skoro svaki politicar je lazov bez premcaPa radikal == lazov. To je sasvim prirodno, sta se cudis?![]()
laganje mu je u opisu radnog mesta
zamisli kada bi uvek narodu govorili istinu, samo istinu i nista osim istine
znas koliko bi ta drzava trajala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skoro svaki politicar je lazov bez premcaPa radikal == lazov. To je sasvim prirodno, sta se cudis?![]()
skoro svaki politicar je lazov bez premca
Cudan je to vid socijalne inteligencije koju imaju. Ovde, kod mene dve kao najjace stranke na celu istih likovi koji su bukvalno jedva naucili tablicu mnozenja, a nisu nesto ni bili omiljeni u drustvu,skoro svaki politicar je lazov bez premca
ima patolosku osobinu da svaki dan mora da bude medijski prisutan inace ce crciPostoji granica.
Naravno da mora da laze za neke stvari, ali ovoliko laganje, i stvari o kojima se laze u Srbiji, je neki potpuno drugi nivo.
A smradikali su i taj, standardan srpsko-balkanski nivo laganja zaiebali i digli na nedostizan nivo.
samo takvi i egzistiraju u politiciCudan je to vid socijalne inteligencije koju imaju. Ovde, kod mene dve kao najjace stranke na celu istih likovi koji su bukvalno jedva naucili tablicu mnozenja, a nisu nesto ni bili omiljeni u drustvu,
Koji je to fenomen za politicki uspeh takvih?
Evo odlicna ideja za novu temu, koga ne mrzi..,![]()
mislis da je djindjic bio posten kao sto je govorio za sebe?Postoji granica.
Naravno da mora da laze za neke stvari, ali ovoliko laganje, i stvari o kojima se laze u Srbiji, je neki potpuno drugi nivo.
A smradikali su i taj, standardan srpsko-balkanski nivo laganja zaiebali i digli na nedostizan nivo.
mislis da je djindjic bio posten kao sto je govorio za sebe?
na ostavinskom postupku zena mu pala u nesvest a majka se umalo nije slogirala, kada su im rekli sta je sve ostavio sto je bilo na njegovo ime
a sta je imao sto je bilo na drugoga, samo bog zna.
ili drzavni finansijski inspektor koji prati tokove novca
Odanost.Cudan je to vid socijalne inteligencije koju imaju. Ovde, kod mene dve kao najjace stranke na celu istih likovi koji su bukvalno jedva naucili tablicu mnozenja, a nisu nesto ni bili omiljeni u drustvu,
Ok to. Ali to koliko su bili nevidljivi za sve i odjednom BUM.Odanost.
Podanost.
I to je sve.
to i rekohBalkanski nivo postenja politicara.
Ili inspektora.
A kao sto rekoh, to je nista, mala maca, u odnosu na ovo sto radikali rade danas.
Smejurija. Kikiriki pare.
Cudan je to vid socijalne inteligencije koju imaju. Ovde, kod mene dve kao najjace stranke na celu istih likovi koji su bukvalno jedva naucili tablicu mnozenja, a nisu nesto ni bili omiljeni u drustvu,
Ovi o kojima pisem nisu ni od te sorte.Феномен успеха су паре и жене
![]()
![]()
Ovi o kojima pisem nisu ni od te sorte.
ovo su kalasture a ne zeneФеномен успеха су паре и жене
![]()
![]()
Prividno se pitaju za sve.Ok to. Ali to koliko su bili nevidljivi za sve i odjednom BUM.
Kako? Zasto?
To je neki fenomen.
I sada su najbitniji ovde, za sve se bukvalno pitaju.
A Sinisa Mali je pametan?to i rekoh
pametan covek drzi jezik za zubima kao napr sinisa mali
dileje ce da crknu ako se ne pojave na televizor da ih vidi ceo srez kako su vazni
A Sinisa Mali je pametan?
On je u tom klasju takodje.
to i rekoh
pametan covek drzi jezik za zubima kao napr sinisa mali
dileje ce da crknu ako se ne pojave na televizor da ih vidi ceo srez kako su vazni
To kasnije. Da.Prividno se pitaju za sve.
Skoro nijedna odluka nije njihova, oni su samo poslušnici, tupavi poslušnici.
ne bi verovalaA Sinisa Mali je pametan?
On je u tom klasju takodje.
Mislis da je AV pametan? Kao Mali?ne bi verovala
mozak
nikad ne potcenjuj nekog zato sto radi posao u sistemu koji ti ne odgovara
da ne vredi ne bi bio prvi koji je stavljen na najodgovornije mesto u drzavi
za djelica lopova je gdin po svemu
manirima posebno
jel ti ja delujem kao djak da stalno ides iza mene i propitujes me o ovom ili onome?Mislis da je AV pametan? Kao Mali?
otkud sad to da se nerviram, da se prekrstim blesava zeno?Ne nerviraj se dzaba ti to![]()