Gem collection club i Mega book

Heh, znaci ne verujem da oni jos postoje :D evo ovako je isla moja prica...

Dolazi ortak kod mene, pokaze mi neku GEM karticu sa njegovom slikom... kaze da uci strani jezik i da ce za par godina biti negde u inostranstvu sa brdom para. Da su umesni ljudi sa vrha, laka zarada itd.
Ja se smejem on sav ozbiljan.. kaze moras nositi kravatu i odelo na sastancima... uzeo papir poceo da mi crta... ja uclanim tebe dobijem toliko... ti uclanis onog dobjes toliko a ja od toga ovoliko..... ako treba ja cu platiti za tebe prvi put, posto si mi jako drag drug (jes q*ac)

i ja skontam o cemu se radi i lepo na kulturan nacin kazem da ne zelim da ucestvujem, da imam neke svoje planove bla bla.. itd... na sastanak nisam otisao. nije lako odustao mom caletu je uvalio neke cd-ove sa GEM prezentacija, pa sam caletu pokazao neke stvari te je i on sav razocaran odustao.... na kraju sam ortaka poslao u PM nismo se videli 2 godine. videli smo se pre par meseci .. trazi cigaru... pitam ga kako je ? sta radi ? (GEM nisam spominjao) radi kao zidar za minimalac, juri neki posao da radi na brodu za neke ogroomne pare. eto toliko.

Na neki nacin, nije prevara... sve sto kazu je tacno (osim onog da ces biti milioner za par godina)
ako ti imas ljude oko sebe koji ce se rado uclaniti preko tebe ( a pritom te libo ku*ac za njih i njihove zivote posle toga) onda mozes fino zaraditi. Stavite sebe na mesto nekog ko se slucajno upleo.. uveo te brat ili kum u to .. dao si 2000 eura i skontao da je jedini nacin da povratis pare uclanjenje drugih.. niko ne zeli da se uclani i onda ih smaras foliras se .. ma sve je to njesra... bolje ne uplitati se u to.

au sta sam sve napisao :D

e ljudi ljudi, ne zamljacujte se, to je prevara milionnnnn %. pored mene je zena koja je u svemu tome bila i ne moze da veruje da jos uvek postoje ti zlikovci koji su ih u propast odveli. Sada su pod drugim imenom i vodite racuna TQL je isti GEM, direktor je Nemanja Jovčić koji je bio hapšen sa svim ljudima koji su bili u Gemu. Ako ste pametni cupajte se dok jos možete.

Ja sam JUCHE bio na toj ponudi u Velikoj Plani , i posle svih vasih postova ( Hvala Vam ) Odbicu tu PRIVLACNU ponudu u kojo mozes za 10 meseci ( sa minimalnim poslom) Da okrenes oko 20 000E .... Video sam ja sve te aute sto A , AM , LM ( Asistenti , Asistenti Menageri, Lider Menageri ) voze... Ali... i meni je licilo na klasicnu PIRAMIDU.. jeste da imam 19 Godina ( Juche napunio ).... Zato ne bih ovako RANO da postanem BOGATAS :)))))

Uvek ću pre odlučiti da ostanem ''glupav'' i da ne shvatim to vaše epohalno perpetum mobile otkriće, i da ceo život radim za mojih sigurnih 500 evra (plus socijalno, zdravstveno i penzija) , nego da, kako ovaj bolid - dizelaš gore kaže moram da NAHVATAM one koje ću morati da prevarim da bih se izvukao iz sopstvene greške verujući takvima kao vi.

