GDE je registrovana ?
Navedi adresu firme i PIB broj......
BUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ej cek cek,vi mislite da je GEM firma??? HAHAHAHAHAHA KOJI LIKOVI!!! FIRMA JE FFSA,a GEM je UDRUZENJE KOJE PRODAJE NJENE PROIZVODE!!! imam i adresu i sve,ali to ti ne treba,jer imam zakoniti papir o posredovanju i svemu...
daj ljudi,gdje ste vidjeli da nesto nezakonito ostaje cak 7 godina na sceni???
sekta??? HAHAHAHAHAHA jeste momchino,bas si mi ti pametan HAHAHAHAHAHA
znas sta je meni smijesno?sto mi dodjete vi da pametujete kako se pravi novac,a imate jaaaako dobre plate i prelijepo zivite za razliku od nas
a sto se tiche "dovodjenja" prijatelja-ti nikog ne dovodis,ovce se dovode,ovde se vrshi ponuda za posao,i nije ti cilj da uzmes 540 evra i da onda budes srecan,vec da okupish pravu ekipu s kojom zelis da radis...
i ne znam za koji se ja raspravljam sa vama ovde,radite sta ocete,mislite sta ocete,vasa stvar,ne kaze se dzaba da svako ima pravo na svoje mishljenje...
ja vam samo kazem,ako vas sta zanima u vezi firme,pitajte me slobodno,a to sto vam drugi prepricajavu kako je te grozno rade iskljuchivo ljudi iz GEM-a koji su doshli tu u mislili kako ne treba nista da se radi,da pare same dolaze,i koji su bas dosli na taj nachin kako vi govorite,i gledali ljude kao 540 evra...jel vi shvatate da ako taj covjek kojem ste ponudili posao i ako je pristao,da ako on ne radi,da ni vi ne radite???nije cilj da ponudis posao covjeku,i kad prihvati da ga zaboravis,vec da mu pomazes da shvati biznis...
zato se meni prvenstveno i svidio GEM,jer svi rade skupa i svi ti pomazu u pochetku i vjerujte mi da su ti ljudi izuzetni...mislim,ja nemam koristi od promjene vaseg mishljenja,ja sam iz BiH,i nisam u stanju da vam ponudim posao,vec vam govorim iskreno da ne slusate tako likove koji dodju i pricaju kako je prevara...lijepo otidjite tamo i vidite,i ne morate uopshte da prihvatite posao,vec jednostavno da vidite kako to funkcionishe i kako radi... govore vam za GEM da nema sjediste! pa ljudi,GEM je UDRUZENJE koje radi za FIRMU,i to sto kazete da je ilegalno,kako se onda placa PDV na svaki proizvod?drzava lijepo profitira na proizvodima,niste ni znali da ode oko 300evra drzavi?
dosta sam pricao,samo jos jedan savjet: nemojte da se oslanjate na price drugih,lijepo pogledajte i probajte da shvatite biznis,a ako se ne nadjete tu,vratite se svom poslu i kraj
pozdrav i ZIVIO GEM!!! OOOOO GEM!!!