Gem collection club i Mega book

IDIOCKI JE NAMERNO TAKO PISANO DA VIDIM HOCES LI SE UPECATI I KACITI ZA SVAKU SITNICU A ONO~ NEZELIM ~JE ZBOG BRZOG PISANJA NA TASTATURI . A STO SE TICE ARHEOLOGIJE I GEOLOGIJE , VRLO POVRSNO CITAS MOJE TEKSTOVE. I BUDI UBEDJEN DA U SIBIRU IMA ARHEOLOSKIH NALAZISTA IMAS INTERNET PA MALO SPARTAJ I PRONADJI. TI SI POCEO DA VREDJAS PRVI RECIMA ~ZLIKOVCI I OGRANICENA SORTA~ JA SE SAMO SPUSTIO MALO NA TVOJ NIVO KULTURE I OBRAZOVANJA.

Au mator covek a nepismen deder ajde ti ponovo u skolu da rezimiram samo sta si ovde sve napisao.: ," pises po tastaturi" :) "idiocki" :) "nezelim" :)
"spartanje internetom" :) molim te nemoj vise.

Sine Joco Gadafi , TI SE PUVASH OVDE i razmetjesh , a ne ja ... tako da mislim da treba da se zna red ...

Ja ne reklamiram moj posao ovde i ne ubedjujem nikoga ni u shta , ali ajd da ti kazem da je to posao koji se sastoji u uvozu svetskog proizvoda od velike korporacije koja na globalnom nivou obrce 80 MILIJARDI dolara i dalje ekskluzivne distribucije tih proizvoda tog istog mega proizvodjaca na celo podrucje bivshe YU Republike , konkretno Makedonije ... U onome shto radim i radi moja firma sam apsolutni market leader na trzistu , shto valjda neshto znaci , jer da je neko prvi u prodaji cackalica na trzishtu znaci puno ... a da napomenem da nisu cackalice u pitanju ...

Tebi cudno shto neko ko moze da vas iscashira komplet tamo u cirkusu , ovde radi na forumu ...
Pa nisam ja u nikakom filmu od Abramovica , Deripaske , Blake Caringtona i td ... nego sam sasvim normalan covek na svoje 43 godine sa SREDJENIM ZIVOTOM , gde je sve pod konac i u skladu sa svim pozitivnim propisima koje vladaju u drushtvu i kao poslovan covek , i kao gradjanin ...

I opisao ranije kako sam poceo 89` sa dibidus manje para od 2290 evra shto je onda bilo cirka 4500 DM .

Sa pravom vizijom i teshkim radom moze se uciniti cudo ...

To Gem nije ...

Poslednja izmena:
Sine Joco Gadafi , TI SE PUVASH OVDE i razmetjesh , a ne ja ... tako da mislim da treba da se zna red ...

Ja ne reklamiram moj posao ovde i ne ubedjujem nikoga ni u shta , ali ajd da ti kazem da je to posao koji se sastoji u uvozu svetskog proizvoda od velike korporacije koja na globalnom nivou obrce 80 MILIJARDI dolara i dalje ekskluzivne distribucije tih proizvoda tog istog mega proizvodjaca na celo podrucje bivshe YU Republike , konkretno Makedonije ... U onome shto radim i radi moja firma sam apsolutni market leader na trzistu , shto valjda neshto znaci , jer da je neko prvi u prodaji cackalica na trzishtu znaci puno ... a da napomenem da nisu cackalice u pitanju ...

Tebi cudno shto neko ko moze da vas iscashira komplet tamo u cirkusu , ovde radi na forumu ...
Pa nisam ja u nikakom filmu od Abramovica , Deripaske , Blake Caringtona i td ... nego sam sasvim normalan covek na svoje 43 godine sa SREDJENIM ZIVOTOM , gde je sve pod konac i u skladu sa svim pozitivnim propisima koje vladaju u drushtvu i kao poslovan covek , i kao gradjanin ...

I opisao ranije kako sam poceo 89` sa dibidus manje para od 2290 evra shto je onda bilo cirka 4500 DM .

Sa pravom vizijom i teshkim radom moze se uciniti cudo ...

