Gem collection club i Mega book

Ma sve je to slucajno:rotf:

Pancho Vanila kaze 1975 godishte ... Coder u nicku ima 75 ...
Pancho Vanila kaze zanimanje DeCoder ... Coderu 75 shta li znaci Coder ...
Pancho Vanila kaze tera Trabja ko BMW ... Coder 75 kaze da tera BMW ...

Obecao je on Miletu sa Klise da ce doci sa tim svojim BMW-om i da ce pokazati sjaj svog biznisa, ali avaj nije se pojavio zamastile mu se svecice na BMW 530 D:rotf:

Registrovan(a): 17.10.2007.
Korisnik Panco Vanila
Zanimanje: DeCoder
Godiste 1975
Auto zona
Original postavio korisnik.Panco Vanila.
27.10.2011
vasi automobili
Ocenilo 27 korisnika .pregleda 235

Evo opet ja sa nekim problemom , moram da pitam nekog strucnjaka sa foruma.Imam problem sa mojim Trabijem konkretno sa svecicama.Neverovatno je koliko se brzo zamaste svecice na mom trabantu.Bukvalno na svakih petnaest kilometara moram da ih odvrcem i cistim.Zamaste se potpuno i moj automobil pocinje da trokira, iza mene se vije oblak dima kao da sam se zapalio.
Primetio sam da se u zadnje vreme neka smola nahvatala na zadnji spojler koji sam montirao prosle godine.
Koristim uvek isto ulje za\ mesavinu i nikad ne stavljam vise od 6%.Da nije mozda zbog ovog novog benzina posto sad moram da sipam samo bezolovni jer vise nema supera.

Ja veze nemam sa Srbijom, alo o cemu ti pricas ?? Zar nisi cula na sastanku da postojimo 17 godina u 17 zemalja ??
Ko tu spominja Srbiju ? Piramide su u Egiptu, GEM je svugde !!!
loodng menadzere se pise Leading manager, pa ti ne znas ni da pises kamo li da zaradjujes :))))

Nije teško uraditi piramidnu šemu u različitim državama ! Naivne i budale svugde ih ima ZATO OVO FUNKCIONIŠE VREMENOM,

316139_127709217336456_100002921366259_155819_89429744_n.jpg

Bezi bre Joco Gadafi sa tom propagandom , pa to vazi za svakoga , svugde i u svakom poslu i zivotnu situaciji u koju se covek nashao ...
To su univerzalne floskule koje nisu nikakva ekskluzivna gemovska izmisljotina ...

I hajde da skratimo prichu ..., terajte vi tamo u drushtvu ludih pesnika vashe cirkuske tacke i dosta vishe ovde trovanja .

Druze Codere 75 neku sliku na sunce i dokaz pod hitno , ili zacepi vishe ali smesta i odma
!
Prodao si ti dushu djavolu josh i pre nego shto si postao clan tamo u cirkus , ...pa to je jasno ovde svima kao dan ...

Bezi bre Joco Gadafi sa tom propagandom , pa to vazi za svakoga , svugde i u svakom poslu i zivotnu situaciji u koju se covek nashao ...
To su univerzalne floskule koje nisu nikakva ekskluzivna gemovska izmisljotina ...

I hajde da skratimo prichu ..., terajte vi tamo u drushtvu ludih pesnika vashe cirkuske tacke i dosta vishe ovde trovanja .

Druze Codere 75 neku sliku na sunce i dokaz pod hitno , ili zacepi vishe ali smesta i odma
!
Prodao si ti dushu djavolu josh i pre nego shto si postao clan tamo u cirkus , ...pa to je jasno ovde svima kao dan ...

Ja da sam uspešan gemovac sa apetitom bih okačio slike uplatnica da dokažem neveernim tomama ali do sad sliku uplatnice ne videsmo...

Sta ces, ne mozemo svi biti uspesni .... :D Znate sta je razlika izmedju nas i vas ?? Mi smo doneli ODLUKU i to pravu !!!!! :)
Pogledajte malo ovaj video .... ako imate 4 minuta ... pa UCITE !!! :D

Kolega svaka cast i ne mogu da verujem da ljudi ovo prosto neshvataju osim nas 4 do 5 posto uspesnih. To ovi BLOGER CRVI nemaju, o cemu ova dama govori PA SU LJUBOMORNI i opanjkavaju one koji su uspesni.

