Gem collection club i Mega book

Našao sam sajt :) gemcollection.net
Odmah se vidi da su sve rođeni menadžeri
gem1.jpg

:D
Doduše, meni više liči na neki sindikalni protest, al' šta ću, ja živim u 21. veku, oni su verovatno već u 22.

Pozdrav svima. Evo ovako, mislim da veliki broj ljudi koji su ostavili svoj komentar na ovu temu ne znaju o cemu pricaju! Ja sam clan firme ffsa gem collection. Ne radi se o nikakvim prevarama i ispiranju mozga, nemojte da pricate gluposti! Sramota! Imate oficijalni sajt gem collection-a na srpskom pa se lepo informisite. Ako vas neko od prijatelja pozove na seminar slobodno mozete otici, niti ce neko da vas tamo bije, drogira, ispira mozak, hapsi ili sta god! To je odlican plan za dobar posao i ko se pronadje u njemu moj savet je neka krene! Ja sam pre 2 godine otvorio sa zenom butik (u Leskovcu) i ulozili smo odmah 5000e, da bi radili nesto vise od godinu dana i zatvorili ga zbog loseg prometa. Jedva da smo nesto zaradili! Sticajem okolnosti jako dobar prijatelj mojih roditelja, ozbiljan covek ponudio mi je ovaj posao. Iskreno, na prvu loptu i meni je to bilo sve nekako rizicno. Danas, posle 3 meseca u ovoj firmi ja imam dobit od oko 15 000e. Imam svoj auto, renoviranu kucu i dete koje je na studijama. Toliko od mene i molim vas nemojte pricati neke besmislice koje nemaju veze sa mozgom.

ti ga baš pretera ... ajde opiši nam koliko si ih navatao za tri meseca ... ajde da ti verujemo da si ti toliko zaradio, ali šta je sa onim jadnicima koji su ti verovali ? kako će oni da se izvade i da povrate novac ? pa čoveče piramida je to ... da bi jedan zaradio 15 000 evra treba bar dvadesetak nesrećnika da pukne ... :besna::besna::besna:

Ili ste LAKOVERNI ili TOTALNI GLUPACI....
Pre bih kaz*o i jedno i drugo....
Mlatite se sa nekim fantomskim firmama,
koje izumiru i UNISTAVAJU ovako LEPU vrstu poslovanja:mrgreen:.
U svakom poslu imate PREVARANATA da ne kazem PLAGIJATORA
koji pokusavaju da omlate BUDALE.[/QUO

Ja slucajno POUZDANO znam da si LICNO TI promovisao tu firmu (TQL) i koji moj sad tu lazes i glumis budalu. KOGA bre lazes??? Sta pokuusavas? Bolesno....

Pozdrav svima. Evo ovako, mislim da veliki broj ljudi koji su ostavili svoj komentar na ovu temu ne znaju o cemu pricaju! Ja sam clan firme ffsa gem collection. Ne radi se o nikakvim prevarama i ispiranju mozga, nemojte da pricate gluposti! Sramota! Imate oficijalni sajt gem collection-a na srpskom pa se lepo informisite. Ako vas neko od prijatelja pozove na seminar slobodno mozete otici, niti ce neko da vas tamo bije, drogira, ispira mozak, hapsi ili sta god! To je odlican plan za dobar posao i ko se pronadje u njemu moj savet je neka krene! Ja sam pre 2 godine otvorio sa zenom butik (u Leskovcu) i ulozili smo odmah 5000e, da bi radili nesto vise od godinu dana i zatvorili ga zbog loseg prometa. Jedva da smo nesto zaradili! Sticajem okolnosti jako dobar prijatelj mojih roditelja, ozbiljan covek ponudio mi je ovaj posao. Iskreno, na prvu loptu i meni je to bilo sve nekako rizicno. Danas, posle 3 meseca u ovoj firmi ja imam dobit od oko 15 000e. Imam svoj auto, renoviranu kucu i dete koje je na studijama. Toliko od mene i molim vas nemojte pricati neke besmislice koje nemaju veze sa mozgom.

A koja je sad tvoja funkcija? Da besramno napises koju lepu rec o legalnoj pljacki? TI posle 3 meseca imas 15000 eura u dzepu? Koliko drskosti za takvu laz.... Koliko bi ljudi trebao da zavijes u crno za te pare, koliko porodica da unesrecis da bi ti svoje dete nahranio. Bolje prosi na ulici, bolje ukradi, postenije je. Kad bolje razmislim...nije ni ta firma losa, regrutuje alave, iskompleksirane i lenje ljude i necu odustati od informisanja i upozoravanja ljudi na takve kao sto si TI. Ko u takvoj tzv firmi "zaradi" pare, ne zasluzuje da mu persiram

Ili ste LAKOVERNI ili TOTALNI GLUPACI....
Pre bih kaz*o i jedno i drugo....
Mlatite se sa nekim fantomskim firmama,
koje izumiru i UNISTAVAJU ovako LEPU vrstu poslovanja:mrgreen:.
U svakom poslu imate PREVARANATA da ne kazem PLAGIJATORA
koji pokusavaju da omlate BUDALE.[/QUO

Ja slucajno POUZDANO znam da si LICNO TI promovisao tu firmu (TQL) i koji moj sad tu lazes i glumis budalu. KOGA bre lazes??? Sta pokuusavas? Bolesno....

Dzaba mi se nabacujes.
Ne volim chistacice,da ne kazem ne ambiciozne zene.

Zaista je neverovatna cinjenica da se prevaranti toliko trude da sebe prikazu u drugom svetlu i svoj prevarantski biznis stave pod okrilje nekog nazovi "posla".Jasna je cinjenica da te barabe ne rade nista korisno osim sto otimaju novac naivnom narodu.Kad bi ih za te prevare rebnuli sa dvadesetogodisnjom robijom sumnjam da bi se bilo ko od njih drznuo da se hvata tog marifetluka.