To Gem nije ...
Svaka tebi cast sinko nachmishu, da te ne zovem nikako drugacije, kao ti mene Gadafi, veoma je to veliki uspeh za tebe i tvog tatu, bolje receno za tvog tatu i tebe ...
Ja znam da ni tebi nije lako tamo jelda ... http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2011&mm=08&dd=01&nav_id=529061
i ja kazem da si ti stvarno okej lik, i da si stvarno zaradio te pare, jes da ti je tatica malo pomogao ali zasto da ne, pa on ti je cale!
E vidis, meni niko nije pomagao, sam sam sebi placao i fakultet, zato sam ga i zavrsio ... Dosla mi prilika da odem na sastanak i otisao sam, rekao sam DA !!!! Ja hocu da promenim svoj zivot i zivot moje porodice, zelim lepsi zivot i usput malo vise para. Zato sam ja kreten, glup, pancho, cvorovic, gadafi i ko zna sta jos ?? Ja sam se snasao, mnogi nece zato sto ne postuju pravila ... Slazem se sa kolegom Arpadom, pa zasto ne pitate kako su politicari dosli do novca ? Koliko drzava "uzima" od nas ??? Zar svi dobro zivite ?? Ljudi, ma svadjamo se tu zbog j.benih 2290€ ???? Imajte svoje misljenje, nema veze. Znate sta, ja cu prihvatiti vasa misljenja i stav, EVO PRIHVATAM DA VI TAKO RAZMISLJATE. Da li VI razumete mene ili nas koji radimo u GEM-u ? Ok, mozda nije najbolja firma na svetu, ali za nas JESTE !!! Zna li ko bolje ? Sumnjam. Ako ste tu zbog zavidnosti .... sta da vam radim, trazite nekog pa odite na p.s. i vi. Pa posle recite vase misljenje, nemojte pricati u prazno gluposti. SRECAN sam covek, porodici dajem sve sto pozele, i nikoga ama bas NIKOGA NISAM PREVARIO !!!!

Postovani forumasi moje najdublje IZVINJENJE svima vama za receno i izreceno pa i za uvrede a posebno se izvinjavam forumu KRSTARICA.Cilj mog kratkog prisustva na ovom forumu je bio da vidim i procenim kakvi sve ljudi pisu na njemu, njihove moralne vrednosti, karakterne osobine. Mogu vam reci da sam razocaran gorcinom onih koji napadaju Gem collection a uopste nisu upoznati u potpunosti o kakvoj se delatnosti radi.GEM je potpuno legalna firama sa svim propratnim pravnim dokumentima. Sto se tice Codera75 on je samo odusevljen covek koji je od GEM~a dobio ono sto bi svaki covek u zivotu trebao da ima,~ postovanje ,ljudsko ophodjenje,prijatelje pa i drugare nezaboravimo i dobre zarade, provode , zabave , letovanja ,putovanja.Sto se mene tice ja sam dobrovoljno usao u poslovanje iako od mog redovnog rada koji obavljam mimo GEM~a imam oko 80 000 hiljada dinara prihoda.Imam cetvoro dece, dvoje unucica i jedno unuce na putu pa ako bog da u decembru stize.Treba i njima da pruzim nesto a GEM mi to omogucava i sve ono sto sam nabrojao kod Codera 75. E sad vasa pisanja su samo ojacala moj licni stav prema GEM~u i nemozete da me ubedite u suprotno. Eto sada stvarno odoh a i vi kolega Coder 75 batalite sve jer to nema nikakvog smisla , ako pokusavamo da se branimo samo opravdavamo njihove gluposti i pisanja.:bye::bye::bye::bye::bye::klap::klap::klap::klap::klap::klap::p:p:p:p:p:p:p
Mozda ste u pravu kolega, uopste se ne prica o temi, samo vredjanje gemovaca. Pa covece, ako ja zelim da reklamiram GEM, napravicu jedan web sajt, platicu google adware 50€ mesecno i bicu prvi na rang listi u google pretrazivacu .... dosta mi je svadje vise, bogte 300 poruka sam poslao odgovorajajuci na negativne komentare ... ne slazete se ok, kazite tako i kraj price. Ali meni ne moze niko zabraniti da je pisem tu svoje misljenje, jedino mogu dobiti ban ili zabranu ... a to nema veze .... ima jos dosta foruma ... a i mogu da se registrujem sa drugim nickom, ali ne zelim. Nisam klon nikoga, ja sam ja !!!

