Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je tu je .
Deda Mraz ce da bude kriv , necu ja :mrgreen:
A ja cu da uzmem zesce da se naljutim na njega sto je ispaljivac i da ponudim za utehu nesto drugo , sto ima :cool:

Al dotle , trazim dalje.
Mozda me posluzi sreca :)

Hvala ...cenim :)

Prednosti provincije su što se nekad nađe nešto što je u većim centrima rasprodato i više se ne proizvodi.
Proveriću prodavnice sa igračkama, pa javljam...

Zelim da narucim slagalicu koja se pravi od fotografije putem interneta. Da li je neko to narucivao i kakvi su utisci? (Ne)Zadovoljni? Ovo mi zvuci kao sjajna ideja, ali ne bih da "bacim novac", pa me zanima sta imate da kazee na ovu temu. Ovo je takodje i dobra ideja za sve koji bi poklonili nesto finansijski skromno, a romanticno i originalno ;)

Igle za strikanje, vunica i sve sto treba za te namene ???
Ocu da uvalim tetki za novu godinu da mi strika dzempere.

..samo to ti treba, i tetkina dobra volja:p

...bilo je nekad u svakoj bolje opremljenoj Robnoj Kući....kako sad njih
nema....pogledaj u onim prodavnicama Modus su se zvale..ako i njih
ima.........uh, skroz sam izašla iz štosa..gde šta ima...nisam bila
odavno baš......ali oni su imali sve, baš sve za šivenje i štrikanje:heart:

Zelim da narucim slagalicu koja se pravi od fotografije putem interneta. Da li je neko to narucivao i kakvi su utisci? (Ne)Zadovoljni? Ovo mi zvuci kao sjajna ideja, ali ne bih da "bacim novac", pa me zanima sta imate da kazee na ovu temu. Ovo je takodje i dobra ideja za sve koji bi poklonili nesto finansijski skromno, a romanticno i originalno ;)

Dobila ja od ex-a. :lol:
Super poklon, ja sam se bas obradovala.
Nije bila mnogo velika, od 25 delova, cini mi se :think:

....da pogledaš u onoj Metro radnji na Batajničkom drumu...u njoj je nekad bilo,
ko zna da li i sada drže sve za muškarce, žene i decu...na jednom mestu...:think:
...tu je bilo milina kupovati, em su radili i nedeljom, em si imali sve što ti treba,
i još mnogo toga pride, što inače u gradu nije moglo da se nađe, a pritom velika
većina ponuđenog je bila uvozna.....pa pogledaj tamo ako te ne mrzi....;););)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back