Gem collection club i Mega book

Neće ni reći.
CIlj je dovući "ovčicu" u hotel-motel-restoran, opčiniti je pričom o bogatstvu i izmamiti joj 2290eur.
Zatim se istoj ovčici čestita na uspešno načinjenom prvom koraku i objasni joj se da svoje pare može vratiti tek kada nadje još 5-6 sličnih za šišanje. A takvih je sve manje.
Nečim trguju? Nešto proizvode?
Naravno da ne:lol:

danez:
Oggy , Dellboy, znam ja to, ali bilo bi lepo da GEM-ovci malo objasne sami to sto rade.
Prijatelju, o tome ti i pišem.
Transparentnost im nikad nije bila jača strana, tj - zabranjena je:wink:
Sve što imaju da kažu reći će ti kada si "unutra" tj onda kada već stradaš. A tada je kasno.
Da li šibicar pokazuje svoje trikove javno?
Naravno ne. Pokazaće samo onom koji će nastaviti da se bavi šibicarenjem:wink:

fakincina:
mislim da je svima jasno da priče o velikoj zaradi ne netu nemaju nikakvu podlogu. za tako nešto je potrebno puno znanja o kompjuterskim alatima i izvrsno znanje engleskog jezika. no prosječni posjetioc neta može zaraditi solidan đeparac. ako Vas zanima kao posjetite link:

http://aglocomanija.bloger.hr
Pored toga što kriješ reklamu nekim poslom na netu, spamovanje dođe onako uz put?!

Do pre neki dan nisam imala pojma da neki,'ajde da kazem:prosecan,Srbin moze i da pomisli da iskeshira 2 000 i nesto evra za NISTA,a kamo li da to stvarno uradi.Odakle,ljudi?Das tolike pare,a dobijes samo puste reci.To je tako glupo,da mislim da malo dete ne bi poverovalo,a sta rade ljudi...Pecaju se na glupe fore.I taj sto je to smisljao,glup je k'o noc.Da je bio pametan,smislio bi nesto normalno.Ovako,ne znam...Sve bi ih ja na robiju,majke mi.Pa nek' tamo razmisljaju,kad nisu znali pre.

Pozdrav svima.Ovde je još jedan "neupecani član".Mislim da o svakoj stvari o kojoj želite da pričate treba da sagledate sa obe strane.Mene je na pecanje poveo najbolji drug i mogu da kažem da sam se jako lepo proveo,upoznao zanimljive ljude i nisam se ni uplašio ni zgrozio.Na svakom mestu,u svakoj TV emisiji imate grozomornih vesti,novine zaradjuju pare na ljudskoj nesreći,na odvratnim vestima a o tome se priča kao o nečem sasvim normalnom,jer smo na to svi navikli.U svakom kafiću ćete videti različite ljude, i lepe i ružne, i dobro i loše obučene,ali i to nam je normalno.Ovi udruženje prodaje ideju da se ljudi mogu udružiti i povezati,a živimo u materijalnom svetu pa je normalno da nas povezuje novac.Normalno je da svom bližnjem želim dobro,i da želim da mu pomognem.Ako imam vere u sebe i vere u ljude koji me okružuju koji znaju kome da ponude ideju koja se može oploditi ne vidim razlog zašto bi to bilo toliko strašno.Zar cigarete koje ubijaju milione ljudi,a na njima zaradjuju malobrojni nisu strašne.Ako glupom i neznalici daš milion evra ,za godinu dana će imati jedno pedesetak evrića,a pametan pet miliona.Mene je drugar obradjivao jedno tri dana,u ta tri dana ja sam video kakvog prijatelja imam i sta je sve meni ponudio da bih bio sa njim.Nisam ušao jer nemam dovoljno vere u sebe da mogu da iznesem lanac iza sebe.To je moja krivica.Nikad se nisam iskrenije ispričao ni nasmejao sa tim čovekom nego posle mog odbijanja da udjem.Dakle,ako vidiš i shvatiš na pravi način,i vidiš sebe u tome i da možeš da pomogneš ljudima koje voliš,što da ne?Najlakše je samo kukati i okrivljavati sve druge kako je sve loše i crno,a posebno ono što ne poznajem.Ponekad je važno koliko znaš onog koga imaš pored sebe.
P.S. Veliki pozdrav za Seky-ja,srpski ti je perfektan, samo napred!

