Gem collection club i Mega book

Vidi se da si neiskusan.Ima ti dugo da crncis za parce lebe,a mastaces o kolima i ko zna sta,i foliraces se pred drugima kako imas lovu.Takve svakodnevno srecem.Uvek su u nekom biznisu a prazni im dzepovi.Postaje mi simpatican ovaj razgovor sa vama i sto vise citam vase decije komentare sve vise se opredeljujem za ovo.Bez uvrede,ali reci mi koliko si zaradio ovaj mesec i kako si zaradio.Jesi li se namucio.Vi toliko kukate za 2000E kao da su to poslednje pare u zivotu.Izgleda da niste ni videli vise.Moras u zivotu da zagrizes i krenes u posao.Prvo obrnes male pare i sacuvas masu,pa sledeci posao itd..itd.Moj rodjak zida zgradu od pola miliona eura u BGD.Jesi li ti svestan kolike su to pare.U mnoge poslove koje je ulagao ljudi su mu govorili da je budala i smejali se.A sad traze zajam.Ulazim godisnje u puno kuca i vidim cime se sve ljudi bave i tacno vidim kako im ide.Necete verovati usta sve ljudi ulazu pare i kolike obrte imaju.Mnoge stvari se nikad ne bih setio.Kad zarade lovu vise nema smejanja sa strane.Ne kazem ja da bas ti moras ovde da ulozis,mozda se ne nalazis u tome i to je po meni normalno.Ali glupo je saplitati druge koji ovde vide mogucnost zarade.

Da li si svestan kakve gluposti lupas :dash: :dash: :dash:

pozz:manikir:

Kolega, nije mi samo jasno zasto se prepucavas ovde sa onima koji neznaju nista o poslovanju i pokusavaju da odvuku ljude koji u ovome vide dobar biznis. Zaista ne zasluzuju da sa takvima gubis vreme. Zar ne vidis da samo kontriraju i kao pravi ljubomorci i zavidni ljudi pricaju bezvezne stvari. KOLEGA SRECNO!
:hahaha::hahaha::hahaha: E Sumadinac jesi lud...:klap:

@XXM
Ti ocigledno brkas babe i zabe...niko ne kaze da je nemoguce uleteti u posao i zaraditi pare...ali ovo NIJE posao(biznis, investicija i sl);)

A posebno je zanimljiva priča ovih komedijaša da štemlajz košta MNOGO VIŠE od 2290 eur, a i da može da se pokvari za par minuta.Pa čak i da je tako, (da je od zlata), onaj ko ga pokvari ima da ga plati .....

A i onaj ''rođak'' zaradio pola miliona evra na ovoj prevari ? Sad ću odmah da prijavim ovaj sajt UBOPOK-u da ga malo pročešljaju....

LAŽ od samog početka ! Sve lažov do lažova.

Poslednja izmena:
Nisi razumeo- rodjak je u gradjevinskoj maf... hocu reci biznisu. A on je primer kako kad reskiras i krenes u biznis za koji niko ne zna\nece mozes uspeti(ko Pepeljuga) i doci do zidanja zgrada od 0.5M€

Lep primer, ali nije te pare na GEMu zaradio(znamo i zasto)...

Ceo Beograd zida zgrade,gde bre vi zivite.U sto volim kada se sekirate za druge.Slabi ste vi igraci.Ja bi vama po lopatu pa akcija.Posle jedno dva meseca kada se oznojite,a nema pare od mame i tate,deke i bake ima da cutite i da mrdate glavom.A sto se tice masina za stemovanje to je istina Za te pare mozes da kupis samo dva.I kad das sirovini ode vrlo brzo,non stop kod majstora.A drugo ljudi vi ako niste za taj posao nikom nista.Mozda ni ja ne bih radio vas posao.To je sasvim normalno.Ne znam zasto toliko penite.

Ceo Beograd zida zgrade,gde bre vi zivite.U sto volim kada se sekirate za druge.Slabi ste vi igraci.Ja bi vama po lopatu pa akcija.Posle jedno dva meseca kada se oznojite,a nema pare od mame i tate,deke i bake ima da cutite i da mrdate glavom.A sto se tice masina za stemovanje to je istina Za te pare mozes da kupis samo dva.I kad das sirovini ode vrlo brzo,non stop kod majstora.A drugo ljudi vi ako niste za taj posao nikom nista.Mozda ni ja ne bih radio vas posao.To je sasvim normalno.Ne znam zasto toliko penite.

Pre bi rekla da su te vase pare u tom GEM u ili kako se vec zove............ mamine i tatine. Da ste ih sami zaradili ne bi ih uludo bacali :manikir:

Ja imam 41 godinu i zaradio sam toliko da moja deca idu par puta na letovanje.Ali to nije uspeh na prvom mestu.Imam fenomenalnu porodicu koja funkcionise.To je uspeh u danasnjem vremenu sto i vama zelim.A mama i tata.Pa ja njima dajem kad treba.I sve sam to zaradio adaptacijom stanova.A ovo sa gemom utrcavam iz zezanja.Naravno,nemam ni ja pare za bacanje,ali ja sam ovde video pare.

