Gem collection club i Mega book

Možda su za tu količinu para koju pominješ ipak spremeni da rizikuju posao, obrziom da "svako voli lovu" kao što kažeš? A možda je posao tako dobro sakriven da niko za njega ne može da sazna, pa u stvari nema nikakvog rizika?

Nego, nikako da odgovoriš na pitanje o kom poslu je reč.

twinivan:
Ne da nisu gadljivi na pare-svako voli lovu.Mislim da ne bi smeli da rizikuju svoj stalni posao radeci nesto ne-legalno

Policajci u ovoj zemlji vise rade nelegalno nego bilo ko drugi!!! A ne rizikuju posao, jer to kod nas i nije kriminal, zato sto ne diras nikog :evil: ......Nego, razmisljam, da oni nisu tu po zadatku : 8-) satro usli kintu (naravno sluzbenu), snimaju vas,zblizili se sa vama, mozda i zarade nesto (naravno za drzavu) i onda jednog dana kraaaaaaj, ali ako tako dobro zaradjujete onda ni advokati nisu problem!!! 8)

Drago mi je da se neko konacno odaziva na temu!!!! Da li ste primetili tu stereotipnu pricu (uce na seminarima), koja je malo ocajnicka iz razloga sto niko od njih ne moze da zamisli da sve jednog dana pukne.Nisam ni ja mogao to da zamislim, zato i nisam tamo!
Jedno je samo u pravu :nisam spreman da se obogatim i promenim zivot na ovakav nacin!
Daj boze da svi koji su uleteli kintu, istu i vrate,ali koliko je to moguce bilo gde u svetu, a tek kod nas da ne pricam!Najvece zlo je sto nemaju gram savesti, kad u "posao" mogu da uvlace sebi drage ljude (kao da im pomognu), a znaju da isti jedva sastavljaju kraj sa krajem! :evil: :evil: :evil:

Original postavio twinivan
i dozivotno cu biti zahvalan mom domacinu koji mi je ponudio posao.

A ko ce tebi biti "zahvalan", koga si ti sve "uveo u posao" (citaj zajebo): brata, sestru, oca ,kumove,prijatelje iz detinjstva, sve za koje mozes da budes siguran da te nece odrobijati kad shvate da su ispaljeni?!
Kako im je bilo kad su prvi put videli kako se ti i "tvoje kolege" penjete po stolicama i pljeskate rukama uz pet shop boys-e (kazu koliko puta pljesnes toliko evrica :shock: )
A da li si nekom od njih pozajmio novac da uplati?Koliko su oni zaradili do sad - verovatno nista cim si ti zaradio NEVEROVATNIH 540 EVRA 8-)
Imam auto na prodaju, za koju godinu kad skupis jos 540 ti se slobodno javi!!! :twisted:

Stvarno je ne verovatno kako ljudi imaju bujnu mastu?Da gledam na nacin na koji gledate i vi,verovatno ne bih usao u posao.Ja sam takodje bio nekome draga osoba i prihvatio sve ovo.Veruj te i kad bi pukla cela stvar,necu kriviti svog prijatelja,pukla pa sta???Mislim da je i ovako zivot veliko sranje,pa zasto izmedju ostalog ne probati i ovo

twinivan:
Stvarno je ne verovatno kako ljudi imaju bujnu mastu?Da gledam na nacin na koji gledate i vi,verovatno ne bih usao u posao.Ja sam takodje bio nekome draga osoba i prihvatio sve ovo.Veruj te i kad bi pukla cela stvar,necu kriviti svog prijatelja,pukla pa sta???Mislim da je i ovako zivot veliko sranje,pa zasto izmedju ostalog ne probati i ovo
Problem je sto ti nemas maste, pa ne mozes da zamislis nista drugo sem uvrnute ideje da je to real deal!
Podsvesno i sam znas da je sranje i prevara, samo se lazes jer si upao u kolo iz kojeg se ne izlazi tako lako. Shvati da samo drugima navlacis bedu na vrat kao sto je tebi neko navuko. Koliko obraza imas da si spreman najrodjenije i najblize da prodas da se izvuces iz govana?

twinivan:

Mene zanima da čujem, kako je izgledao tvoj rad u toku tih mesec dana, tačnije šta je sve trebalo uraditi da se dođe to te zarade? Kako tačno izgleda radni dan? Šta se tu ustvari plaća te pare?

