paperinos
Domaćin
- Poruka
- 4.821
Ma sve je to slucajno
Pancho Vanila kaze 1975 godishte ... Coder u nicku ima 75 ...
Pancho Vanila kaze zanimanje DeCoder ... Coderu 75 shta li znaci Coder ...
Pancho Vanila kaze tera Trabja ko BMW ... Coder 75 kaze da tera BMW ...
Obecao je on Miletu sa Klise da ce doci sa tim svojim BMW-om i da ce pokazati sjaj svog biznisa, ali avaj nije se pojavio zamastile mu se svecice na BMW 530 D
Registrovan(a): 17.10.2007.
Korisnik Panco Vanila
Zanimanje: DeCoder
Godiste 1975
Auto zona
Original postavio korisnik.Panco Vanila.
27.10.2011
vasi automobili
Ocenilo 27 korisnika .pregleda 235
Evo opet ja sa nekim problemom , moram da pitam nekog strucnjaka sa foruma.Imam problem sa mojim Trabijem konkretno sa svecicama.Neverovatno je koliko se brzo zamaste svecice na mom trabantu.Bukvalno na svakih petnaest kilometara moram da ih odvrcem i cistim.Zamaste se potpuno i moj automobil pocinje da trokira, iza mene se vije oblak dima kao da sam se zapalio.
Primetio sam da se u zadnje vreme neka smola nahvatala na zadnji spojler koji sam montirao prosle godine.
Koristim uvek isto ulje za\ mesavinu i nikad ne stavljam vise od 6%.Da nije mozda zbog ovog novog benzina posto sad moram da sipam samo bezolovni jer vise nema supera.

Pancho Vanila kaze 1975 godishte ... Coder u nicku ima 75 ...
Pancho Vanila kaze zanimanje DeCoder ... Coderu 75 shta li znaci Coder ...
Pancho Vanila kaze tera Trabja ko BMW ... Coder 75 kaze da tera BMW ...
Obecao je on Miletu sa Klise da ce doci sa tim svojim BMW-om i da ce pokazati sjaj svog biznisa, ali avaj nije se pojavio zamastile mu se svecice na BMW 530 D

Registrovan(a): 17.10.2007.
Korisnik Panco Vanila
Zanimanje: DeCoder
Godiste 1975
Auto zona
Original postavio korisnik.Panco Vanila.
27.10.2011
vasi automobili
Ocenilo 27 korisnika .pregleda 235
Evo opet ja sa nekim problemom , moram da pitam nekog strucnjaka sa foruma.Imam problem sa mojim Trabijem konkretno sa svecicama.Neverovatno je koliko se brzo zamaste svecice na mom trabantu.Bukvalno na svakih petnaest kilometara moram da ih odvrcem i cistim.Zamaste se potpuno i moj automobil pocinje da trokira, iza mene se vije oblak dima kao da sam se zapalio.
Primetio sam da se u zadnje vreme neka smola nahvatala na zadnji spojler koji sam montirao prosle godine.
Koristim uvek isto ulje za\ mesavinu i nikad ne stavljam vise od 6%.Da nije mozda zbog ovog novog benzina posto sad moram da sipam samo bezolovni jer vise nema supera.

ja sam mislio da si ti razuman decko ...