Na Vračaru se urušila kuća.

Шушка се да је исти власник обе куће... Већ срушене на броју 50 и сада оштећене на броју 52.

Можда је инвеститор... добио инспирацију.

Сада оштећена кућа је место кафане Млава (која одавно не ради).

Idi, Mlava je srusena?
По закону није... али физички то јесте њен зид који је пао.
Погледај на Google earth, биће ти све јасно.

Од Млаве је већ дуго остао само један знак... Плех који је означавао место, одавно напуштено. Ту одавно нема никог.

По закону није... али физички то јесте њен зид који је пао.
Погледај на Google earth, биће ти све јасно.

Од Млаве је већ дуго остао само један знак... Плех који је означавао место, одавно напуштено. Ту одавно нема никог.
Znam da je bila zatvorena pre jedno, hmm, 7-8 godina kada sam zadnji put setao ul.14.decembra ali sam tamo odlazio sa ekipom sa posla u Stambenom, to je zadnje cega se secam u vezi te kafane. Huh, kad razmislim to je ipak bilo pre 2007-me... Ipak, kad se setis, bila je to rupa, cela ta stara kuca. Nekada, jos u do '89-87 je prekoputa ziveo "nikada ga necemo zaboraviti" Sl.Milosevic a malo dalje na cosku sa ul.B.Adzije i moja tadasanja devojcica sa Arhitekture pa sam je u to vreme hladnih zimskih dana cekao u toj kafani. Uspomene..

Moja zgrada je pukla na pola, 1 cm se odvojila od novog objekta pored i nikom nista,nisu krivi naravno vucic bio na terenu da proveri
Chek, Dzordzi, prijatelju, zar ti ne zivis u kuci?

Ako se zgrada odvoji od novog objekta znaci da imaju nejednako sleganje, ili ta nova zgrada ili tvoja zgrada tone brze od susedne. Gore, na povrsini jesu odvojene 1cm ali ispod zemlje se verovatno zidovi i temelji medjusobno pritiskaju, pogotovo ako je jedna od njih dve dublje ukopana.

Back