Oggy
Domaćin
- Poruka
- 3.722
E DANEZ pa ti ne citas od pocetka...Pitani su vise puta ali nece da kazu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prijatelju, o tome ti i pišem.danez:Oggy , Dellboy, znam ja to, ali bilo bi lepo da GEM-ovci malo objasne sami to sto rade.
Pored toga što kriješ reklamu nekim poslom na netu, spamovanje dođe onako uz put?!fakincina:mislim da je svima jasno da priče o velikoj zaradi ne netu nemaju nikakvu podlogu. za tako nešto je potrebno puno znanja o kompjuterskim alatima i izvrsno znanje engleskog jezika. no prosječni posjetioc neta može zaraditi solidan đeparac. ako Vas zanima kao posjetite link:
http://aglocomanija.bloger.hr

Ali ne stiže u tome da uživa pošto je sve vreme zauzet tražnjem novih kanditata za pecanje?Oggy:Mozda ga boli tu*i, sad ima kintu i kola i kucu i sve, a ti?
btw Ako ti je on domacin, znaci da te je vodio na pecanje. Da li si se upecao????

rosecan,Srbin moze i da pomisli da iskeshira 2 000 i nesto evra za NISTA,a kamo li da to stvarno uradi.Odakle,ljudi?Das tolike pare,a dobijes samo puste reci.To je tako glupo,da mislim da malo dete ne bi poverovalo,a sta rade ljudi...Pecaju se na glupe fore.I taj sto je to smisljao,glup je k'o noc.Da je bio pametan,smislio bi nesto normalno.Ovako,ne znam...Sve bi ih ja na robiju,majke mi.Pa nek' tamo razmisljaju,kad nisu znali pre.
Taman sam se ponadao da reč o pojvaljvanju zrnaca zdravoga razuma, kad ono samo nedostatak vere i para na žalost.DellBoy-011:Brajo, šta reći.... nisi imao vere, nisi pukao pare - ti si srećan čovek![]()
Za sve ostalo se ne slažem.
Eto tvoj prijatelj je imao i vere i para, ali nije te napecao. Verovatno neće još mnoge.
Šta se onda dešava?
Ponestaje vere, a bogami i para.
Vrlo brzo:wink:

Povrati se vera, ali ponestane para.DellBoy-011:Ma.... sa 2290 eura povrati se i vera![]()
A onda: OoOoOoOooo GEEEEEM!
Btw mene zanima osećaj tih, budućih uspešnih, u momentu kada daju pare i u momentu kada shvate da uspešnost stanuje negde drugde:wink:
danez:Ova tema se pretvara u mesto zesce rasprave.
Voleo bih da mi neko od GEM-ovaca, ili vise njih, pojasne njihovu delatnost i daju opis posla kojim se bave u GEM-u?, kako im izgleda jedan ili vise radnih dana?Koliko imate ljudi koje ste doveli u GEM?Kako njima ide?
Odmah da kazem da ne postavljam ova pitanja zato sto sam zainteresovan da udjem u taj biznis, vec zato sto mislim da ce odgovori koje date smanjiti tenziju u temi, kao i da cu mozda razumeti ljude koji se bave tim poslovima.
sreda) da li ces uci u posao i dati SAMO NEVEROVATNIH 2290 EVRA
U medjuvremenu te zivkaju telefonom da vide koliko si zagrizo.bojan p:Ako nemaš pare, onda nije problem. Ne možeš dati nešto što nemaš, zar ne?