Postovani forumasi moje najdublje IZVINJENJE svima vama za receno i izreceno pa i za uvrede a posebno se izvinjavam forumu KRSTARICA.Cilj mog kratkog prisustva na ovom forumu je bio da vidim i procenim kakvi sve ljudi pisu na njemu, njihove moralne vrednosti, karakterne osobine. Mogu vam reci da sam razocaran gorcinom onih koji napadaju Gem collection a uopste nisu upoznati u potpunosti o kakvoj se delatnosti radi.GEM je potpuno legalna firama sa svim propratnim pravnim dokumentima. Sto se tice Codera75 on je samo odusevljen covek koji je od GEM~a dobio ono sto bi svaki covek u zivotu trebao da ima,~ postovanje ,ljudsko ophodjenje,prijatelje pa i drugare nezaboravimo i dobre zarade, provode , zabave , letovanja ,putovanja.Sto se mene tice ja sam dobrovoljno usao u poslovanje iako od mog redovnog rada koji obavljam mimo GEM~a imam oko 80 000 hiljada dinara prihoda.Imam cetvoro dece, dvoje unucica i jedno unuce na putu pa ako bog da u decembru stize.Treba i njima da pruzim nesto a GEM mi to omogucava i sve ono sto sam nabrojao kod Codera 75. E sad vasa pisanja su samo ojacala moj licni stav prema GEM~u i nemozete da me ubedite u suprotno. Eto sada stvarno odoh a i vi kolega Coder 75 batalite sve jer to nema nikakvog smisla , ako pokusavamo da se branimo samo opravdavamo njihove gluposti i pisanja.:bye::bye::bye::bye::bye::klap::klap::klap ::klap::klap::klap::p:p:p:p:p:p:p
ARPADE ti i TVOJE kolege ste sektasi ,JA vama ne verujem posle toga gde i kako smo se upoznali.
Ako gledamo u koju piramidu da uložim 2290 eura onda izabraću LYONESS:klap:

Цодеру бре ето идеје за нову каријеру ,кад пукнеш ту да пређеш лепо ,мог те повежем , у неку екипу шибицара за навлакача,ал пази они имају мало етике и морал ,тамо неш смети да навлачиш фамилију и комшије.

Codere jelte milo kolka su osnovna sredstva cirkusa... leba ti nam kazi pa nas sve ovde prosvetli ...
Pa kada to ucinish , nam josh reci kolka su i obrtna sredstva ...
I onako pride reci nam kolke su i zalihe , kolki vam je poslovni prostor , koju tehnologiju imate i tako to ...

Ma ne da si naseo na provokaciju nego nemam rechi ... koji Gadafi si ti bre Joco , pa pravi Gadafi je bio car bre !

E vidish poshto sam ja znao shta cesh da odgovorish pa da ti kazem onako seljacki da shvatish ...

Ne jedanput nego mogu da vas iscashiram 10 puta , a ocesh da ti kazem zashto... ?

Zato shto ceo kapital gema je par biroa , par projektora i panoa , banera , mozda par laptopa i eventualno , ali eventualno jedne do dve makine od baja za chalam i nekoliko CD ove sa prezentacijom magle u powerpointu ...
Pa kolko znam nemate ni copyright na knjige bre , jer sve od reci do reci je to prepisano od amo tamo ... UAAAAAAAAAAAAA Falsifikatori...
Ma cudim se ja tebi ako si tolko uspeshan shto ne pokrenesh svoj GEM , ko oni frakcioneri iz TQLa ... shto su vam samo iskopirali knjige i piche dalje ...
Bre stolice na koje se djipate i lustere o koje se kachite su vam u najam mufljuzi jedni ... Alooooo kokoshari bre ...
Dodji kod mene u goste pa ima da ti platim hotel 5 zvezdica ko svakom mom poslovnom partneru i gostu i shofer ima ko gospodin covek da te uzme i vrati na aerodrom shto je must codex u poslovnom svetu ...a ne ko kod vas " najbolje firme na svetu " >>>da , ali to mozda samo u tvom selu ...
Goste vam placaju kafu , caj i sok ... Alo bre pa gde to ima ...samo kod vas ...

