Gem collection club i Mega book

Nemoj da ulazis u taj posao!To ti je ista prica kao sa Dafininom bankom!ako znas sta se desilo tad i koliko je ljudi izgubilo novac!Tu se prodaju knjige od po 600E!a komlet knjiga ti je 2.290,ooE!Video sam fiskalni racun i ugovor od mog drugara!na fiskalnom racunu pise komplet kniga za uplatu 2.290,ooE!a za rok placanja pise:"ODMAH"!Tu se pravi piramida,krece se od vrha pa kad se stigne do kraja piramida puca i onda samo oni koji su na vrhu uzimaju novac!tj.prevare te i opljackaju!A ne mozes im nista zato sto je to sve korumpirano ima i policije u tom poslu!sve ce pokusati da te ubede!Pokazivace ti silna dokumenta da iza tog posla stoji"Narodna banka Srbije"!Isto tako ti je bilo sa Dafinom!Moj drugar sto je u tom poslu nije uspeo ni pola para da povadi!Meni to izgleda kao sekta,penju se tamo na stolice,igraju,tapsu rukama da se najezis!!!!!Ti si tu sopstveni kupac i prodavac!Ti kupujes knjige a samim tim ih i prodajes!

Nije ni cudo sto si napisao dzabalebaros.Stajga ili ne,vazno je da mogu da platim.Pare dodju i odu.A tebi savetujem da nadjes neki dobar posao i da budes finansijski nezavisan,a ne da te svako........,jer ribe idu sa nekim ko razmislja.Bez uvrede
ja verujem da si ti ok. momak.

Poslednja izmena:
E moj prijatelju...pališ se kao Hepo kockica.
To što sam ja napisao da sam džabalebaroš, to je interna šala između mene i mojih prijatelja....ili još bolje između mene i samog sebe ....

Ja radim u inostranstvu već 7 godina, većim delom godine i po dva posla istovremeno, sa samo dva dana odmora godišnje. Ne radim za Vidovdan (iz religioznih razloga) i na Miholjdan, jer mi je slava.

Želim ja tebi sve najbolje, ali daviš brate, providno je .....

Sto bi nase bake rekle:"Da svi skacu u bunar, da li bi i ti?"
To sto vecina ne shvata kakav je nacin\sistem zarade(priliva novca) u GEMu ne znaci da su u pravu...

Niko ne kaze da neces uspeti, samo ti treba 4 i vise musterije koje ces uclaniti.
E sad, ako nisi upucen sta je piramidalni sistem i zasto se smatra prevarom to je tvoje neznanje, raspitaj se malo kao sto si se i za GEM raspitao "kod ljudi";)

Ne treba ti 4 osobe nego tri i vise ako zelis.Ovo je MLS a ne piramida.U piramidi nikad neces stici ovog ispred sebe,a ovde mozes i da ga prestignes.Ovo je caka koju niste razumeli.Ovo je legalan Multi Level Marketing.Kazao sam vam na pocetku da imam prijatelje u ministarstvu.Pa prvo sam njih pitao pa dosao ovde na netu.Sta ti mislis da ja bacam pare okolo.Moj posao je takav da sam strasno nepoverljiv prema ljudima.Sve sam ja to dobro proverio,a ostalo je sad da svako od nas to svari.Neko ne kapira nista,neko sumnja,neko ne vidi poslovanje,a neko kao vi iz cuga kazu da je to prevara.Meni je sve to normalno.Pre dva dana onaj moj radnik o kome sam pisao,uposlio treceg za koga dobio 900 E,i sad je taj krenuo da radi.Povratio ulog i sad mu samo kaplje.Necete verovati,video sam ljude koji su za mesec uposlili po 4 i vise ljudi i uzeli dosta para.Video sam i uplatnice.I sta je meni vise potrebno.Da svako od nas slicno razmislja eto love i kad uzmes pare,e onda nije prevara.Ja mislim da vi ko zna iz kog razloga niste,mozda neke sitnice,niste dobro upoznali posao.Vi ste se zadrzali na povrsini,strah za pare je bio veci i kraj.Ja nemam nameru da ikog ubedjujem,ali mislim kada bi se videli oci u oci i imali vremena za razgovor,da bi ste imali drugacije misljenje.Nemoj samo da neko pomisli da sam uobrazen i da sam iznad vas.Svi smo mi jednaki i ne zelim da se iko oseca povredjenim.

Ne treba ti 4 osobe nego tri i vise ako zelis.Ovo je MLS a ne piramida.U piramidi nikad neces stici ovog ispred sebe,a ovde mozes i da ga prestignes.Ovo je caka koju niste razumeli.Ovo je legalan Multi Level Marketing.Kazao sam vam na pocetku da imam prijatelje u ministarstvu.Pa prvo sam njih pitao pa dosao ovde na netu..

Koje bre ministarstvo?:lol:
Kad si tako jak na vezama daj pokreni da se to ministarstvo uključi, da podrži GEM, da ljudi rade i zaradjuju:mrgreen:

Decurlijo,sta me boli uvo da li mi verujete ili ne.Svako uzima pare za sebe.Meni je bas zanimljivo sa vama.Nego ova Kanadjanka mi se mnogo sekira,dobice bore.Bas citam ove vase odgovore .......pa dobro ima vremena,samo polako.Jedva cekam da vidim ko ce prvi da se javi.Kada budem pravio zurku zovem vas obavezno.Vas par, najzescih.Bice i ribe iz ministarstva.

Back