Pozdrav svima koji znaju nesto o GEM collection. Pišem vam iz BiH, Sarajevo. Nekidan sam bio na tom sastanku i ista je priča kao i kod vas. Pazite se dobro, ako zaista imate love na bacanje i imate stvarno jake prijatelje a oni imaju svoje jake prijatelje koji su spremni krhnuti 2300 € samo naprijed. Svi ostali (velika večina) prse k sebi

Svako ima pravo na svoje misljenje.Nisam clan GEM a,ali znam neke ljude koji su tamo.Pre nekoliko godina jedan je i mene zvao da se uclanim.Odbio sam ga jer sam cuo da je bilo hapsenja i da je ta afera bila u novinama.To nisam nikad procitao ali sam cuo od drugih da je bilo svasta.Tada nisam znao kako to funkcionise,a nije me ni zanimalo.Znao sam samo da uclanjenje kosta,jer se jedan od njih vrlo brzo pokajao sto se uclanio i priznao mi je da je dao neku lovu.Ja te ljude poznajem i cesto ih srecem.To su obicni ljudi koji rade u drzavnim firmama,ALI vrlo brzo su poceli da menjaju kola,cak je i onaj prvi kupio kucu u Grockoj,opremili kucu.Ovaj drugi je kasnije kupio dva lokala.Ja se bavim adaptacijom stanova,i licno sam mu sredjivao lokale.Ajde sad recite odakle.Pre 20 dana majstor koga ja angazujem za poslove uclanio se tamo .Odveo je jednog stolara i keramicara i za to mu oni uplatili 1080 E.Ovi nisu nasli jos nikog .Mene muvaju da krenem .Licno sam video uplatu.Mene su zvali da krenem u nedelju.Necu da krenem jer nisam jos proverio.I sta ja da mislim,ovde citam svasta a vidim i svojim ocima.

Ukapirao sam ceo sistem,ali ja sam tip koji voli prave i tacne informacije.Primetio sam da ima dosta nagadjana.Moje bivse musterije sa kojima sam ostao u prijateljskim odnosima rade u ministarstvu i pravosudju,pa sam se malo kod njih raspitivao.Oni su registrovani u agenciji za privredne registre,placaju porez,a i video sam fiskalni racin.U razgovoru sa njima oni su legalni
Protok novca ide preko banke nema placanja na ruke.Sa druge strane ostaje da se proveri njihovo poslovanje.Ja sam pozvan u nedelju.Oticicu da vidim i da se upoznam detaljno.Rekli su mi da troskove puta snosi firma.Za mene je ovo vidjenje posla slicno sa mojim poslom.Ponuda kao i svaka ponuda,pa i ja saljem moje ponude u vezi gradjevine drugim ljudima i to za mnogo vece pare.Moj posao je jedan od najrizicnijih po pitanju ulaganja i isplata.Posto sam navikao na poslovne sastanke ni ovo nece nista da boli.Kada se budem vratio,detaljno cu vam izneti moje misljenje o poslonanju.

Pa ja nemam fiskalni nego moj radnik.Fiskalni racun na 2290 E,dinarska protivvrednost.Gem
je udruzenje gradjana a preko Magna karte firme koja je registrovana ide prodaja knjiga i preko njih se placa PDV.Magna karta BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10g u Beogradu.Naravno knjige su preskupe ,ali to je resenje da se plati PDV na onu sumu.Juce popodne nisam mogao da izdrzim pa krenem sa radnikom u Intezu jer mu je stigao izvestaj da su legle pare.Banka uzela proviziju i njemu na ruke isplata 1065 E.Covece licno sam video znaci prave pare,pravi racuni.I jos sto je najgore,taj radnik ima platu kod mene,a on od tog biznisa uzeo dobru lovu i jos je zarazio druge.Verovatno cu doci u situaciju da zaposljavam nove ljude,jer ovi uskoro odlaze.Ako mu posao zazivi on se nece vise baviti gradjevinom.Vidi sad,ja jos nista ne tvrdim,samo proveravam jer sam tako navikao.Ako u mom poslu nemas pravu informaciju kod koga ides da radis mozes da puknes tako sto te gazda ispali na kraju.Sve je to biznis.Ja idem u nedelju sa razgovaram i odslusam taj seminar o poslovanju i sta tu ima lose.To sto sam procitao da kao jednom udjes pa ne mozes da izadjes,ja iskreno mislim da su to teske gluposti.To je jedno drugo ne moze neko ko zaradjuje 200 ili 300 E da me uci poslovanju od par hiljada,valjda ja treba njega da ucim.Uostalom idem da vidim pa nek ide zivot.

Back