Hajd lepo, kad odgovoriš na ova pitanja, natenane, uz detalje, možda te neko i shvati ozbiljno ovde.

Jer za sada samo čujemo gomilu uobičajenog sranja, od koje se razumnom čoveku prevrće želudac.

jooj ipokidao sam se od smeha na detaljan opis aktivnosti GEM-a opisan na tom blogu...

Bre, koja majmunijada.

Znate šta bi bilo zakon? Da se pošalje neko sa kamerom da snimi taj cirkus/orgiju... pa nema te televizije koja ne bi dala pare za to... Eto zarade preko GEMa :D

MDFMK:
Mene zanima da čujem, kako je izgledao tvoj rad u toku tih mesec dana, tačnije šta je sve trebalo uraditi da se dođe to te zarade? Kako tačno izgleda radni dan? Šta se tu ustvari plaća te pare?

Hajd lepo, kad odgovoriš na ova pitanja, natenane, uz detalje, možda te neko i shvati ozbiljno ovde.

Jer za sada samo čujemo gomilu uobičajenog sranja, od koje se razumnom čoveku prevrće želudac.

Veoma je prosto-ne moguce je ocigledno tebi objasniti sta,kako i na koji nacin se radi i zaradjuje.Ako ti za 5 sati poslovnog sastanka(uz svo crtanje i objasnjavanje)nisi shvatio kako radi ova firma............??????Stvarno je s tobom uzalud gubiti vreme u objasnjavanju,ne moj da se vredjas ali ti si onda totalni debil,bolje receno naj obicniji KRETEN,i komunikacija s tobom je prica u prazno-oprosti

twinivan:
Veoma je prosto-ne moguce je ocigledno tebi objasniti sta,kako i na koji nacin se radi i zaradjuje.Ako ti za 5 sati poslovnog sastanka(uz svo crtanje i objasnjavanje)nisi shvatio kako radi ova firma............??????Stvarno je s tobom uzalud gubiti vreme u objasnjavanju,ne moj da se vredjas ali ti si onda totalni debil,bolje receno naj obicniji KRETEN,i komunikacija s tobom je prica u prazno-oprosti

Najsmešnije je što svaki put tu lakrdiju sa igranjem i pevanjem naglašeno nazivaš poslovni sastanak:lol:
Firma?
Koja firma?
Registrovana?
Obveznik PDV?
PIB?
Akcionarsko? Ortačko? Deoničarsko? STR? SZR? SUR?
Šta?:lol:

twinivan:
Ako ti za 5 sati poslovnog sastanka(uz svo crtanje i objasnjavanje)nisi shvatio kako radi ova firma............??????.........ne moj da se vredjas ali ti si onda totalni debil,bolje receno naj obicniji KRETEN,i komunikacija s tobom je prica u prazno-oprosti
Pa umrecu od smeha, shvatili smo kakva je to firma i kako radi zato i pisemo. Oprosti i nemoj da se ljutis ali ti si bolid! :lol::lol: :lol: :lol:

MDFMK:

...naravno da ne sme da kaze nista o poslu i detaljima, tek kad odes tamo cujes "pravu stvar",! Moji domacini nisu smeli nista da nam kazu, uz obrazlozenje da ne mogu tako lepo da mi objasne kao sto ce ovi prevaranti tamo!Nisam hteo da im pravim problem, jer cim sam se pojavio tamo, pitali su me kroz osmehe-he-he :lol: sta su mi moji domacini rekli o ovom poslu!!!
Probajte da se uvucete nekako na taj sastanak, pa da vidite sta je "zabava" :twisted: :twisted: :twisted: ...mozda ce vam nekad neke drage melodije posle toga zvucati uzasno,ali... ma nemogu da vam opisem tu ludnicu!!!

Back