Zaboravio sam da se zahvalim Sumadincu na podrsci.Hvala i vidimo se u Plani,jer ja uplacujem lovu.Ako si tamo imacu na plocici pored imena XXM da me prepoznas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravio sam da se zahvalim Sumadincu na podrsci.Hvala i vidimo se u Plani,jer ja uplacujem lovu.Ako si tamo imacu na plocici pored imena XXM da me prepoznas.
Vidi se da si neiskusan.Ima ti dugo da crncis za parce lebe,a mastaces o kolima i ko zna sta,i foliraces se pred drugima kako imas lovu.Takve svakodnevno srecem.Uvek su u nekom biznisu a prazni im dzepovi.Postaje mi simpatican ovaj razgovor sa vama i sto vise citam vase decije komentare sve vise se opredeljujem za ovo.Bez uvrede,ali reci mi koliko si zaradio ovaj mesec i kako si zaradio.Jesi li se namucio.Vi toliko kukate za 2000E kao da su to poslednje pare u zivotu.Izgleda da niste ni videli vise.Moras u zivotu da zagrizes i krenes u posao.Prvo obrnes male pare i sacuvas masu,pa sledeci posao itd..itd.Moj rodjak zida zgradu od pola miliona eura u BGD.Jesi li ti svestan kolike su to pare.U mnoge poslove koje je ulagao ljudi su mu govorili da je budala i smejali se.A sad traze zajam.Ulazim godisnje u puno kuca i vidim cime se sve ljudi bave i tacno vidim kako im ide.Necete verovati usta sve ljudi ulazu pare i kolike obrte imaju.Mnoge stvari se nikad ne bih setio.Kad zarade lovu vise nema smejanja sa strane.Ne kazem ja da bas ti moras ovde da ulozis,mozda se ne nalazis u tome i to je po meni normalno.Ali glupo je saplitati druge koji ovde vide mogucnost zarade.
Kolega, nije mi samo jasno zasto se prepucavas ovde sa onima koji neznaju nista o poslovanju i pokusavaju da odvuku ljude koji u ovome vide dobar biznis. Zaista ne zasluzuju da sa takvima gubis vreme. Zar ne vidis da samo kontriraju i kao pravi ljubomorci i zavidni ljudi pricaju bezvezne stvari. KOLEGA SRECNO!
Ceo Beograd zida zgrade,gde bre vi zivite.U sto volim kada se sekirate za druge.Slabi ste vi igraci.Ja bi vama po lopatu pa akcija.Posle jedno dva meseca kada se oznojite,a nema pare od mame i tate,deke i bake ima da cutite i da mrdate glavom.A sto se tice masina za stemovanje to je istina Za te pare mozes da kupis samo dva.I kad das sirovini ode vrlo brzo,non stop kod majstora.A drugo ljudi vi ako niste za taj posao nikom nista.Mozda ni ja ne bih radio vas posao.To je sasvim normalno.Ne znam zasto toliko penite.
Ja imam 41 godinu i zaradio sam toliko da moja deca idu par puta na letovanje.Ali to nije uspeh na prvom mestu.Imam fenomenalnu porodicu koja funkcionise.To je uspeh u danasnjem vremenu sto i vama zelim.A mama i tata.Pa ja njima dajem kad treba.I sve sam to zaradio adaptacijom stanova.A ovo sa gemom utrcavam iz zezanja.Naravno,nemam ni ja pare za bacanje,ali ja sam ovde video pare.