Gde su nestale"fine devojke"?

• Začetnik teme Začetnik teme Fang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitam se šta se desilo sa onom "finim devojkama".Pa iskreno rečeno devojke nisam neki seljak, ali nemogu da shvatim kako vam može može biti normalno da se yebet sa masom od muškaraca.

Gde vam je taj ženski ponos nestao ?? Naravno na to svaka devojka ili žena odgovara PA VI MUŠKARCI STE ISTO ŠTO I MI NEMOŽEMO DA RADIMO ISTU STVAR, dosta mi je tih feminističkih priča.

Pod prvo NISMO mi svi muškarci pez ponosa i nije istina da mi ležimo na svakim drugo ZAR se ne osaćete prljavo i iskorišćene ako vas 20 frajera kara ? Pa današnje devojke misle da je to fora ,yebati se sa više muškaraca...a,neshvataju da ih tipovi samo ismejavaju.

Pitam se gde su nestale te fine devojke?....

Pod jedan...nisi seljak....ali si nepismen i vulgaran..... Ako govoriš kao što pišeš, fine devojke ti neće prići ni na metar.
Pod dva.....ponos je jedno....a sex je totalno druga galaksija. Čovek je ponosan na svoj izgled, pamet, uspeh na poslu. Broj sexualnih partnera nije nešto na šta treba ili ne-treba biti ponosan. To je jednostavno statistički podatak.
Pod tri...žene jesu ravnopravne sa mukarcima. Sloboda u raspolaganju sopstvenim telom nema blage veze sa feminizmom. To je zakonski regulisana ljudska sloboda.
I ako se pitaš gde su fine devojke, tu su, svuda oko tebe. Ali kvačka je u činjenici da moraš biti normalno ljudsko biće a ne zatucano govedo, da bi ih prepoznao.

Pod jedan...nisi seljak....ali si nepismen i vulgaran..... Ako govoriš kao što pišeš, fine devojke ti neće prići ni na metar.
Pod dva.....ponos je jedno....a sex je totalno druga galaksija. Čovek je ponosan na svoj izgled, pamet, uspeh na poslu. Broj sexualnih partnera nije nešto na šta treba ili ne-treba biti ponosan. To je jednostavno statistički podatak.
Pod tri...žene jesu ravnopravne sa mukarcima. Sloboda u raspolaganju sopstvenim telom nema blage veze sa feminizmom. To je zakonski regulisana ljudska sloboda.
I ako se pitaš gde su fine devojke, tu su, svuda oko tebe. Ali kvačka je u činjenici da moraš biti normalno ljudsko biće a ne zatucano govedo, da bi ih prepoznao.
Ovaj, ti predstavljaš tabor finih?

:D
funnycom.jpg

Pitam se šta se desilo sa onom "finim devojkama".Pa iskreno rečeno devojke nisam neki seljak, ali nemogu da shvatim kako vam može može biti normalno da se yebet sa masom od muškaraca...

Mrzim "fine" devojke, da, hmh, posto su glupe, boje se ili foliraju ili ne znaju sta hoce. Nefine devojke uzivaju zivot, sto ti kazes idu sa gomilom muskaraca - dok ne nadju sta im treba, a hvalabogu uvek nadju pre nego fine :-) Nego te sto izgledaju kao fine satro, te su super za znas sta :-)

Back