poceo sam da istrazujem.On u pocetku nije hteo da mi jasno kaze o cemu je rec,ali ovde sam protumacio ceo sistem i on nije imao kud.Momak mi je sve objasnio i ostalo je samo da odem na seminar i da mi tamo jos strucnije objasne.
Seminar traje od 9 do 15h.Bez obzira na sve ne treba nikog podcenjivati.

Ko je registrovan u Agenciji za privredne registre?
Jedini GEM koji je tamo registrovan je ova knjigovodstvena agencija iz Panceva:
http://pretraga.apr.gov.rs/RepsisPu...d=1076417&RegistryCode=08818665&rnd=179634240
Koji si fiskalni racun video leba ti? Da nema mozda obracunat PDV na 2300e?
Ajd skeniraj ga pa stavi ovde, zivo me zanima.

Ja sam clan GEM-a. Prema tome niko ne moze da prica nesto sto nezna i nije upucen u to. GEM je samo udruzenje gradjana koje posluje preko firme MAGNA CARTA iz Beograda. Ova firma je registrovana u APR, ima svoj maticni broj, svoj PIB, pecat i tekuci racun u banci. Zato vas molim da ne trabunjate tu o necemu sto neznate. Da li ce neko uci u posao ili ne, stvar je licnog izbora i licne odluke. Ko nadje sebe u ovom poslu radice to. Za uplatu zaista dobijate fiskalni racun sa obracunatim PDV-om. Sve ide preko poslovne banke a uplatu vrsite u dinarima. Ono o cemu neznate nemojte da pricate. Ne uzimajte sansu onome ko moze i hoce da zaradi nesto vise novca. Svim novim clanovima SRECNO!:super::klap::D

Kakvo crno kolebanje.Steta sto i drugi ne kapiraju.Ja mislim da je vise strah u pitanju.Na kraju krajeva kada bi tamo svi radeli ko bi crncio za 300E.U biznis se ulece kada osetis lovu.Nema ovde prevare.Ja ipak vise verujem svojim ocima i kontu u banci.Kome nije jasan posao rado cu mu objasniti.

Kakvo crno kolebanje.Steta sto i drugi ne kapiraju.Ja mislim da je vise strah u pitanju.Na kraju krajeva kada bi tamo svi radeli ko bi crncio za 300E.U biznis se ulece kada osetis lovu.Nema ovde prevare.Ja ipak vise verujem svojim ocima i kontu u banci.Kome nije jasan posao rado cu mu objasniti.

Nadam se da nećeš uloviti ni jednog naivca:mrgreen:
Kao čuo si, pa si se raspitao, u medjuvremenu si ovde sa nama podelio tvoje dileme, otišao si na poslovni sastanak (bljak:mrgreen:) i ukapirao si da je to pravi biznis:rotf:

U čemu se sastoji biznis?
Šta prodaješ, a šta onaj kome uzmeš pare kupuje?
Na to nismo dobili odgovor još od kad je postavljena tema:thumbdown::lol:

Vidi,ja postujem svacije misljenje po makar ono bili i negativno.Uopste nije fazon u kupovini necega.Mozda bi neko vise voleo da je to opipljivo.Imam fore do srede.Sada trenutno ja sam za to iz vise razloga.Prvo to je stvarno dobro poslovanje,jer ti svojim novcem ulazes u samog sebe.Jedini rizik sam ja,jer ako stanem a dao sam pare pucam.Pogresno je da neko misli kao dao sam pare i sad ce one da padaju sa neba.Mora da se radi.Uvek ce biti ljudi koji ce prihvatiti i oni protiv.Ja imam pare.To nije nikakva para za investiciju.Pa mene mnogo vise kosta alat sa kojim radim,pa ga dam radniku a on ga skrsi za dva sata stemovanja.Ako je ovo prevara sta je sa bingom,loto,kockarnice,kladionice,pa i ona jedinstvena ponuda na Pinku i druge takve prevare.Tu nikad nista neces dobiti.Ja mislim da je problem u shvatanju posla.Treba samo dobro razmisliti.Ja ne znam da li je neko od vas ikad ulagao neke velike pare u posao.10.000E ili 50.000E pa da vidi sta je rizik Kad ce pare da se vrate,da li ce porez da me ubije,pa reket i na kraju opet puknes.Ja od gradjevine mnogo dobro zivim i meni ne treba sve to,ali video sam da ljudi uzimaju pare.Svojim ocima.Moj savet samo razmislite o poslu,upoznate posao pa onda preseces,a ne odma kukanje.Bez uvrede,vidim pisu klinci od 18,19 godina.On nije osetio nikakav posao pa ne moze ni da me uci.Ja sam ceo zivot samostalan i 20 g.ulazem u svasta i upamti nikad nisam puko.Uvek su mi platili,jer sam posao svaki put ISPRATIO DO KRAJA.Tu je uspeh.

