Где наћи девојку у 30-им?

Где неко у 30-им годинама данас може да упозна девојку најчешће ? у библиотеци ? преко друштва ? на инста,фејсу ? на послу ? на излету ? Питам због друга, жали се да нема прилике да уопште дође у исти коcмички простор са неком девојком

Na Autokomandi

...

Јбг ти онда пробај да је**ш за двојицу или тројицу...жртвуј се :mrgreen:
polako, jos godinu dana se momcim 🙃😁 posle zena deca obaveze, ja samo koliko god mislio da danasnje zene nevaljaju ne kontam sto muslarci imaju blokade ili probleme da nadju devoju, ili obrnuto, i jedni i drugi zele da budu voljeni i da vole, ne vodim problem, a zena procentualno ima vise, tako da gde naci devojku, ako hoces i u supermarketu

Na socijalnim mrezama jako tesko u biblioteci su vecinom previse mlade,na poslu previse umisljene i potrosene e sada izlet i nije toliko losa ideja,e sada preko drustva ako je nezaposlen ili student onda moze naci ali opet zavisi i kako drustvo ima i koliko je drustven.Najbolja opcija mu je nesto korisno da radi volonterski vole to zene da rade koje su jako kvalitetne a opet i izlet nije losa opcija mada tu vecinom idu starije zene ili one 30 plus
na socijalnim mrežama je meni malo bezveze, al da imam 20 verovatno bi me bilo bas briga, tad je npr fejs cvetao, pa bilo onog bockanja, svi upoznavali random osobe, bilo svega i svacega, sad ne znam, jedino da si u nekoj grupi ili igras neku igricu i to, pa ti se neko dopadne.
Izlizano je to sa nepoznatima. Al opet kazem ko ke komunikativan/va, mozei kod hirurga na operaciji.

Eto moja poznanica je otisla da se tetovira, ovaj sto tetovira joj se dopao, krenuli u procu, zajedno od 2013.

Где неко у 30-им годинама данас може да упозна девојку најчешће ? у библиотеци ? преко друштва ? на инста,фејсу ? на послу ? на излету ? Питам због друга, жали се да нема прилике да уопште дође у исти коcмички простор са неком девојком
U BG i NS nije tesko naci pravu,za manja mesta nam treba neka taktika majku mu..

Нек’ проба на излету. Буде прилика.

Cuj ovog, za druga

Jel si probao nocne klubove, barove, znas vec, mesta koja sluze za provod i upoznavanje

partner se ne trazi

jos manje sebe pretpostavljamo zeljama partnera

pogotovo ako smo od partnera stariji i iskusniji

Ako je neko stariji i iskusniji to je svakako plus.
Nego, mnogi kukaju kako za njih nema ništa, a ne gledaju da li su učinili sve od sebe da dođu u položaj da imaju šta da ponude, i emotivno, i iskustvom i materijalno.

Ako je neko stariji i iskusniji to je svakako plus.
Nego, mnogi kukaju kako za njih nema ništa, a ne gledaju da li su učinili sve od sebe da dođu u položaj da imaju šta da ponude, i emotivno, i iskustvom i materijalno.

Jako je tesko doci u polozaj da te danas zena primjeti ako nisi u numerickom smislu jak muskarac i ne mislim samo na novac nego i na neke druge stavri,a govorimo o zenama danas jer Internet je promjenio zauvijek musko - zenske odnose a vecinom zene sa ovog foruma ne pripadaju toj generaciji koja je rodjena u virtualnom to ne znaci da ne vidite ali ne razumijete jer niste to u formiranju proizvjele kao dio razvoja.Ti ako imas npr 35 plus ti si zena proslosti ja pricam o zenama danas

Back