Arpade,nisam se ja vratio na ovaj forum da bih se SA TOBOM raspravljao,vec da bih upozorio normalne ljude na opasnost od osoba KAO STO SI TI !!!
(a vi u odelima i kravatama sto se penjete po stolicama i vristite ooooooooooGEM...bas sre fina gospoda...odakle ti takav recnik,nije mi jasno -))

Nadam se,da ce sto vise ljudi,koji su u dilemi,dali da prihvate ponudu GEM-ovaca,procitati postove sa ovog foruma a ja bih jos jednom APELOVAO da se nikako...ali nikako ne upecaju na ovu OPASNU PREVARU!!!!

Molim i ostale NORMALNE clanove da se aktivnije prikljuce ovoj temi (a vidim da vas ima dosta) i da zajedno pomognemo neupucenima i odbranimo se od ovog OPASNOG VIRUSA pod imenom GEM,koji vec duze vreme svojim OBMANAMA,neduzne i neupucene ljude,pokusava da uvuce u jednu veliku zamku iz koje ce se kasnije,veoma tesko iscupati !!!!!!!!!!!
TI SI TRY ME NAZVAO GEMOVCE ZLIKOVCIMA I OGRANICENOM SORTOM A JA SAM SE SPUSTIO NA TVOJ NIVO OBRAZOVANJA I RECNIKA. NEKOGA NAZIVATI ZLIKOVCEM PRE NEGO SE ISTA DOKAZE SPADA U KRIVICNO DELO KOJE GLASI ~ UVREDA CASTI ~ A STO JE JOS GORE NAZIVAS NAS NENORMALNIMA I OGRANICENA SORTA. A RECNIK SAM POZAJMIO OD TEBE TO SE DOBRO VIDI U TVOJIM PISANJIMA.

Dobro jutrooooooooooooooooooo !!!! Hvala na lepim komentarima, zelim svima vama lep dan !!!! :D Idem do banke sada, pa se vidimo ...
OOO OOO OOO GEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mnogo si poranio sinko ,da ne kreces ti mozda u pljacku banke :) il ce biti da si ti iz neke zabiti pa ti do banke treba 2 sata ?Zar je opet Trabant u problemu sta bi sa svecicama?
Pre bih ja rekao da ti kreces negde da sljakas na meselici .

TI SI TRY ME NAZVAO GEMOVCE ZLIKOVCIMA I OGRANICENOM SORTOM A JA SAM SE SPUSTIO NA TVOJ NIVO OBRAZOVANJA I RECNIKA. NEKOGA NAZIVATI ZLIKOVCEM PRE NEGO SE ISTA DOKAZE SPADA U KRIVICNO DELO KOJE GLASI ~ UVREDA CASTI ~ A STO JE JOS GORE NAZIVAS NAS NENORMALNIMA I OGRANICENA SORTA. A RECNIK SAM POZAJMIO OD TEBE TO SE DOBRO VIDI U TVOJIM PISANJIMA.

Arpade iskljuci velika slova ( ako znas) :) sto se tice tvog nivoa niko se ne moze tako nisko spustiti da dosegne mracne dubine moralnog ponora jednog gemovca.U vezi vase casti ne bih trosio reci na nesto cega kod vas odavno nema, a za krivicna dela e tu ste tek u problemu, bavite se kriminalom i pocinioci ste visestrukih krivicnih dela.Dakle spremi se za robiju.

kao prvo ne kaže se idiocki vec idiotski.
pod br 2, ne kaže se neželim nego ne želim (razmak)
kao treće, priznaj sebi da si majmun koji ne zna ratzliku izmeđju arheologa i geologa tim pre što u sibiru nema arheoloških nalazišta tog tipa.
i za kraj, posle svega sa takvim neobrazovanjem i nedostatkom opšte kulture i pismenosti, imaš li još snage da nas ubeđuješ da kao takav možes da ubediš bilo koga da da 2300 evra u 'poslovanje' kome mu preporučuješ?
ccc
:D
IDIOCKI JE NAMERNO TAKO PISANO DA VIDIM HOCES LI SE UPECATI I KACITI ZA SVAKU SITNICU A ONO~ NEZELIM ~JE ZBOG BRZOG PISANJA NA TASTATURI . A STO SE TICE ARHEOLOGIJE I GEOLOGIJE , VRLO POVRSNO CITAS MOJE TEKSTOVE. I BUDI UBEDJEN DA U SIBIRU IMA ARHEOLOSKIH NALAZISTA IMAS INTERNET PA MALO SPARTAJ I PRONADJI. TI SI POCEO DA VREDJAS PRVI RECIMA ~ZLIKOVCI I OGRANICENA SORTA~ JA SE SAMO SPUSTIO MALO NA TVOJ NIVO KULTURE I OBRAZOVANJA.