DellBoy-011:
Brajo, šta reći.... nisi imao vere, nisi pukao pare - ti si srećan čovek:lol:
Za sve ostalo se ne slažem.
Eto tvoj prijatelj je imao i vere i para, ali nije te napecao. Verovatno neće još mnoge.
Šta se onda dešava?
Ponestaje vere, a bogami i para.
Vrlo brzo:wink:
Taman sam se ponadao da reč o pojvaljvanju zrnaca zdravoga razuma, kad ono samo nedostatak vere i para na žalost.

DellBoy-011:
Ma.... sa 2290 eura povrati se i vera:lol:
A onda: OoOoOoOooo GEEEEEM!:lol:

Btw mene zanima osećaj tih, budućih uspešnih, u momentu kada daju pare i u momentu kada shvate da uspešnost stanuje negde drugde:wink:
Povrati se vera, ali ponestane para. ;)
Taj trenutak bi mnogi voleli da vide, ali se on brižljivo krije kako ne bi odvratio potencijalne članove da na osnovu njih neko drugi postane uspešan.

Licno znam ljude koji su za mesec dana povratili 1080evra od 2290 koje investiras.Verujem da ce vratiti ulozen novac ubrzo. :?:
Istina je da je sve to tako cudno :shock: i da ljudi sve tamo gledaju kroz novac :shock:
Da bi se vratio novac moras da dovodis nove ljude koji ce se uclanjivati i placati 2290 i otprilike sa 3 coveka ti vracas investiciju,a sa 4 vec pocinjes da zaradjujes!
ZnaCI SAMO 4 coveka koji ce u danasnje vreme uloziti 2290 evra i ti si super.
Kazem vam, bio sam gost svojih prijatelja na jednom poslovnom sastanku i moram da priznam da sam se prilicno neprijatno osecao! :confused:
Ljudi su izvestaceni i svi ti se kao nesto smeskaju (cak preteruju),ali posto sam obecao da to sto sam tamo video necu penositi nikome,ne mogu vam reci detalje. :?
Ocigledno je da tamo ima dosta ljudi (sta li rade) i da se ti njihovi sastanci odrzavaju po nekim vukojebinama i sve predstavlja losije namontiranu predstavu sa ciljem da ti ULOZIS 2290 evra i njima svima dones zaradu!!! :confused: :confused:
Da sam imao 2290 evra verovatno bih ulozio (ili ne bi ni isao tamo),ali mi sad nije krivo sto nisam! :confused:
BUDITE OPREZNI DOBRO RAZMISLITE,PO STOTI PUT PONAVCLJAM SVE JE TAKO CUDNO!!! :shock: :shock:

danez:
Ova tema se pretvara u mesto zesce rasprave.
Voleo bih da mi neko od GEM-ovaca, ili vise njih, pojasne njihovu delatnost i daju opis posla kojim se bave u GEM-u?, kako im izgleda jedan ili vise radnih dana?Koliko imate ljudi koje ste doveli u GEM?Kako njima ide?
Odmah da kazem da ne postavljam ova pitanja zato sto sam zainteresovan da udjem u taj biznis, vec zato sto mislim da ce odgovori koje date smanjiti tenziju u temi, kao i da cu mozda razumeti ljude koji se bave tim poslovima.

