- Poruka
- 55.391
Pogledaj u Mercuru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja trazim od prosle zime i ne mogu nigde da nadjem,deda Mrazovsku kapu ali pravu onu ne tanku od 50din,vec onu s mekim krznom?a da je Bg?
bas mi je vazno,ako bi neko bio ljubazan a mi pomogne?
![]()
mos i u guliveru ako imas dva broja vecu glavu
gde ima da se kupi onaj lepi miris za ormare koji se stavlja u graderobu? Znate onaj lepi miris, vuce na vanilu, neki butici mirisu na to kad udjete![]()
gde ima da se kupi onaj lepi miris za ormare koji se stavlja u graderobu? Znate onaj lepi miris, vuce na vanilu, neki butici mirisu na to kad udjete![]()
Gde ima u Beogradu da se kupi Bratz lutka i lutka Baby Born? Nemam vremena da setam pa ako neko od vas zna u kojoj radnji to sigurno ima, bila bih zahvalna...
![]()
Bratz imaš bukvalno u svakoj radnji sa igračkama.... to mu dođe kao nešto ''pod obavezno''![]()
A Baby Born?
Dosadna sam ali stvarno nemam vremena mnogo da izlazim pa kad bih znala tacno u kojoj radnji ima, otisla bih pravo tamo i kupila...![]()