Gem collection club i Mega book

376330_10150339604596852_377366401851_8528027_2115944258_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nisu ti poreznici bili to je sigurno , jer da su bili ti bi vec odavno svirao klavir.Ovde si lepo ostavio sasvim dovoljno podataka i lepo si se sam pohvalio sa masnim zaradama a sad samo sve to lepo da prosledimo tamo gde treba i dobices vrlo brzo posetu koja ce te razuveriti u vezi tvog biznisa.BICE BAS VESELO : Drzavi treba novac i jedva ceka da upeca likove kao sto si ti.

Poslednja izmena:
Nisu ti poreznici bili to je sigurno , jer da su bili ti bi vec odavno svirao klavir.Ovde si lepo ostavio sasvim dovoljno podataka i lepo si se sam pohvalio sa masnim zaradama a sad samo sve to lepo da prosledimo tamo gde treba i dobices vrlo brzo posetu koja ce te razuveriti u vezi tvog biznisa.BICE BAS VESELO : Drzavi treba novac i jedva ceka da upeca likove kao sto si ti.
A tebi samo daje, posto ti ne radis nista samo dobacujes tu na forumu ... mora da si u SIZ-u za zaposljavanje. Moja firma kao i ja placamo porez uvek i nece nam niko nista. :D
OOOO GEM !!! :D

Poslednja izmena:
Naspavaj se ti prikane dobro jer uskoro ces kad se iz tog tvog bunila probudis dobiti prugast pidzamu koja ce sa brojem biti tvoje novo odelo za sepurenje uz adekvatan visegodisnji smestaj.
Cuvaj te priznanice iz banke da se sa njima hvalis kod kolega robijasa kad budes lupao kamenje.Mada ipak ja mislim da si ti bezbedan jer se sve ovo moze podvesti pod fantaziju jednog zaludjenika tako da ce ti to biti olaksavajuca okolnost kad te budu pakovali u bajbokanu.Naravno mozda pre toga overis neku psihijatrijsku ustanovu gde ces do mile volje moci da se dernjas i mitingujes.

Poslednja izmena:
Nije samo taj " novi " neki cudan dosljak ovde na forum , ...nego i Coderu u zadnje vreme se stil puno promenio ...

Forsiranje diskusije ovde na forumu kao da je sastanak Gema u pitanju , sa strane gemovaca , je totalna glupost ...

Pisanje na forumu sa toliko euforije i indoktriniranosti je krajnje neprirodna stvar , shto pobudjuje veliku sumnju da je to shto pishu gemovci istina , ili u tim prichama ima istine samo u tragovima ... kazem malo ...

Alo gemovci , pa sastanci vam tamo zavrshavaju kada vam zavrshavaju ... i niste ovde na sastanaku , vec na forum ...

@ Coder

Druze toliko si puta promenio pesmu da ni sam vishe ne znash shta je istina a shta laz .
Meni je jasno da ti je u opisu radnog mesta da morash da manifestujesh ubedjivacke tehnike i manipulacije na najvecem nivou u cilju ucljanjenja novih clanova ...ali
znaj dve stvari :

Prva stvar : Nisi ovde na sastanku , pa Nachmish , Paperinos , FellineBoy , Oliver 44 ...i ostali contra gema TI NISU POTENCIJALNE MUSHTERIJE za biznis 21 og stoleca...i
Druga stvar : Slabo neshto "s mozak manevrishesh " , tojest slabo do nikako ovde ikoga na forumu ubedjujesh u bilo shta ...mada to izgleda ne vidish , a to je ili shto si 100% samo u tom tvom filmu ili si tesnopojasna osoba ...

DA , mozda pravish neku paru tamo , ali si postao najgori podanik sotonin , ... nekoliko puta si spomenuo boga i sudjenje , pa da te priupitam : chemu se nadash na sudnjem danu kada do njega dodje , a druze ???