Ja imam 41 godinu i zaradio sam toliko da moja deca idu par puta na letovanje.Ali to nije uspeh na prvom mestu.Imam fenomenalnu porodicu koja funkcionise.To je uspeh u danasnjem vremenu sto i vama zelim.A mama i tata.Pa ja njima dajem kad treba.I sve sam to zaradio adaptacijom stanova.A ovo sa gemom utrcavam iz zezanja.Naravno,nemam ni ja pare za bacanje,ali ja sam ovde video pare.

Ok, sve ok.

Ali zar ne vidite da ste toliko providni sa ko bajagi slucajnim uclanjivanjem pre nekoliko dana i tolikim hvaljenjem te gem sprdarije.
Koga vi tu zavaravate, sebe ili druge forumashe? :manikir:

Stvarno je glupo da se nekom pravdam,ali volela ti to ili ne istina je.Sta ja imam od toga.Moje javljanje nije imalo za cilj da nekog uvlacim ili varam.Vidim ljudi komentarisu i to mi se svidelo .Dobro je to sto imamo razlicita misljenja.To ce nam pomoci da donesemo pravu odluku.Jos jednom .Svidele su mi se razlike mejdu nama i to je bio razlog mog javljanja.Pozdrav.

Moram da priznam da ste mi simpaticni.Ja sam tek sad dao pare.Eto to je najiskreniji odgovor.
:Bio sam zagrejan od ranije,jer sam VIDEO da su ljudi dobili.To sad nema nikakve veze,jer ja idem svojim putem, a vi cete svojim.Ako vam treba neki savet ili pomoc u vezi adaptacija, samo pisite rado cu vam pomoci.Ja sam odlican u tom poslu.

Ma to su dvojica - trojica sa po 5 nikova.Njih navukli (ili kako jedan od njih kaže - NAHVATALI) pa sad pokušavaju da se izvuku, da povrate novac. I još sve to predstavljaju kao ''oni nama čine dobro delo''
Ne mogu da poverujem da ih ima toliko zaluđenika. Ponavljam, to je samo par ljudi, ako se tako uopšte mogu nazvati .....jer čovek je plemenit, barem bi tako trebalo da bude ....

Bas sam zavoleo ovo caskanje.Dodjem s posla,a junaci vec ispisali celu stranu.Pa skuvam kafu i kucam,kucam.Samo mnogo mi se nesto sekirate.Te bacio sam pare, upropasticu se,
te ovo te ono.Evropa u plamenu a vi svirkate.Vi mora da ste neki muzicari.

Ok, necemo te mi vise nervirati. To nismo ni hteli...........hteli smo samo da ti malo otvorimo oci pre nego sto uletis u ovu prevaru. Nismo ti uspeli pomoci.

Zelimo i mi tebi najbolje!

pozz :manikir:

ps. cekamo novog clana krstarice koji ce odmah da krene sa gemom itd........ stara shema :hahaha:

Ti mozda mislis kako sam ja stari clan pa javljanjem bunim ljude.Sta ja imam od toga ili sta drugi imaju od toga.Mozda se meni tvoj posao ne svidja ili se jednostavno ne nalazim u njemu.To je sloboda razmisljanja,isto kao i sloboda savesti u religiji.Ja verujem da ste vi pametni ljudi,verovatno mladji od mene,pa opet se svi medjusobno razlikujete.Svako fura svojim putem.Ja jos nisam ni poceo da radim GEM,a vec sam povratio pare na drugoj strani.I sve sto kane odatle dobro doslo.Danas sam vec jednom mom prijatelju, koji se bavi preduzimackim poslom kao i ja,ponudio ovo.Jedva ceka da ide.Moras shvatiti da cu ja i ovde uspeti kao i ljudi koje uposlim.U gradjevini lako je doci do para.2000 E je stvarno sitna para.Plate radnicima,gorivo,alat,padne kisa pa prokisne komsiji i eto odose pare.Zato se ja ne sekiram sta god da se desi.

Moj savet ti je da ne ides na taj satanak!to je kao vrsta sekte isperu ti mozak tamo,teraju te da potpises ugovor da ako pricas nesto o tom poslu da ces krivicno da odgovaras!a zasto? pokazuju ti neke silne ugovore da stoji Narodna banka Srbije iza tog posla!A to ti je prevara ako znas sta je bilo sa Dafinom i Jezdom,koliko su tu para ljudi izgubili!To ti je isto cista navlakusa!Ja sam video fiskalni racun jer je moj drug u tome!Pise kao komplet knjiga......i na kraju iznos za uplatu u dinarima 19000!To je isto kao prodavanje Magle ako neko zna sta je to?!Sve je tacno da treba da nadjes ljude koji ce da kupe te knjige i tako se pravi lanac tj.piramida!Sto znaci krece se od vrha piramide sve se pravi do zadnjeg dela,e kad se stigne do kraja piramide onda piramida "PUCA"i onda ko se izvukao,izvukao se a ko nije lepo uzme i udari glavom u zid!Taj posao ne moze da se ukine zato sto je sve korumpirano ima i policije u tom poslu!Pa kad bi se tako zaradjivalo svi bi onda radili to!Nema hleba bez motike!Sad na najvecu ekonomsku krizu da krenes u tako nesto je stvarno zalosno!Znam o cemu vam pricam neke stvari sam video svojim ocima!Na tim sastancima penju se na stolove i stolice i krecu da igraju neku njihovu igru,tapsu rukama....to stvarno tera coveka da pomisli da se radi o nekoj sekti!

Back