Prvo pozdrav svima, drugo , bio sam na "poslovnom sastanku" u Beskoj u nekom hotelu, na koji me je pozvao moj rodjak,koji naravno na moje insistiranje da mi kaze o cemu se radi nije rekao nista.Po dolasku i pocetku sastanka odmah sam shvatio da je neka prevara , gluma , sa sve nekom pricom sa Tibeta i ambijentalnom muzikom za kraj prezentacije,gluma,gluma,gluma. Inace ime firme koja "prodaje"TQL je VITA UNIQA iz Novog Sada naravno registrovana sa sve PIB-om i maticnim brojem.Broj prisutnih je bio negde oko 80 a od toga nas koji smo dosli prvi put najvise15,ostalih 65-oro je bilo zaduzeno za tapsanje,dobacivanje u pravom trenutku , ujedno za pravljenje atmosfere kao da se nalazite u krugu opustenih uspesnih ljudi.Njihova gluma kao i isprican po koji vic od strane "menadzera" , na srecu nisu uspeli da mi pomute misli , i da ,ja sam taj dan zaradio 189.000 dinara.
Potrebno je sto vise govoriti i pisati o ovakvim stvarima kako bi sto manje ljudi bilo prevareno, a prevareni na zalost nemaju kud, dve opcije, da se pozdrave sa 2000 evra ili da zaborave na prijatelje i rodbinu jer ih moraju lagati i varati kako bi bar povratili svoj (najverovatnije pozajmljeni) novac.