Poslednja izmena:
Nada je odavno napustila te zaludjenike iz gema, ovo sto pisu su ocajni vapaji za pomoc samo sto to ne zele da vam saopste onako direktno nego se i dalje tu kocopere i vazniraju a zapravo su dosli do samog dna.Tesko je nekom sa strane ko nije pohlepan i zloban da zamisli velicinu tog ocaja, tu kad se zaglibe pohlepni likovi nema im izlaska .Pakao koji vlada dusama tih likova je nesaglediv, kosmar je to a ono sto ih drzi u zivotu je pohlepa i zelja da jos nekog upropaste ne bi li svoj ocaj na nekoga preneli.To vam je isto kao i kod inficiranih narkomana koji su se zarazili HIV-om .Oni su toliko svesni da im je zivot skoncao i da izlaska nema ali onda u pakosnoj zlobi i ocaju krecu da unistavaju i druge zdrave ljude i da ih uvlace u istu boljku.To je ono sto je zlo i cega se treba cuvati.

Prost je odgovor .

Codere , po definiciji , od cega god se prave pare to je legitimno pravo coveka koji je tako odluchio .

Niko tebi ne brani to tvoje pravo i radi ti taj ili bilo koji posao koji ti odgovara .

Ono shto ovde provocira vecinu , jeste izdizanje tog posla na pijedestal , koji je najrealno govoreci na granici legalnog .

Vecina Gemovaca radi svoj posao i mudro cuti jer zna cime se bavi ... i razmislja u stilu ..." Dok ide para nije meni vazno , obraz bio djon ili ne ..."

Ali ne i ti druze ...

Razumeo ?

Prost je odgovor .

Codere , po definiciji , od cega god se prave pare to je legitimno pravo coveka koji je tako odluchio .

Niko tebi ne brani to tvoje pravo i radi ti taj ili bilo koji posao koji ti odgovara .

Ono shto ovde provocira vecinu , jeste izdizanje tog posla na pijedestal , koji je najrealno govoreci na granici legalnog .

Vecina Gemovaca radi svoj posao i mudro cuti jer zna cime se bavi ... i razmislja u stilu ..." Dok ide para nije meni vazno , obraz bio djon ili ne ..."

Ali ne i ti druze ...

Razumeo ?
I ja sam tako razmisljao ... prevarim ili uvucem nekoga ... ali druze, nije tako .... ja im samo nudim MOGUSNOST, a oni odlucuju dali zele ili ne, kapiras ? :)
A obicno zele .... ZASTO ? Pa ne znaju nista bolje, znas li ti ?? :)

Tesko da si ti nekoga sa tim nivoom inteligencije uopste prevario jer si toliko tragican i smesan da sam apsolutno siguran da si pukao tu lovu u nepovrat i sad ovde pokusavas svoju savest da umiris. U nizu tvojih retorickih gafova izdvojio bih MOGUSNOST :) zaista si tragican.

Tesko da si ti nekoga sa tim nivoom inteligencije uopste prevario jer si toliko tragican i smesan da sam apsolutno siguran da si pukao tu lovu u nepovrat i sad ovde pokusavas svoju savest da umiris. U nizu tvojih retorickih gafova izdvojio bih MOGUSNOST :) zaista si tragican.
Neka, ja sam tragican lik sa puno novca ... a ti si tragican bez novca ...
A sto se mojih sposobnosti tice ... neces valjda ti da odlucis kakav saj ja kad nemas pojma ko sam ... vi niste tragicni sa poreskom policijom, cvorovicem, wc soljom, iznutricama, itd ? Jeste tragicni i smesni ! :D

Evo da opet ponovim Codere , ja tebi cestitam shto u tvojoj sredini si na vrhu , jer biti iznad proseka u bilo kojoj oblasti ukljucujuci i GEM je ipak neki uspeh .

Kako da je , uspeh u zivotu i postizanje istog je strogo individualna stvar , isto kao sreca i ljubav .

Ne bih se slozio da je samo novac merilo uspeha , shto se ovde obilato forsira sa strane gemovaca i tebe ..., i zadnje ... male stvari ,su te koje usrecuju coveka , a take male stvari po definiciji imaju najvishe bash te osobe koje vi ovde prezirete , normalni radni ljudi koji se raduju malim stvarima , vikendu kojeg vi nemate za sebe , itd...

Back