Seres ko foka.
:D

Los promet, u butiku a nesto su zaradili......:) a onda spas donese jako dobar "prijatelj" i "ozbiljan covek" :) i gle cuda 15 000 evra pade s neba za tri meseca ( usrala ih foka) :) ...hm poreznici, milicijo evo covek se sam prijavio hvatajte lopova prevaranta iz Leskovca ostavio je dovojno podataka da ga gepite....sta rekoste? ne hapsite lupeze i lazove...pa dobro onda nista......:)

Prvo pozdrav svima, drugo , bio sam na "poslovnom sastanku" u Beskoj u nekom hotelu, na koji me je pozvao moj rodjak,koji naravno na moje insistiranje da mi kaze o cemu se radi nije rekao nista.Po dolasku i pocetku sastanka odmah sam shvatio da je neka prevara , gluma , sa sve nekom pricom sa Tibeta i ambijentalnom muzikom za kraj prezentacije,gluma,gluma,gluma. Inace ime firme koja "prodaje"TQL je VITA UNIQA iz Novog Sada naravno registrovana sa sve PIB-om i maticnim brojem.Broj prisutnih je bio negde oko 80 a od toga nas koji smo dosli prvi put najvise15,ostalih 65-oro je bilo zaduzeno za tapsanje,dobacivanje u pravom trenutku , ujedno za pravljenje atmosfere kao da se nalazite u krugu opustenih uspesnih ljudi.Njihova gluma kao i isprican po koji vic od strane "menadzera" , na srecu nisu uspeli da mi pomute misli , i da ,ja sam taj dan zaradio 189.000 dinara.
Potrebno je sto vise govoriti i pisati o ovakvim stvarima kako bi sto manje ljudi bilo prevareno, a prevareni na zalost nemaju kud, dve opcije, da se pozdrave sa 2000 evra ili da zaborave na prijatelje i rodbinu jer ih moraju lagati i varati kako bi bar povratili svoj (najverovatnije pozajmljeni) novac.

Inace ime firme koja "prodaje"TQL je VITA UNIQA iz Novog Sada naravno registrovana sa sve PIB-om i maticnim brojem.Broj prisutnih je bio negde oko 80 a od toga nas koji smo dosli prvi put najvise15,

Ovi brojevi govore da se blizi kraj tim "firmama". Bas me interesuje kako ce odreagovati oni poslednji u lancu kada vide da od jahti,aviona i spejs satlova nece biti nista,a od nihovih hiljada evra ni traga.Koji domacin prezivi,pricace...

U Srbiji se nece promeniti,jer je Srbija to prepisala od mnogo namazanijih i pokvarenijh.Da ne laskamo sebi,nismo mi bas toliko pametni da smislimo taaaaakvu prevaru.Mi smo samo mali narod koji bi da prezivi i lako nas je bilo uvuci u te igre...ALI dok je postenog i dobrog sveta jos u ovoj zemlji,ja se ne brinem!
I stalno i svima cu da ponavljam: CUVAJTE SE PREVARANATA,NE MOZE SE BEZ RADA ZIVETI,NE BERU SE PARE NA DRVECU! Danas se to zove GEM ili TQL,sutra ce MGL,SLB...kako god-sustina je ista PREVARA

prekosutra EUROINTEGRAL

http://www.kompanije.net/firma.php?id=49260

08.07.2010 -juce su moji raditelji trebali da prisustvuju 'seminaru' , ali nisu :klap:
pre 15god prisustvovali su necem slicnom i dali 1000DM za apartmane u Spaniji :roll: ,koje nikada nismo videli....
Zivotna skola se uci dok si ziv... :rtfm:

Lopuze su sad u frci ocajni su , pozalio se pre par dana jedan matori prevarant ( inace matori GEM-ovac) koji je ispusio za lovu.....Jauce onako javno najsirem auditorijumu koji ga poznaje iz onih "njegovih svetlih dana".

Pa biznismenu gde je lova, gde su kamioni avioni o kojima si pricao da ces ih imati od tog biznisa pocese da ga podbadaju likovi iz kafane .... Lik samo zalosno konstatova ...doslo vreme da ne mozes nikoga prevariti,ljudi kakvo je ovo vreme doslo, proklet bio internet sad se sve brzo sazna...a nekad sam tako lako varao...:) nece niko da se uclani dodju i odu i niko ne uplati.

Poslednja izmena:
Kao na primer Gem collection club?
Sto mu brkova zajedno sa sesirima i naocarima:zcepanje: ne dirajte uvazenog clana kluba.
Hm cek da vidim da mu onaj njegov sesir sa slike nije slucajno kartonski.....( model na rasklapanje) :)
Eto tipicnog primera kako klupski sistem GEM organizacije ostavlja vidne posledice na rasudjivanje.Ne moze covek da sakrije svoju GEM-ovsku pripadnost, pa to ti je.:hahaha: Sad mi je jasno zasto se u zadnje vreme pritajio i slabo pise.....ima zuljeve na rukama od kacenja o lustere.:)

Poslednja izmena:
Sad mi je jasno zasto se u zadnje vreme pritajio i slabo pise.....ima zuljeve na rukama od kacenja o lustere.:)

Moja teorija glasi da je neko od gostiju (namerno) namazao luster vazelinom pa je prilikom pokusaja da se okaci o luster kako bi izveo prepoznatljiv "Oooooooooo Gem" ples doslo do proklizavanja i povrede na radnom mestu, a kao posledica ovih dogadjaja i odsustvo na forumu.

Poslednja izmena:

Back