Gem collection club i Mega book

Zanimljiva teorija sa tim vazelinom:D, mada sam ja pre misljenja da je neko od GEM-ovaca taj vazelin vec imao na rukama i da je vazelin na lusteru ostao od prethodnog kacenja....a zna se ko koristi taj vazelin....:per:
Ako je to tako onda cenim da su zuljevi minorna povreda u odnosu na suljeve:hahaha: koji su pukli samoproklamovanom mudrijasu.:hahaha::hahaha::hahaha:

Prvo pozdrav svima, drugo , bio sam na "poslovnom sastanku" u Beskoj u nekom hotelu, na koji me je pozvao moj rodjak,koji naravno na moje insistiranje da mi kaze o cemu se radi nije rekao nista.Po dolasku i pocetku sastanka odmah sam shvatio da je neka prevara , gluma , sa sve nekom pricom sa Tibeta i ambijentalnom muzikom za kraj prezentacije,gluma,gluma,gluma. Inace ime firme koja "prodaje"TQL je VITA UNIQA iz Novog Sada naravno registrovana sa sve PIB-om i maticnim brojem.Broj prisutnih je bio negde oko 80 a od toga nas koji smo dosli prvi put najvise15,ostalih 65-oro je bilo zaduzeno za tapsanje,dobacivanje u pravom trenutku , ujedno za pravljenje atmosfere kao da se nalazite u krugu opustenih uspesnih ljudi.Njihova gluma kao i isprican po koji vic od strane "menadzera" , na srecu nisu uspeli da mi pomute misli , i da ,ja sam taj dan zaradio 189.000 dinara.
Potrebno je sto vise govoriti i pisati o ovakvim stvarima kako bi sto manje ljudi bilo prevareno, a prevareni na zalost nemaju kud, dve opcije, da se pozdrave sa 2000 evra ili da zaborave na prijatelje i rodbinu jer ih moraju lagati i varati kako bi bar povratili svoj (najverovatnije pozajmljeni) novac.

zaista pravi post... na zalost, mnogi ne odole baslosovnim sumama koje rapidno rastu svakog meseca, luksuznim kolima i vilama na slajdovima... znaju oni da svi mozemo uspeti samo ako odvojimo zaista smesnu sumu od 2300E... zaista im treba odati pocast na besprekornoj psihologiji... Kao sto kockari upadnu u krizu i zamku kada udju u Las Vegas zaslepljeni sljastavim reklamama, video bimovima, tako i ovamo sve deluje kao da je stvarno... gorkih pilula nema, razocaranih nema...

cuvajte se... nisu krivi ljudi koji su vas tamo odveli... oni su samo zaslepljeni... citav stos i prica je oko ubacivanja buduceg vremena u sadasnji trenutak... oni kazu zaradjuju svi... zapravo ne... zaradjuju jedni dok drugi ulazu, a da bi ti drugi zaradjivali trebaju neki novi (i to mnogo vise njih) ulagati. Dakle kao sto oni pricaju da svi zaradjuju, moze se pricati da svi ulazu. Radi se o obicnoj preraspodeli novca, dajte svi po malo da bih ja imao mnogo...

multi level marketing ili menadzment se izucava teorijski i nije nepoznat u strucnoj literaturi. Sam sistem nagradjivanja u okviru distributerskih firmi se pokazao kao donekle korektan... Kljucna rec je prodaja, to jest ostvarivanje visenivoiskih provizija od prodaje proizvoda ili usluga... Sve do tog nivoa moze biti i korektno... Ali model u kome se samo uclanjuje ili u kome se placa mnogostruko veca vrednost od realne mora biti preispitan od strane drzave... jer tu ima elemenata prevare

Covek bio u Beskoj,nesto je video ali NISTA shvatio nije.
PROFINILI se pa NUDE KURS za menadzment sa nekim PROFANIMA sa Univerziteta iz Novog Sadaali TO JE MNOGO za ove SRBENDE naucene da gledaju TV i pa se BOJE PREVARA.

Cuo sam da ovde ima dosta momaka sa PARADE PONOSA...