Vidi,ja postujem svacije misljenje po makar ono bili i negativno.Uopste nije fazon u kupovini necega.Mozda bi neko vise voleo da je to opipljivo.Imam fore do srede.Sada trenutno ja sam za to iz vise razloga.Prvo to je stvarno dobro poslovanje,jer ti svojim novcem ulazes u samog sebe.Jedini rizik sam ja,jer ako stanem a dao sam pare pucam.Pogresno je da neko misli kao dao sam pare i sad ce one da padaju sa neba.Mora da se radi.Uvek ce biti ljudi koji ce prihvatiti i oni protiv.Ja imam pare.To nije nikakva para za investiciju.Pa mene mnogo vise kosta alat sa kojim radim,pa ga dam radniku a on ga skrsi za dva sata stemovanja.Ako je ovo prevara sta je sa bingom,loto,kockarnice,kladionice,pa i ona jedinstvena ponuda na Pinku i druge takve prevare.Tu nikad nista neces dobiti.Ja mislim da je problem u shvatanju posla.Treba samo dobro razmisliti.Ja ne znam da li je neko od vas ikad ulagao neke velike pare u posao.10.000E ili 50.000E pa da vidi sta je rizik Kad ce pare da se vrate,da li ce porez da me ubije,pa reket i na kraju opet puknes.Ja od gradjevine mnogo dobro zivim i meni ne treba sve to,ali video sam da ljudi uzimaju pare.Svojim ocima.Moj savet samo razmislite o poslu,upoznate posao pa onda preseces,a ne odma kukanje.Bez uvrede,vidim pisu klinci od 18,19 godina.On nije osetio nikakav posao pa ne moze ni da me uci.Ja sam ceo zivot samostalan i 20 g.ulazem u svasta i upamti nikad nisam puko.Uvek su mi platili,jer sam posao svaki put ISPRATIO DO KRAJA.Tu je uspeh.

Drži se ti štemovanja:mrgreen:
Ako se nisi valjao od smeha onim dijabolama što skaču po stolicama i pevaju - onda si prava meta za šišanje. Kad ne budeš našao četiri nova jadnika, preko kojih ćeš vratiti uloženo, neće te biti ovde.
Iako, kako već rekoh, mislim da si ti već odavno dao pare, a das pokušavaš da navučeš još nekog. Nije ni bitno - rezultat je isti:ok:

Ma misam dao pare i necu nikog da uvucem.Ako to budem radio to ce biti na nekoj drugoj strani.Naravno da mi je skakanje bilo cudno i smesno,ali pare su pare.Ja ako udjem pozvacu par mojih prijatelja koji se bave gradjevinom i kraj.Oni neka nadju druge itd..itd.Pazi ovo.Za mene to nisu neke pare,jer se obrce mnogo veca lova,ali za mog radnika koji radi za platu i grca u kreditu i ima porodicu gde se svadja sa zenim zbog para ovo je spas.Covek je podigao 1065E i sutira se u du.e od srece,te pare smo svi videli.Ja sam mu pozajmio za ulazak nesto para,jer mu je falilo.Zarazio jos dvojcu pokazao im uplatnicu iz banke,sto je njima bilo dovoljno da i oni krenu.Ja ostajem bez radnika,jer ovi postaju finansijski nezavisni,ali neka ima jos sirotinje koja mora da kopa i uvek ce je biti.Sta tu ima lose ako je i njih ubacio,pa oni druge.Svima lepo.Ovako jos moze da se razmislja.Ako dam pare ceo zivot imam sanse da nadjem tri coveka da bi mi se isplatilo i oformio moj krug.Brz povratak para.To je stvarno samo 2290E.Jake pare u odnosu na zaradu.Ne moram ja da dobijem avione,kamione,ali ima para.A ako ne dam do srede puko sam mnogo vise.Pa ja bih se pojeo od muke.