A shto se prometa i obrta tiche ...pa ti ili ne pratish mene uopshte ili ne razumesh , pa da ti ponovim :
Ma jasno je meni da se tamo vrti lova ali vrti se lova i po belosvetskim bordelima i kuplerajima , ... vrti se lova kod mafijasha , gangstera , secikesa , dilera drogom ...i da ne nabrajam ... i ko shto kaze Mile sa Klise , i Shibicar Kurchilo vrti lovu znash kaku , pa coek uradio 5 kuca i obezbedio unuke ...
Ali ostaje da je Shibicar shibicar , a vi gemovci ste strvinarski prevaranti koji udaraju samo na nejach ...

A da sretnem tebe Codere i Shibicara Kurchila , Kurchilu bi skinuo kapu zbog :

1 . Kurchilo kaze da je shibicar , to ne krije , i na forumima gde se pricha o shibicarima , ne kuje on svoj neposhteni zanat u ZVEZDE , nezavisno shto pravi lake pare od tog posla ... i
2 . Kurchilo ne vara rodbinu , prijatelje pa ni pijandure koje bi izbrstio za tren , za razliku od vas koje bre rodbinu koljete ko stoku i ne izlazite im iz kuce do uplate ...

E vidish poceli smo ovde da se ponavljamo ...

Kad bi ti Codere reko ovde , ma ko im hebe mater ako bi mogo ove sve moje mufljuze iz familije bi priklao ne jedan put nego dva put , ja bi te vishe poshtovao nego sada i reko raspali druze samo napred , dok je ovaca bice i vune , shishaj samo ti i samo napred ...

Ali jok bre Codere ti i tebi slicni ovde mislite da imate posla sa gostima na sastanku i da je ovde na forumu sastanak ... epa nije .

Ja sam iz Skopja , citaj 1/3 celog zivlja u MK i vishe od 1/2 celokupnog biznisa u MK ... da , nezaposlenosti ima previshe , ali to ne znaci da su vama shanse vece za posao u takom miljeu .

Poslednja izmena:
Rekao sam ali da ponovim ...

Kada bi moj otac bio nosilac posla , ja bi verovatno bio neki lezilebovic , ne bi bio to shto jesam danas , i najverovatnije ne bi te ni primetio da postojish u zivotu moj Codere , pa tamam te pregazio Bembarom na ulici ...

Ja sam rekao da mi je cale bio direktor i majka profesor , i nasledio sam dobre gene za start ali , oni su vecinom svoje karijere odradili u socijalizmu , a danas su vrlo imucni penzioneri sa sredjenim zivotima , koje ne zanima shta ja radim ili ne radim .

Ne kazem da cale nije bio tu i tamo da pomaze i koriguje sa strane na pocetku , ali nosilac firme , njen upravitelj , potpisnik ...itd ...sam bio i josh uvek sam ja od samog pocetka .

Razumem ja tebe dobro druze shta govorish i rekao da nije tebi bilo lako , i dalje cestitao sam ti na uspehu , ali ipak smatram da je prenaglashavanje vasheg uspeha i u istom trenutku kvalifikacije da sa druge strane su svi mamini i tatini ili mutavi koje krampaju za 200 evra , upravo ono shto maksimalno iritira vecinu forumasha ...

Stvarno ne vidim shto si toliko zapenio i zaratio ovde ... ma uzivaj covece u plodovima tvog uspeha i pusti priche sa forumashima ...

I zadnje pa zar je moguce da ne vidish da svi forumashi su nashli i druge teme ovde za ubijanje vremena a samo ti Codere i mislim Arpad , ste samo na ovoj temi ...
Razumem ja da je to nevidjena indoktrinacija gemom i mogucnoschu zarade , ali na kraju nije sve u zivotu gem , posao i novac .

