Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Ne znam gde da stavim pa sam ovde kupila danas za 200din
![]()
Bas su lepe, to su silikonske?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam gde da stavim pa sam ovde kupila danas za 200din
![]()
Da li su za praline ili su veće?Ne ljuti se, na slici ne mogu da procenim veličinu
Stvarno smo ko deca
Ja kad god kupim ili dobijem neki kalup ili bilo sto od tih stvarcica obradujem se ko malo dete
Ma znam da ima tih klaupa na vise mesta u gradu,samo cene variraju od 200 do 500 dinara,recimo ima ih i na buvljaku na Novom Beogradu samo su malo skuplji,ima ih i po tim radnjicama sve za 100,ja sam u Pancevu bila u prolazu i slucajno naletela na njih po ok ceni i uzela ih
Recimo u Rodicu sam nasla one kalupe male za led u obliku meda i srca i platila 70 dinara,moze da posluze za sitne kolace ili za fondan figurice,imalo je raznih oblika.
Hvala a kolika su otprilike udubljena jel su manja nego na onim silikonskim.
Ima takvih silikonskih i u Rodiću, isto 79 din. (doduše bude nešto jeftinije kad se kupuje za vikend jer je 10% popusta )
Možete li mi reći gde kupujete fondan u boji? Ali ne ona pakovanja od 4 boje, već ako ima da se kupi posebno po jedna boja. Konkretno mislim na crvenu i crnu boju. Ne mogu nikad da dobijem tako intenzivnu kao što je kupovna (pretpostavljam, nisam ranije kupovala).
`el to nama zazubice pravis![]()