Ma misam dao pare i necu nikog da uvucem.Ako to budem radio to ce biti na nekoj drugoj strani.Naravno da mi je skakanje bilo cudno i smesno,ali pare su pare.Ja ako udjem pozvacu par mojih prijatelja koji se bave gradjevinom i kraj.Oni neka nadju druge itd..itd.Pazi ovo.Za mene to nisu neke pare,jer se obrce mnogo veca lova,ali za mog radnika koji radi za platu i grca u kreditu i ima porodicu gde se svadja sa zenim zbog para ovo je spas.Covek je podigao 1065E i sutira se u du.e od srece,te pare smo svi videli.Ja sam mu pozajmio za ulazak nesto para,jer mu je falilo.Zarazio jos dvojcu pokazao im uplatnicu iz banke,sto je njima bilo dovoljno da i oni krenu.Ja ostajem bez radnika,jer ovi postaju finansijski nezavisni,ali neka ima jos sirotinje koja mora da kopa i uvek ce je biti.Sta tu ima lose ako je i njih ubacio,pa oni druge.Svima lepo.Ovako jos moze da se razmislja.Ako dam pare ceo zivot imam sanse da nadjem tri coveka da bi mi se isplatilo i oformio moj krug.Brz povratak para.To je stvarno samo 2290E.Jake pare u odnosu na zaradu.Ne moram ja da dobijem avione,kamione,ali ima para.A ako ne dam do srede puko sam mnogo vise.Pa ja bih se pojeo od muke.

Kolega, nije mi samo jasno zasto se prepucavas ovde sa onima koji neznaju nista o poslovanju i pokusavaju da odvuku ljude koji u ovome vide dobar biznis. Zaista ne zasluzuju da sa takvima gubis vreme. Zar ne vidis da samo kontriraju i kao pravi ljubomorci i zavidni ljudi pricaju bezvezne stvari. KOLEGA SRECNO!

Vidi se da si neiskusan.Ima ti dugo da crncis za parce lebe,a mastaces o kolima i ko zna sta,i foliraces se pred drugima kako imas lovu.Takve svakodnevno srecem.Uvek su u nekom biznisu a prazni im dzepovi.Postaje mi simpatican ovaj razgovor sa vama i sto vise citam vase decije komentare sve vise se opredeljujem za ovo.Bez uvrede,ali reci mi koliko si zaradio ovaj mesec i kako si zaradio.Jesi li se namucio.Vi toliko kukate za 2000E kao da su to poslednje pare u zivotu.Izgleda da niste ni videli vise.Moras u zivotu da zagrizes i krenes u posao.Prvo obrnes male pare i sacuvas masu,pa sledeci posao itd..itd.Moj rodjak zida zgradu od pola miliona eura u BGD.Jesi li ti svestan kolike su to pare.U mnoge poslove koje je ulagao ljudi su mu govorili da je budala i smejali se.A sad traze zajam.Ulazim godisnje u puno kuca i vidim cime se sve ljudi bave i tacno vidim kako im ide.Necete verovati usta sve ljudi ulazu pare i kolike obrte imaju.Mnoge stvari se nikad ne bih setio.Kad zarade lovu vise nema smejanja sa strane.Ne kazem ja da bas ti moras ovde da ulozis,mozda se ne nalazis u tome i to je po meni normalno.Ali glupo je saplitati druge koji ovde vide mogucnost zarade.

Back