Poslednja izmena:
Samo napred, ulozi, imas pravo na to ! Mozda cu i ja i tamo, zasto da ne ?! Srecno! :)
Coderu bolje ostani u tvojoj sekti tebi TO dobro STOJI,lažeš i varaš ljude,penješ na lusterima ,na stolice i pleseš e takve NE traže u LYONESS ionako si bio osuđen.Ovde mogu samo najpošteni ljudi znaš koji padaju u 95-96% a NE u 4-5% najuspešni:super:
Lyoness duže će postojiti nego vaše idiotne seminare :bye:

Codere jelte milo kolka su osnovna sredstva cirkusa... leba ti nam kazi pa nas sve ovde prosvetli ...
Pa kada to ucinish , nam josh reci kolka su i obrtna sredstva ...
I onako pride reci nam kolke su i zalihe , kolki vam je poslovni prostor , koju tehnologiju imate i tako to ...

Ma ne da si naseo na provokaciju nego nemam rechi ... koji Gadafi si ti bre Joco , pa pravi Gadafi je bio car bre !

E vidish poshto sam ja znao shta cesh da odgovorish pa da ti kazem onako seljacki da shvatish ...

Ne jedanput nego mogu da vas iscashiram 10 puta , a ocesh da ti kazem zashto... ?

Zato shto ceo kapital gema je par biroa , par projektora i panoa , banera , mozda par laptopa i eventualno , ali eventualno jedne do dve makine od baja za chalam i nekoliko CD ove sa prezentacijom magle u powerpointu ...
Pa kolko znam nemate ni copyright na knjige bre , jer sve od reci do reci je to prepisano od amo tamo ... UAAAAAAAAAAAAA Falsifikatori...
Ma cudim se ja tebi ako si tolko uspeshan shto ne pokrenesh svoj GEM , ko oni frakcioneri iz TQLa ... shto su vam samo iskopirali knjige i piche dalje ...
Bre stolice na koje se djipate i lustere o koje se kachite su vam u najam mufljuzi jedni ... Alooooo kokoshari bre ...
Dodji kod mene u goste pa ima da ti platim hotel 5 zvezdica ko svakom mom poslovnom partneru i gostu i shofer ima ko gospodin covek da te uzme i vrati na aerodrom shto je must codex u poslovnom svetu ...a ne ko kod vas " najbolje firme na svetu " >>>da , ali to mozda samo u tvom selu ...
Goste vam placaju kafu , caj i sok ... Alo bre pa gde to ima ...samo kod vas ...

A shto se prometa i obrta tiche ...pa ti ili ne pratish mene uopshte ili ne razumesh , pa da ti ponovim :
Ma jasno je meni da se tamo vrti lova ali vrti se lova i po belosvetskim bordelima i kuplerajima , ... vrti se lova kod mafijasha , gangstera , secikesa , dilera drogom ...i da ne nabrajam ... i ko shto kaze Mile sa Klise , i Shibicar Kurchilo vrti lovu znash kaku , pa coek uradio 5 kuca i obezbedio unuke ...
Ali ostaje da je Shibicar shibicar , a vi gemovci ste strvinarski prevaranti koji udaraju samo na nejach ...

A da sretnem tebe Codere i Shibicara Kurchila , Kurchilu bi skinuo kapu zbog :

1 . Kurchilo kaze da je shibicar , to ne krije , i na forumima gde se pricha o shibicarima , ne kuje on svoj neposhteni zanat u ZVEZDE , nezavisno shto pravi lake pare od tog posla ... i
2 . Kurchilo ne vara rodbinu , prijatelje pa ni pijandure koje bi izbrstio za tren , za razliku od vas koje bre rodbinu koljete ko stoku i ne izlazite im iz kuce do uplate ...

E vidish poceli smo ovde da se ponavljamo ...

Kad bi ti Codere reko ovde , ma ko im hebe mater ako bi mogo ove sve moje mufljuze iz familije bi priklao ne jedan put nego dva put , ja bi te vishe poshtovao nego sada i reko raspali druze samo napred , dok je ovaca bice i vune , shishaj samo ti i samo napred ...

Ali jok bre Codere ti i tebi slicni ovde mislite da imate posla sa gostima na sastanku i da je ovde na forumu sastanak ... epa nije .

