Vidi,ja postujem svacije misljenje po makar ono bili i negativno.Uopste nije fazon u kupovini necega.Mozda bi neko vise voleo da je to opipljivo.Imam fore do srede.Sada trenutno ja sam za to iz vise razloga.Prvo to je stvarno dobro poslovanje,jer ti svojim novcem ulazes u samog sebe.Jedini rizik sam ja,jer ako stanem a dao sam pare pucam.Pogresno je da neko misli kao dao sam pare i sad ce one da padaju sa neba.Mora da se radi.Uvek ce biti ljudi koji ce prihvatiti i oni protiv.Ja imam pare.To nije nikakva para za investiciju.Pa mene mnogo vise kosta alat sa kojim radim,pa ga dam radniku a on ga skrsi za dva sata stemovanja.Ako je ovo prevara sta je sa bingom,loto,kockarnice,kladionice,pa i ona jedinstvena ponuda na Pinku i druge takve prevare.Tu nikad nista neces dobiti.Ja mislim da je problem u shvatanju posla.Treba samo dobro razmisliti.Ja ne znam da li je neko od vas ikad ulagao neke velike pare u posao.10.000E ili 50.000E pa da vidi sta je rizik Kad ce pare da se vrate,da li ce porez da me ubije,pa reket i na kraju opet puknes.Ja od gradjevine mnogo dobro zivim i meni ne treba sve to,ali video sam da ljudi uzimaju pare.Svojim ocima.Moj savet samo razmislite o poslu,upoznate posao pa onda preseces,a ne odma kukanje.Bez uvrede,vidim pisu klinci od 18,19 godina.On nije osetio nikakav posao pa ne moze ni da me uci.Ja sam ceo zivot samostalan i 20 g.ulazem u svasta i upamti nikad nisam puko.Uvek su mi platili,jer sam posao svaki put ISPRATIO DO KRAJA.Tu je uspeh.