gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
pa jeste
otishli mi svi pacijenti![]()
Pst...red bi bio da joj oprostiš, mislim da već nekoliko puta pokušava da ti se izvine, ali ne zna se ko je teži od vas dvoje...zezni je i oprosti joj prvi...budi fin.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jeste
otishli mi svi pacijenti![]()

Pitam se šta se desilo sa onom "finim devojkama".Pa iskreno rečeno devojke nisam neki seljak, ali nemogu da shvatim kako vam može može biti normalno da se yebet sa masom od muškaraca.
Gde vam je taj ženski ponos nestao ?? Naravno na to svaka devojka ili žena odgovara PA VI MUŠKARCI STE ISTO ŠTO I MI NEMOŽEMO DA RADIMO ISTU STVAR, dosta mi je tih feminističkih priča.
Pod prvo NISMO mi svi muškarci pez ponosa i nije istina da mi ležimo na svakim drugo ZAR se ne osaćete prljavo i iskorišćene ako vas 20 frajera kara ? Pa današnje devojke misle da je to fora ,yebati se sa više muškaraca...a,neshvataju da ih tipovi samo ismejavaju.
Pitam se gde su nestale te fine devojke?....
U pravu si,u redu je biti fin...ali biti glup i povladjivati svima...
i raskantasmo se... sad kad sa njom vise nije u vezi, jer ga iskoriscavala i opeljesila za dobrano para, a on cak nije ni bio iz bogate porodice nego je decko mucenik radio 2 posla da njoj kupuje bakrace, i dalje nismo u kontaktu jer sam cula da on ne zna kako da mi se obrati da bi se izvinuo, a ja vala necu nista da radim po tom pitanju, jer mi takav drug ne treba.. 
Eh znam ja i takav jedan primer od muskarca... bio mi dobar drug, onda kur.vica naisla, ja mu skrenula paznju na to, on me opsovao i oterao kako ja to njegovu devojku omalozavami raskantasmo se... sad kad sa njom vise nije u vezi, jer ga iskoriscavala i opeljesila za dobrano para, a on cak nije ni bio iz bogate porodice nego je decko mucenik radio 2 posla da njoj kupuje bakrace, i dalje nismo u kontaktu jer sam cula da on ne zna kako da mi se obrati da bi se izvinuo, a ja vala necu nista da radim po tom pitanju, jer mi takav drug ne treba..
![]()

bjezi od olje i kad ti darove nosi![]()

pa hvala za reklamu....sad stvarno nema sanse da ulovim ni najnaivinijeg forumasa...naravno, sve ovo vazi dok sise ne pokazem....
pa hvala za reklamu....sad stvarno nema sanse da ulovim ni najnaivinijeg forumasa...naravno, sve ovo vazi dok sise ne pokazem....
![]()

Ево, ја се не бојим...
Чекам да покажеш...![]()

Pravo da ti kazem, kad bih se kаrala sa 20 frajera, ne bih samo bila prljava i ulijepljena, nego i mrtva...ZAR se ne osaćete prljavo i iskorišćene ako vas 20 frajera kara ?
Pravo da ti kazem, kad bih se kаrala sa 20 frajera, ne bih samo bila prljava i ulijepljena, nego i mrtva...

Не знам ко ти је овај филозоф али добро...
Знам за овог математичара, зове се Сриниваса Рамануџан.
Међутим, ово ти није никакав доказ. Јер да га Харди или ко већ није довео у Кембриџ његова генијалност никад не би дошла до изражаја.
Ради се о човеку који је стицајем срећних околности искористио своје дарове.
Да је било по преодређености, он би вероватно умро од глади у Индији...
Но, то није ни битно за причу.
С друге стране прича о предодређености укида сваку потребу за трудом код појединца, ако је прихватимо као исправну, јер трудио се или не трудио, бићеш оно што мораш да будеш. Тако је лакше оправдати своје неуспехе и нечије успехе...
Ја рецимо знам дечка који је 1990 проглашен за за најбољег младог кошаркаша у Хрватској... Конкуренција му је био Пеђа Стојаковић...
Стојаковић данас зарађује ненормалне суме новца и игара у најбољој лиги на свету, а овај други је потпуно небитан лик. Њему је кошарка била само разонода и није га занимала на тај начин... ХОћеш да кажеш да је он по некој преодређености изабрао да не буде богат и славан...
Pst...red bi bio da joj oprostiš, mislim da već nekoliko puta pokušava da ti se izvine, ali ne zna se ko je teži od vas dvoje...zezni je i oprosti joj prvi...budi fin.![]()
![]()

Predodredjenost kao preduslov koji moze ili ne mora da se ostvari.
Предоређеност значи да нешто мора да се оствари без обзира на то да ли ми то желимо или не. Код предодређености не постоји могућност избора. Ово што си ти навео горе се зове потенцијал.

Pravo da ti kazem, kad bih se kаrala sa 20 frajera, ne bih samo bila prljava i ulijepljena, nego i mrtva...

Ako se potencijal ostvari onda znachi da je bio predodredjen,a ako ga nema dzaba,tako da....opet sam u pravu.(:
Ja ne verujem u slobodnu volju i slobodu izbora...lepo zvuchi kao odluchujemo u zivotu bla bla...ali slaba vajda,na malo shta u svom zivotu chovek sushtinski utiche i moze da bira...shta ti je sudjeno to ti je-ili jesi ili nisi...lav.To naravno ne znachi da se ne treba truditi da se potencijali ostvare,ali ako ih ne ostvarish znachi da ih nisi ni imao,trudio se-ne trudio.Sve ostalo je samoopravdanje i izgovor.

To znahi da nikako od sponzorishe ili divljakushe/balkanke dama,ali nikako
I shta mi stalno sulflirash?
Je l si ti neka profesorka?...pa kao sam da dodjem do reshenja?
Nemam pojma koja je tvoja poJenta,glup sam ja sam ipak samo mushkarac.