Ja sam iz Skopja , citaj 1/3 celog zivlja u MK i vishe od 1/2 celokupnog biznisa u MK ... da , nezaposlenosti ima previshe , ali to ne znaci da su vama shanse vece za posao u takom miljeu .
Sta bi bogatasu, iznervirao te taj jedan link ?? :hahaha: smiri se, ti si bogat, sto se nerviras :hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
Coderu bolje ostani u tvojoj sekti tebi TO dobro STOJI,lažeš i varaš ljude,penješ na lusterima ,na stolice i pleseš e takve NE traže u LYONESS ionako si bio osuđen.Ovde mogu samo najpošteni ljudi znaš koji padaju u 95-96% a NE u 4-5% najuspešni:super:
Lyoness duže će postojiti nego vaše idiotne seminare :bye:
Ja bio osudjen ?? Covece .... necu nista da ti kazem ... ali si ti obican KRETEN !!!!
p.s. nauci da pises pravilno i malo gramatike ... ako si madjar, pisi na maternjem jeziku, razumecu Olivér :)

Poslednja izmena:
Rekao sam ali da ponovim ...

Kada bi moj otac bio nosilac posla , ja bi verovatno bio neki lezilebovic , ne bi bio to shto jesam danas , i najverovatnije ne bi te ni primetio da postojish u zivotu moj Codere , pa tamam te pregazio Bembarom na ulici ...

Ja sam rekao da mi je cale bio direktor i majka profesor , i nasledio sam dobre gene za start ali , oni su vecinom svoje karijere odradili u socijalizmu , a danas su vrlo imucni penzioneri sa sredjenim zivotima , koje ne zanima shta ja radim ili ne radim .

Ne kazem da cale nije bio tu i tamo da pomaze i koriguje sa strane na pocetku , ali nosilac firme , njen upravitelj , potpisnik ...itd ...sam bio i josh uvek sam ja od samog pocetka .

Razumem ja tebe dobro druze shta govorish i rekao da nije tebi bilo lako , i dalje cestitao sam ti na uspehu , ali ipak smatram da je prenaglashavanje vasheg uspeha i u istom trenutku kvalifikacije da sa druge strane su svi mamini i tatini ili mutavi koje krampaju za 200 evra , upravo ono shto maksimalno iritira vecinu forumasha ...

Stvarno ne vidim shto si toliko zapenio i zaratio ovde ... ma uzivaj covece u plodovima tvog uspeha i pusti priche sa forumashima ...

I zadnje pa zar je moguce da ne vidish da svi forumashi su nashli i druge teme ovde za ubijanje vremena a samo ti Codere i mislim Arpad , ste samo na ovoj temi ...
Razumem ja da je to nevidjena indoktrinacija gemom i mogucnoschu zarade , ali na kraju nije sve u zivotu gem , posao i novac .
Ja bi odmah prestao sa svadjom, ali necu nikome dopustiti da mi kaze da sam bio osudjen, niti cvorovic, itd. Sto se vi svadjate ? Odakle vam ove gluposti ??? Stvarno ste dosadni vise ... i ti ponekad normalno, pa preterano ... s tobom sam bar mogao na pocetku .. e j.bg ...

Inace je sala oko 400 kvadrata

Poslednja izmena:
Coder 75 i Arpad imaju prijatelje SAMO TAKE ...

Coderov prijatelj puko 5000 evra u Lyoness i tropa ...
Arpad lichno poznaje MNOGO ljudi koji su dali mito od 2-3000 evra za posao i kako kaze nishta od posla nishta od para ... tojest dobili srednji prst ... hmmm znaci opet tropa ...
Od pre Coder 75 je puko i pohebo pare u GEN ( preteca Gema ) ...i gle , opet tropa ...
Coder kaze SCnet .... CCCcck , jok tamo nema para , to je cista tropa ...
Coder kaze Firma sa 300 radnika tropa na kvadrat pa to ti je ...

Coder i Arpad u jednom glasu kazu ,SAMO GEM , PA DA VIDISH SHTA JE LOVA DO KROVA ... hmmmmm ... pa opet ...cudno vala ...

Ajd da vidimo ...

