Gem collection club i Mega book

OGROMNA PREVARA! Veruj mi govorim ti iz ličnog iskustva. Prvo te prevari osoba kojoj najviše veruješ a potom ti moraš da prevariš ljude koji tebi najviše veruju, ako možeš. Ja nisam mogla da gledam u oči ljude koji mi veruju isvesno da ih zajebem, tako da sam sve izgubila, bespovratno.

Dobro jutro svim drugarima koji rade u ovoj sjajnoj firmi !

Mislim da je ovo prava stvar-bar za mene,Cinjenica je da je vama vas domacin ponudio
ovo poslovanje ne bi li i vi promenili svoj zivot na bolje-NA MNOGO BOLJE
Smatram da bi ste na tome trebali biti zahvalni,to sto je on izabrao bas vas i vama posvetio dan.To sto se vi niste prepoznali u tom poslu i niste prihvatili?,ne treba kriviti njega,odluka je samo vasa,bili,culi i videli....Naj veci je problem sto ne verujete sami sebi,ono sto ste culi i videli,a kamo li njemu....s obzirom da je ovaj posao za pozitivne ljude,za ljude koji zele mnogo,MNOGO VISE U SVOM MALOM I KRATKOM ZIVOTU a ne za SKEPTIKE poput VAS,koji su verovatno negativni,koji se verovatno i kaju sto nisu usli(ali kasno je),mislim da je stvarno naj bolje da ostanete tu gde jeste!!!!!!!

Inace ja radim ovaj posao dvadesetak dana,zaradio sam 2880 eura,tacnije-povratio ulozeni novac i zaradio 590eura.Sledeceg meseca kupicu kola i dozivotno cu biti zahvalan mom domacinu koji mi je ponudio posao.

Puno pozdrava svim nesretnim ljudima koji su propustili svoju sansu u zivotu.

twinivan:
Inace ja radim ovaj posao dvadesetak dana,.
twinivan:
zaradio 590eura.Sledeceg meseca kupicu kola
hm.znači ako je dinamika zarade 2 iljade na tri nedelje...sledećeg meseca ćeš imati 2600 evra. hm da i ovih 590..3iljade i malo jače. i koji ćeš auto kupiti, a da budeš zadovoljan? sekiram se hoćeš li imati za majstora za prvi servis? ili ćeš sačekati još mesec dana? toplo ti preporučujem da sačekaš još mesec da se razbiješ od novca, pa onda kupi nov auto;) eeeej 6iljada!

twinivan:
i dozivotno cu biti zahvalan mom domacinu koji mi je ponudio posao.
i treba dobar neki čovek.isterao ti pare iz dzepa. ma nije stvar u parama pare su da se toše, ali šta ćeš sa prijateljima? imaš li prijatelje? ili si ojadio babe, strine ujne? m?

twinivan:
Puno pozdrava svim nesretnim ljudima koji su propustili svoju sansu u zivotu.
ja sam taj nesrećnik. mada...dopada mi se da ostanem tu, di sam, ni za di sam, nisam.

evo i mene ljudi posle malo duzeg vremena, vidim da je sve vise osoba koje su imale kontakta sa tim, na svu srecu sa negativnim zavrsetkom po lopovsku organizaciju.
domacin koji je mene vodio jos nije nasao dovoljan broj osoba (mislim da ih treba tri) da bi mu se ostvarivao prihod koji je TAKO LAKO obecan.

twinivan:
Inace ja radim ovaj posao dvadesetak dana,zaradio sam 2880 eura,tacnije-povratio ulozeni novac i zaradio 590eura.Sledeceg meseca kupicu kola i dozivotno cu biti zahvalan mom domacinu koji mi je ponudio posao.
Nisi imao kola do sada, a i sad ces kupiti krs za 600 i kusur evra. Ti si ocigledno bio idealna musterija za navlacenje....Nema nista i sad se usra kad ima 590eur....ako ima.

A ako i imas nisi, cekaj- NISI ih zaradio vec si navukao neke nesrecnike kao sto si i ti bio da daju pare za budalastinu.Dokle mislis da ces imati prijatelja za uvlacenje u sistem i da zaradjujes? Racunica ti nije jaca strana ocigledno.

Oggy:
Nisi imao kola do sada, a i sad ces kupiti krs za 600 i kusur evra. Ti si ocigledno bio idealna musterija za navlacenje....Nema nista i sad se usra kad ima 590eur....ako ima.

A ako i imas nisi, cekaj- NISI ih zaradio vec si navukao neke nesrecnike kao sto si i ti bio da daju pare za budalastinu.Dokle mislis da ces imati prijatelja za uvlacenje u sistem i da zaradjujes? Racunica ti nije jaca strana ocigledno.
A tebi krivo što je on zaradio :smile: gledaj svoja posla navuci i ti nekog za 2880e

znate šta je meni zanimljivo...
kako oni stignu samo do onih koji su bez novca?
kako nikome koga znam, a da iole ima love niko nikada nije ponudio?
nego vaćare samo boraniju koja nema love, pa ajd udri da im ...zine za zaradu?
misle valjda da su oni koji nemaju love i glupi?
loša im procena. valjda misle da ako neko nema love, nema ni mozga,
pa će olako da navata slične sebi i upropasti sve svoje prijatelje?
vidite da je to rasprostranjenije po provinciji, ljudi tamo imaju mala primanja, a nema ni posla,
te su te aždaje našle sebi savršen teren!
ozbiljno.
duboko verujem da su na to išli, jer ljudi iz unutrašnjosti više veruju prijateljima, čistijeg su srca.
a i ideja o kombinaciji da ih neko radi za lovu im je ipak dalja.
kako kum da mu izmuze lovu?
lako.

winča:
A tebi krivo što je on zaradio :smile: gledaj svoja posla navuci i ti nekog za 2880e
Moram ponovo da skrenem paznju da to nije ZARADA. I nije on navuko nekog nego vise njih da bi dosao do te svote.
I da, krivo mi je. Evo ziv se pojede sto ne mogu u taj motel da se ukljucim i lepo provedem.OOOOOOOOOgem- bese tako?

btw
Ima li tu soc i penzijsko? A gosn legalna i registrovana firma, ima PIB???

propali, penzionisani ili bivši policajci kao i trenutno zaposleni nije isto;)
takođe pravnik...širok pojam ima ih i sa navršenom pravno-birotehničkom koji sebe zovu pravnicima;)
itd itd...
a..i slabo su ljudi gadljivi na lovu ako su našli ovčice.

Pazi ovo: www.zdravacigara.com
To je mega-hi-tech proizvod za one koji bi da popushe ali ne zapravo :mrgreen: . Ako malo proshetate po sajtu videcete da ta igrachka koshta 100e, ili 150e za tzv "partnerski paket". Ako kupish partnerski paket krece ta pricha: partner/senior partner/manager/... za sve koji uspeju da navuku prijatelje i komshije. Inache, lik je postavio link ka sajtu ovde, na podforumu Web dizajn, shatro ga zanima shta mislimo o izvedbi sajta. Kad sam mu rekao da prodaje piramidu iza nikotinske magle primio sam pp gde on sav uvredjen pita zashto tako mislim.
I sad i ja pitam sebe, zashto? Ta komedija od lazhne cigare sigurno ne vredi toliko, ali gde je granica izmedju prevare i legalnog valjanja m00da za bubrege.

Back