alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
njajednostavniji sivi duks, bez natpisa, bez ranfli-ili kako se vec zove ono kad je stegnut duks na krajevima rukava i oko struka
e da muski.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je tu je .
Deda Mraz ce da bude kriv , necu ja
A ja cu da uzmem zesce da se naljutim na njega sto je ispaljivac i da ponudim za utehu nesto drugo , sto ima
Al dotle , trazim dalje.
Mozda me posluzi sreca![]()
Hvala ...cenim![]()
Igle za strikanje, vunica i sve sto treba za te namene ???
Ocu da uvalim tetki za novu godinu da mi strika dzempere.
pijaca, ali mislim da i tamo imaju bar shljokitze....![]()
Mislim da sam videla u Beograđanki.Igle za strikanje, vunica i sve sto treba za te namene ???
njajednostavniji sivi duks, bez natpisa, bez ranfli-ili kako se vec zove ono kad je stegnut duks na krajevima rukava i oko strukae da muski.
njajednostavniji sivi duks, bez natpisa, bez ranfli-ili kako se vec zove ono kad je stegnut duks na krajevima rukava i oko strukae da muski.
Zelim da narucim slagalicu koja se pravi od fotografije putem interneta. Da li je neko to narucivao i kakvi su utisci? (Ne)Zadovoljni? Ovo mi zvuci kao sjajna ideja, ali ne bih da "bacim novac", pa me zanima sta imate da kazee na ovu temu. Ovo je takodje i dobra ideja za sve koji bi poklonili nesto finansijski skromno, a romanticno i originalno![]()
Dakle ovako..treba mi igracka-lokomotiva sa sinama,elektricna,ona kojom se igraju svi detektivi\policajci u americkim filmovima kad ne igraju golf u kancelariji. ?