Trpadzija sa Dzekijem U GEMU >>>> TROPA ,... verovatno i raskinuo s deckom pa ne samo nishta od bilioni trilioni , nego nema ni sharafdziju da ga navintuje ...
XXM U GEMU >>>> MA KOJA TROPA , FIJASKO bre ... DEBAKL ... BLAMAZA ...
Jedno cudo gemovaca iz prethodnih stranica koji su se kleli i klanjali GEMU a sada neshto ih nema , verovatno shto nemaju za struju ili internet... pa da vam nachmish kaze shta se desilo ... >>> MA TROPA KO PLANINA bre , ogromna tropa ...

E ajd sad nagradno pitanje i da se lepo ovde prebrojimo :

1 . KO JE OVDE LUD ?
2. KO JE OVDE ZBUNJEN ?
3. KO JE OVDE NORMALAN ?

Ma o cemu pricamo bre ljudi ovde evo pa josh malo 200 stranica ... ????

Neverovatno je koliko je njih puklo u toj prevari i svi su redom bili puni praznih prica o uspehu i nekoj zaradi koja se na kraju pokazala kao cista fikcija.
Medjutim kad se malo pogleda ko su ti likovi i sta su sve bili pre te prevare nije ni cudo sto se toliko napale .Sta reci za ove trabantdzije i ovog robijasa , njemu je premija svaki dan na slobodi.Medjutim kad se vidi skim on to zivi i kako mu je cenim da on jedva ceka da ga spakuju u bajbokanu.Nema sta da izgubi.

Coder 75 i Arpad imaju prijatelje SAMO TAKE ...

Coderov prijatelj puko 5000 evra u Lyoness i tropa ...
Arpad lichno poznaje MNOGO ljudi koji su dali mito od 2-3000 evra za posao i kako kaze nishta od posla nishta od para ... tojest dobili srednji prst ... hmmm znaci opet tropa ...
Od pre Coder 75 je puko i pohebo pare u GEN ( preteca Gema ) ...i gle , opet tropa ...
Coder kaze SCnet .... CCCcck , jok tamo nema para , to je cista tropa ...
Coder kaze Firma sa 300 radnika tropa na kvadrat pa to ti je ...

Coder i Arpad u jednom glasu kazu ,SAMO GEM , PA DA VIDISH SHTA JE LOVA DO KROVA ... hmmmmm ... pa opet ...cudno vala ...

Ajd da vidimo ...

Trpadzija sa Dzekijem U GEMU >>>> TROPA ,... verovatno i raskinuo s deckom pa ne samo nishta od bilioni trilioni , nego nema ni sharafdziju da ga navintuje ...
XXM U GEMU >>>> MA KOJA TROPA , FIJASKO bre ... DEBAKL ... BLAMAZA ...
Jedno cudo gemovaca iz prethodnih stranica koji su se kleli i klanjali GEMU a sada neshto ih nema , verovatno shto nemaju za struju ili internet... pa da vam nachmish kaze shta se desilo ... >>> MA TROPA KO PLANINA bre , ogromna tropa ...

E ajd sad nagradno pitanje i da se lepo ovde prebrojimo :

1 . KO JE OVDE LUD ?
2. KO JE OVDE ZBUNJEN ?
3. KO JE OVDE NORMALAN ?

Ma o cemu pricamo bre ljudi ovde evo pa josh malo 200 stranica ... ????
Druze, ne razumem sta oces da kazes, ko je tropa ?? Ja nisam rekao da mi je prijatelj, vec POZNANIK, sto odmah menjate tekst ? Pricamo na 200 stranica ZBOG VAS BRALE !!!!!!!!! Koliko puta ponavljate isto ??

Neverovatno je koliko je njih puklo u toj prevari i svi su redom bili puni praznih prica o uspehu i nekoj zaradi koja se na kraju pokazala kao cista fikcija.
Medjutim kad se malo pogleda ko su ti likovi i sta su sve bili pre te prevare nije ni cudo sto se toliko napale .Sta reci za ove trabantdzije i ovog robijasa , njemu je premija svaki dan na slobodi.Medjutim kad se vidi skim on to zivi i kako mu je cenim da on jedva ceka da ga spakuju u bajbokanu.Nema sta da izgubi.
Robijas ti je mamica cobane !!!!

Back