Codere jelte milo kolka su osnovna sredstva cirkusa... leba ti nam kazi pa nas sve ovde prosvetli ...
Pa kada to ucinish , nam josh reci kolka su i obrtna sredstva ...
I onako pride reci nam kolke su i zalihe , kolki vam je poslovni prostor , koju tehnologiju imate i tako to ...
Ma ne da si naseo na provokaciju nego nemam rechi ... koji Gadafi si ti bre Joco , pa pravi Gadafi je bio car bre !
E vidish poshto sam ja znao shta cesh da odgovorish pa da ti kazem onako seljacki da shvatish ...
Ne jedanput nego mogu da vas iscashiram 10 puta , a ocesh da ti kazem zashto... ?
Zato shto ceo kapital gema je par biroa , par projektora i panoa , banera , mozda par laptopa i eventualno , ali eventualno jedne do dve makine od baja za chalam i nekoliko CD ove sa prezentacijom magle u powerpointu ...
Pa kolko znam nemate ni copyright na knjige bre , jer sve od reci do reci je to prepisano od amo tamo ... UAAAAAAAAAAAAA Falsifikatori...
Ma cudim se ja tebi ako si tolko uspeshan shto ne pokrenesh svoj GEM , ko oni frakcioneri iz TQLa ... shto su vam samo iskopirali knjige i piche dalje ...
Bre stolice na koje se djipate i lustere o koje se kachite su vam u najam mufljuzi jedni ... Alooooo kokoshari bre ...
Dodji kod mene u goste pa ima da ti platim hotel 5 zvezdica ko svakom mom poslovnom partneru i gostu i shofer ima ko gospodin covek da te uzme i vrati na aerodrom shto je must codex u poslovnom svetu ...a ne ko kod vas " najbolje firme na svetu " >>>da , ali to mozda samo u tvom selu ...
Goste vam placaju kafu , caj i sok ... Alo bre pa gde to ima ...samo kod vas ...
A shto se prometa i obrta tiche ...pa ti ili ne pratish mene uopshte ili ne razumesh , pa da ti ponovim :
Ma jasno je meni da se tamo vrti lova ali vrti se lova i po belosvetskim bordelima i kuplerajima , ... vrti se lova kod mafijasha , gangstera , secikesa , dilera drogom ...i da ne nabrajam ... i ko shto kaze Mile sa Klise , i Shibicar Kurchilo vrti lovu znash kaku , pa coek uradio 5 kuca i obezbedio unuke ...
Ali ostaje da je Shibicar shibicar , a vi gemovci ste strvinarski prevaranti koji udaraju samo na nejach ...
A da sretnem tebe Codere i Shibicara Kurchila , Kurchilu bi skinuo kapu zbog :
1 . Kurchilo kaze da je shibicar , to ne krije , i na forumima gde se pricha o shibicarima , ne kuje on svoj neposhteni zanat u ZVEZDE , nezavisno shto pravi lake pare od tog posla ... i
2 . Kurchilo ne vara rodbinu , prijatelje pa ni pijandure koje bi izbrstio za tren , za razliku od vas koje bre rodbinu koljete ko stoku i ne izlazite im iz kuce do uplate ...
E vidish poceli smo ovde da se ponavljamo ...
Kad bi ti Codere reko ovde , ma ko im hebe mater ako bi mogo ove sve moje mufljuze iz familije bi priklao ne jedan put nego dva put , ja bi te vishe poshtovao nego sada i reko raspali druze samo napred , dok je ovaca bice i vune , shishaj samo ti i samo napred ...
Ali jok bre Codere ti i tebi slicni ovde mislite da imate posla sa gostima na sastanku i da je ovde na forumu sastanak ... epa nije .
Ja sam iz Skopja , citaj 1/3 celog zivlja u MK i vishe od 1/2 celokupnog biznisa u MK ... da , nezaposlenosti ima previshe , ali to ne znaci da su vama shanse vece za posao u takom miljeu .