twinivan
Početnik
- Poruka
- 25
bojan p:I to dokazuje šta? Da policajci nisu gadljivi na pare i prevare?
Ne da nisu gadljivi na pare-svako voli lovu.Mislim da ne bi smeli da rizikuju svoj stalni posao radeci nesto ne-legalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bojan p:I to dokazuje šta? Da policajci nisu gadljivi na pare i prevare?
twinivan:Ne da nisu gadljivi na pare-svako voli lovu.Mislim da ne bi smeli da rizikuju svoj stalni posao radeci nesto ne-legalno
......Nego, razmisljam, da oni nisu tu po zadatku : 8-) satro usli kintu (naravno sluzbenu), snimaju vas,zblizili se sa vama, mozda i zarade nesto (naravno za drzavu) i onda jednog dana kraaaaaaj, ali ako tako dobro zaradjujete onda ni advokati nisu problem!!! 8)

Pandur-nelegalno-lova-ne bi smeli....twinivan:Ne da nisu gadljivi na pare-svako voli lovu.Mislim da ne bi smeli da rizikuju svoj stalni posao radeci nesto ne-legalno

Original postavio twinivan
i dozivotno cu biti zahvalan mom domacinu koji mi je ponudio posao.
Nemoj da se vređamo. Branko Kockica i ratatatarići su ozbiljne osobe u odnosu na ovo napisano.Oggy:Pandur-nelegalno-lova-ne bi smeli....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nesto smesnije nisam skoro cuo,pozuri do TVa sad ce Branko Kockica i tatatatirci...![]()
![]()
![]()
Problem je sto ti nemas maste, pa ne mozes da zamislis nista drugo sem uvrnute ideje da je to real deal!twinivan:Stvarno je ne verovatno kako ljudi imaju bujnu mastu?Da gledam na nacin na koji gledate i vi,verovatno ne bih usao u posao.Ja sam takodje bio nekome draga osoba i prihvatio sve ovo.Veruj te i kad bi pukla cela stvar,necu kriviti svog prijatelja,pukla pa sta???Mislim da je i ovako zivot veliko sranje,pa zasto izmedju ostalog ne probati i ovo
twinivan:Stvarno je ne verovatno kako ljudi imaju bujnu mastu?Da gledam na nacin na koji gledate i vi,verovatno ne bih usao u posao.Ja sam takodje bio nekome draga osoba i prihvatio sve ovo.Veruj te i kad bi pukla cela stvar,necu kriviti svog prijatelja,pukla pa sta???Mislim da je i ovako zivot veliko sranje,pa zasto izmedju ostalog ne probati i ovo
boky:
MDFMK:Mene zanima da čujem, kako je izgledao tvoj rad u toku tih mesec dana, tačnije šta je sve trebalo uraditi da se dođe to te zarade? Kako tačno izgleda radni dan? Šta se tu ustvari plaća te pare?
Hajd lepo, kad odgovoriš na ova pitanja, natenane, uz detalje, možda te neko i shvati ozbiljno ovde.
Jer za sada samo čujemo gomilu uobičajenog sranja, od koje se razumnom čoveku prevrće želudac.
twinivan:Veoma je prosto-ne moguce je ocigledno tebi objasniti sta,kako i na koji nacin se radi i zaradjuje.Ako ti za 5 sati poslovnog sastanka(uz svo crtanje i objasnjavanje)nisi shvatio kako radi ova firma............??????Stvarno je s tobom uzalud gubiti vreme u objasnjavanju,ne moj da se vredjas ali ti si onda totalni debil,bolje receno naj obicniji KRETEN,i komunikacija s tobom je prica u prazno-oprosti
pajamaca:agencija.
pajamaca:pa nema ih. oni su velika korporacija.moraju da kriju podatke od zlih
ljudi.
zamisli kada bi ih našli kako bismo nagrnuli svi po novce?
ovako oni nađu nas![]()

Pa umrecu od smeha, shvatili smo kakva je to firma i kako radi zato i pisemo. Oprosti i nemoj da se ljutis ali ti si bolid!twinivan:Ako ti za 5 sati poslovnog sastanka(uz svo crtanje i objasnjavanje)nisi shvatio kako radi ova firma............??????.........ne moj da se vredjas ali ti si onda totalni debil,bolje receno naj obicniji KRETEN,i komunikacija s tobom je prica u prazno-oprosti

Pozvao, ne pozvao isto će biti.DellBoy-011:Pozovi M ili će on tebe![]()
MDFMK:Mene zanima da čujem, kako je izgledao tvoj rad u toku tih mesec dana, tačnije šta je sve trebalo uraditi da se dođe to te zarade? Kako tačno izgleda radni dan? Šta se tu ustvari plaća te pare?
Hajd lepo, kad odgovoriš na ova pitanja, natenane, uz detalje, možda te neko i shvati ozbiljno ovde.
Jer za sada samo čujemo gomilu uobičajenog sranja, od koje se razumnom čoveku prevrće želudac.
sta su mi moji domacini rekli o ovom poslu!!!Izgleda da nije lako ni uvući se. Eto javili se ovde neki koji bi otišli na taj poslovni sastank, ali izgleda da nigde nema pozivnica.stojkeee:...
Probajte da se uvucete nekako na taj sastanak, pa da vidite sta je "zabava"![]()
![]()
...mozda ce vam nekad neke drage melodije posle toga zvucati uzasno,ali... ma nemogu da vam opisem tu ludnicu!!!