Pozdravljmm prvi put drustvo na ovom forumu.
Zainteresovana sam za ovu temu i skoro sve sam procitala ali nisam nigde nasla ime firme "VITA UNIQA" ciji je vlasnik gospodin Jovicic dipl.pravnik koji je povezan sa firmom Gem i TQl.
Po podacima Agencije za privredne registre firma je osnovana 10.12.2009. godine. Za dvadest dana ostvarila je prihod od 1.700.000, 00 dinara a dobit od 469.000,00 dinara. Bavi se legalno stampanjem knjiga i brosura.
ALI
-odrzava seminare u pocetku Mladenovac a potom u Beskoj
-odlazak na seminare kosta priblizno 1400 dinara
-da bi postao clan drustva priblizno 2000 eura
-potpisujes ugovor (sadrzina mi nije poznata)
-da vratis pare oko 3-4 nova clana
- povremeni predavc gospodin Canak
Verujem da je u pitanju prevara, ali i da se vlasnik maksimalno osigurao s obzirom da je oslobodjen
po presudi iz 2006 godine za istu delatnost.
Sta mislite kada ce njegova firma propasti ?
Kada ce se nadlezni organi pozqabaviti ovim problemo?
Prevareni sta mislite koliko on zaradjuje na vasim parama(pogledajte njegovu zaradu za 20dana)?

Pozdravljmm prvi put drustvo na ovom forumu.
Zainteresovana sam za ovu temu i skoro sve sam procitala ali nisam nigde nasla ime firme "VITA UNIQA" ciji je vlasnik gospodin Jovicic dipl.pravnik koji je povezan sa firmom Gem i TQl.
Po podacima Agencije za privredne registre firma je osnovana 10.12.2009. godine. Za dvadest dana ostvarila je prihod od 1.700.000, 00 dinara a dobit od 469.000,00 dinara. Bavi se legalno stampanjem knjiga i brosura.
ALI
-odrzava seminare u pocetku Mladenovac a potom u Beskoj
-odlazak na seminare kosta priblizno 1400 dinara
-da bi postao clan drustva priblizno 2000 eura
-potpisujes ugovor (sadrzina mi nije poznata)
-da vratis pare oko 3-4 nova clana
- povremeni predavc gospodin Canak
Verujem da je u pitanju prevara, ali i da se vlasnik maksimalno osigurao s obzirom da je oslobodjen
po presudi iz 2006 godine za istu delatnost.
Sta mislite kada ce njegova firma propasti ?
Kada ce se nadlezni organi pozqabaviti ovim problemo?
Prevareni sta mislite koliko on zaradjuje na vasim parama(pogledajte njegovu zaradu za 20dana)?

A taj Canak PREVARANT,strashno....
Drzi cvek predavanja po celom svetu
SAMO SRBI napametniji.

To sto neko drži predavanja po "celom svetu", još uvek ne znači da nije prevarant. A i šta je to "ceo svet" je pitanje. To je kao kad ove naše pevaljke kad kažu da su nastupale u nekom velikom gradu Evrope ili Amerike, a to je u stvari tezga u nekom ćumezu za polupijane gastarbajtere. Tako i taj Čanak, baš me zanima jel on ta predavanja drži na Harvardu, Oksfordu ili u nekoj rupi koja je samo slučajno na teritoriji tog "sveta". I ko su mu slušaoci? Neki jadnici koji misle da će da se prevarama obogate preko noći i spremni su da za tu nadu žrtvuju poslednju paru u džepu, ili neko normalan?

To sto neko drži predavanja po "celom svetu", još uvek ne znači da nije prevarant. A i šta je to "ceo svet" je pitanje. To je kao kad ove naše pevaljke kad kažu da su nastupale u nekom velikom gradu Evrope ili Amerike, a to je u stvari tezga u nekom ćumezu za polupijane gastarbajtere. Tako i taj Čanak, baš me zanima jel on ta predavanja drži na Harvardu, Oksfordu ili u nekoj rupi koja je samo slučajno na teritoriji tog "sveta". I ko su mu slušaoci? Neki jadnici koji misle da će da se prevarama obogate preko noći i spremni su da za tu nadu žrtvuju poslednju paru u džepu, ili neko normalan?

Ovako smo pametovali i u vezi Kosova,pa eto...

Back