bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 31.441
Ok.otkud sad to da se nerviram, da se prekrstim blesava zeno?
znas kad se jedino nerviram kad i ako me vec pitas?
kad mi ljubavnica radi test trudnoce.
zato sto necu vise dece u ovoj zemlji retarda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok.otkud sad to da se nerviram, da se prekrstim blesava zeno?
znas kad se jedino nerviram kad i ako me vec pitas?
kad mi ljubavnica radi test trudnoce.
zato sto necu vise dece u ovoj zemlji retarda
Cudan je to vid socijalne inteligencije koju imaju. Ovde, kod mene dve kao najjace stranke na celu istih likovi koji su bukvalno jedva naucili tablicu mnozenja, a nisu nesto ni bili omiljeni u drustvu,
Koji je to fenomen za politicki uspeh takvih?
Evo odlicna ideja za novu temu, koga ne mrzi..,![]()
Svaki političar u zemlji od gedze do glavešine.Феномен успеха су паре и жене
![]()
![]()
Jel Seselj Hrvat ili Bosanac?
To prezime nisam nikada cuo u Srbiji.
А Динкецов шегрт на Андрићевом венцу.Главни блокадер је Динко.
Он је увек ту, и нико му ништа не може.
А Динкецов шегрт на Андрићевом венцу.![]()
Cudan je to vid socijalne inteligencije koju imaju. Ovde, kod mene dve kao najjace stranke na celu istih likovi koji su bukvalno jedva naucili tablicu mnozenja, a nisu nesto ni bili omiljeni u drustvu,
Koji je to fenomen za politicki uspeh takvih?
Evo odlicna ideja za novu temu, koga ne mrzi..,![]()
Ja mislim da ovaj mural (i slicni mu) nisu sa nekom idejom takvi.Evo da ti pokazem bazu evidentno.
mural u osnovnoj skoli - ovde su najmladji (zgrada nizih razreda osnovne)
Pogledajte prilog 1752115
Sta moze da se zakljuci iz ovoga?
'Ja volim fudbal!'
samo da podsetim, ovo je skola, ne fudbalski teren. Ovo se przi deci svaki dan kroz opticki nerv. Iz toga se razvija sinapsa. Sinapsa zaprzava uverenje.
Zasto nije dete u hemijskom kabinetu? ili da cita neku knjigu? ili da je astronaut? Ili da radi nesto sa robotima?
Zato sto je fudbal kod nas najveci domet uspeha - nema veze koliko je neko pametan svi mogu potencijalno da budu fudbaleri - vazno je da nogama nekako proturi loptu u gol (ili loptica preko mrezice svejedno). To je najvaznije od svega.
Iz ovog samo lagano ekstrapoliras kakvo je ovo drustvo - slava ogranicenosti. Sto je najgore od svega, Ja sam takodje isao u tu skolu. Nije bilo murala, ali se prodavala potpuno ista prica pre mnogo godina i tako decenijama - apsolutno nista se promenilo nije. Mi ovde vrsimo prirodnu selekciju - ako ne umes da budes glup, dzaba ti, pali odavde bilo gde.
Šešelj je Aljbanac poreklom iz sela Shesh u okolini TiraneJel Seselj Hrvat ili Bosanac?
To prezime nisam nikada cuo u Srbiji.
elaborirajJa mislim da ovaj mural (i slicni mu) nisu sa nekom idejom takvi.
Oni nisu ni svesni svoje gluposti, zavladalo je to duboko. Nesvesno to rade, jer im je kombinacija glupost-bezobrazluk starija od razumnog.
Tako da da, koren problema lezi dublje..
tek treba da nauce sve sto je ovde nauceno pre vise decenija.
pokusaj sluga rezima da se dokopaj uglanvih zato i hapse sve redom kako bi saznali ko to po njima vodi...
elaboriraj
svesni jesu ali nazalost ne umeju bolje, pritom ne daju onome ili onoj ko/ja ume bolje, tako da je to to. Kraj dometa.Sta je nejasno?
Nisu svesni sta rade, jer to “ludilo” predugo traje da se poistovetilo sa normalnoscu.
Sigurna sam da si i pre ovog pisanja razumeo sta sam htela da kazem![]()
Mislis da su namerno oslikali takav mural?svesni jesu ali nazalost ne umeju bolje, pritom ne daju onome ili onoj ko/ja ume bolje, tako da je to to. Kraj dometa.
daMislis da su namerno oslikali takav mural?
da, na njihov nacin svesnostiSa svesnoscu poruke koju salju?
ti mislis da oni nisu svesni poruke koju salju?Ja mislim da ne.
tu se slazemoZasto?
Zato sto TO jesu prave vrednosti za njih (taj fudbal i lopta).
Kazu, dosli smo do dna dna. I jos kopamo.Generacijama unazad je urusavan sistem vrednosti u Srbiji. I dosli smo do nule.
Sada je kraj dometa![]()
tek treba da nauce sve sto je ovde nauceno pre vise decenija.
da smo pametni pa da izvozimo
kopala si s dna?Ko kopa?
Ja sam zavrsila malopre.
poceo komunizam u americi?
Nisam nigde kopalakopala si s dna?
ko se bre svadja?Nisam nigde kopala
Ako hoces da se svadjas ja nisam za![]()
Duboko, duboko u lagumima Lenglija.
u kojoj li ti bajci živišne ide im u glavu da nema glavnih blokadera....ne mogu da shvate da može da postoji sistem bez stroge hijerarhije i u kome svi jednako vrede