Ja ih vec razumem,pare su u pitanju.Ne razumem njihovo ponasanje koje sam zapazio na jednom poslovnom sastanku gde sam bio gost i gde "umalo" me ubedise da pljunem 2290 evrica.Ono sto sam takodje spazio zevajuci po hotelu, jeste njihova skromnost i pored tolikih para o kojima pricaju.Recimo na pauzama se piju najjeftiniji sokovi koji postoje kod nas,za klopu imas svedski sto koji i ne bi bio premali da nema onoliko ljudi izgladnelih posle par sati UZASNO DOSADNE PRICE!!!!
Dobro su organizovani i imaju tacna uputstva kojih moraju da se pridrzavaju i zato neki od njih dobro zaradjuju.Prijatelji ciji sam bio gost su vec vratili 1080 evra od ulozenih, ali je zanimljivo da ni jednu informaciju nisam mogao od njih da dobijem, dok ne odem na taj sastanak iz razloga da bi oni na sastanku pokusali lepo da mi isperu mozak sa pricom i njihovim uzasnim ponasanjem :confused:
Od dobrih automobila nema nista odmah da vam kazem,jer ispred hotela su bila ukupno 5 od 50 i to parkirani na samom ulazu kako bi odmah zapali za oko.Ostalo su automobili, krsevi, obicnih , prostih ljudi kao sto sam i ja.Kotizacija za satanak za mene i suprugu je 1300 dinara sto i nije puno, ako nista drugo zbog iskustva koje sam doziveo tamo.
:shock: :confused: : :shock: :confused: :shock: :confused: :shock: :confused: :shock: :shock:
Na sastanku potpisujes gomilu papira tipa cuvanje poslovne tajne, ... i to sve za vreme pauze koja ti je preko potrebna posle izlaganja nekih vec uspesnih iz GEM-a (specijalni govornici) koji pokusavaju (ne)vestom glumom da te ubede da pristanes da budes "kolega"
Mogu da vam kazem u poverenju da mi nikad posao koji radim nije bio miliji nego tad posle povratka kuci...
Sve se to odigrava u subotu rano ujutru u jednom hotelu u nevidjenoj vukojebini u sumadiji

Na tom "poslovnom sastanku" svi ti se nesto smeskaju, prilaze i pozdravljaju te (odmah znaju ko je nov), toliko se trude da budu ljubazni da to postaje i vise nego neprijatno.Tokom tih casova predavanja ili ubedjivanja da das pare , stalno se iz publike u sali cuju dobacivanja , koja nisu ni malo spontana,vec predpostavljam uce se na tim seminarima koje pohadjaju svi oni koji daju 2290 evra.
Onda se to napokon zavrsi i ti imas mogucnost da razmislis najdalje do srede popodne( subota :arrow: sreda) da li ces uci u posao i dati SAMO NEVEROVATNIH 2290 EVRA
OoooooooOO......GEM :!: U medjuvremenu te zivkaju telefonom da vide koliko si zagrizo.
E onda, ko za tri dana nadje te pare,on je video sansu da se obogati... i tako neka sranja!
Ako slucajno nemate pare do srede , kasnije i kad ih imate nemozete uci u posao...verovatno misle da posle tri dana svi shvate kakva je to prevara i kakve mere protiv njih mozes da pokrenes,pa onda dok si jos napaljen (ako jesi) da ti uzmu pare!!!

Svima toplo preporucujem da nekako vide taj poslovni sastanak (nevidjeno glupiranje),ali da nikako ne ulaze u posao( ne dajte pare koje nemate)

Nije mi jsno kako ove nase vlasti ne reaguju.Ako svako od njih ako govori slucajno istinu,onda i zaradjuje vise od 1 140 000 dinara sto predstavlja granicu za extra profit koji oni ne placaju ( Ass Menager kaze da nema sanse Dinkicu da placa nesto, sto preporucuje i drugima).
Pravna misljenja koja ti citaju, dali su Oliver Antic prof. beog. prav. fakulteta i jos neki pravnici mozda sa Pravnog fakulteta u Kragujevcu :-D :confused:

bojan p:
Ako nemaš pare, onda nije problem. Ne možeš dati nešto što nemaš, zar ne?

Svima nam je poznato da trosimo pare koje tek treba da zaradimo, zaduzivanjem u bankama... :mad: ali da vidis koje je to cimanje i frka kada ljudi koji naravno nemaju kod kuce 2090 evra, a primili su se na pricu jure i zovu sve ljude koje znaju i zajme se.
Ovi iz GEM-a idu toliko daleko da ti preporucuju kako da se pozjmis,od koga, koliko traziti od svakog posebno, ... 8-) , a najsigurnije je da uzmes kredit u banci... :roll:
Ne znam sta bi neko ko ima u dzepu 2090 evra trazio tamo, mislim da su njihova ciljna grupa ljudi koji nemaju zutu banku i koji to dozivljavaju kao jedinu sansu u zivotu (odnosno samo sam takve sreo tamo) :evil:

Back