Arpade iskljuci velika slova ( ako znas) :) sto se tice tvog nivoa niko se ne moze tako nisko spustiti da dosegne mracne dubine moralnog ponora jednog gemovca.U vezi vase casti ne bih trosio reci na nesto cega kod vas odavno nema, a za krivicna dela e tu ste tek u problemu, bavite se kriminalom i pocinioci ste visestrukih krivicnih dela.Dakle spremi se za robiju.

Ti si stvarno bolestan covek, pardon homo sapijens, jer covek je i karakterna osobina koja se na tebe ne odnosi.

kao prvo ne kaže se idiocki vec idiotski.
pod br 2, ne kaže se neželim nego ne želim (razmak)
kao treće, priznaj sebi da si majmun koji ne zna ratzliku izmeđju arheologa i geologa tim pre što u sibiru nema arheoloških nalazišta tog tipa.
i za kraj, posle svega sa takvim neobrazovanjem i nedostatkom opšte kulture i pismenosti, imaš li još snage da nas ubeđuješ da kao takav možes da ubediš bilo koga da da 2300 evra u 'poslovanje' kome mu preporučuješ?
ccc
:D

A za ono majmun pa sta da ti kazem idem opet na tvoj nivo . majmun ti je tata koji te napravio.Vec ako cemo se vredjati,A OSTALIMA SE DUBOKO IZVINJAVAM ALI VUKO ME ZA JEZIK.

Od sorte SELJOBER , ne moz izaci MILIONER ...ma nema nikakve shanse ... kazem precizno MILIONER , a ne iljarder od nekih smesnih 2-3 iljade evra ...
Seljoberi su u osnovi dizajnirani od boga da bi drzali metlu , kramp , lopatu , ...jer da su imali neshto mozga posvrshavali bi visoke shkole i popeli bi se vishlje na hijerarhiji u drushtvu ...itd...prosto ...
Kada seljober oce da promeni svoju karmu sa kineskim odelom i napamet naucene mudrosti sa sastanka ( koje budi receno su samo bajka ... ) nastaju teshke HAVARIJE . ( pogledajte fotografije koje sam okacio ...sveodreda od gusana koji hoce da lete visoko i brzo kao Concorde ... JOK vala , to tako ne ide u zivotu ...)...jer kazano je davno " na muci se poznaju junaci " i " ako je tako lako , svako bi mogao ...

Krunski dokaz : XXM .

!
Ti ces da mi zabranis da pricam ovde na forumu ? Pa ko sti ti ovde ? Zar ja nemam ista prava kao ti ?? Koji dokaz ti treba ?? Daj ti neku sliku o tvojoj kuci, bembari, toyoti, milionima .... :D

Postovani forumasi moje najdublje IZVINJENJE svima vama za receno i izreceno pa i za uvrede a posebno se izvinjavam forumu KRSTARICA.Cilj mog kratkog prisustva na ovom forumu je bio da vidim i procenim kakvi sve ljudi pisu na njemu, njihove moralne vrednosti, karakterne osobine. Mogu vam reci da sam razocaran gorcinom onih koji napadaju Gem collection a uopste nisu upoznati u potpunosti o kakvoj se delatnosti radi.GEM je potpuno legalna firama sa svim propratnim pravnim dokumentima. Sto se tice Codera75 on je samo odusevljen covek koji je od GEM~a dobio ono sto bi svaki covek u zivotu trebao da ima,~ postovanje ,ljudsko ophodjenje,prijatelje pa i drugare nezaboravimo i dobre zarade, provode , zabave , letovanja ,putovanja.Sto se mene tice ja sam dobrovoljno usao u poslovanje iako od mog redovnog rada koji obavljam mimo GEM~a imam oko 80 000 hiljada dinara prihoda.Imam cetvoro dece, dvoje unucica i jedno unuce na putu pa ako bog da u decembru stize.Treba i njima da pruzim nesto a GEM mi to omogucava i sve ono sto sam nabrojao kod Codera 75. E sad vasa pisanja su samo ojacala moj licni stav prema GEM~u i nemozete da me ubedite u suprotno. Eto sada stvarno odoh a i vi kolega Coder 75 batalite sve jer to nema nikakvog smisla , ako pokusavamo da se branimo samo opravdavamo njihove gluposti i pisanja.:bye::bye::bye::bye::bye::klap::klap::klap::klap::klap::klap::p:p:p:p:p:p:p

Back