GDE da kupim...

Ne znam gde da stavim pa sam ovde kupila danas za 200din

attachment.php

Bas su lepe, to su silikonske?

Kakva slucajnost askice,ja bas juce kupovala kalupe i uzela isti takav,i jos dva,ja sam ih kupila u Pancevu na buvljaku:)

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Bilo je raznih zanimljivih kalupa,sledeci put kad budem isla cu da dopunim kolekciju:D

Stvarno smo ko deca:zcepanje:
Ja kad god kupim ili dobijem neki kalup ili bilo sto od tih stvarcica obradujem se ko malo dete:D
Ma znam da ima tih klaupa na vise mesta u gradu,samo cene variraju od 200 do 500 dinara,recimo ima ih i na buvljaku na Novom Beogradu samo su malo skuplji,ima ih i po tim radnjicama sve za 100,ja sam u Pancevu bila u prolazu i slucajno naletela na njih po ok ceni i uzela ih:)
Recimo u Rodicu sam nasla one kalupe male za led u obliku meda i srca i platila 70 dinara,moze da posluze za sitne kolace ili za fondan figurice,imalo je raznih oblika.

Stvarno smo ko deca:zcepanje:
Ja kad god kupim ili dobijem neki kalup ili bilo sto od tih stvarcica obradujem se ko malo dete:D
Ma znam da ima tih klaupa na vise mesta u gradu,samo cene variraju od 200 do 500 dinara,recimo ima ih i na buvljaku na Novom Beogradu samo su malo skuplji,ima ih i po tim radnjicama sve za 100,ja sam u Pancevu bila u prolazu i slucajno naletela na njih po ok ceni i uzela ih:)
Recimo u Rodicu sam nasla one kalupe male za led u obliku meda i srca i platila 70 dinara,moze da posluze za sitne kolace ili za fondan figurice,imalo je raznih oblika.

E vidis ja trazim te kalup za led dobro sto si napisala moram da odem do rodica.

Ima takvih silikonskih i u Rodiću, isto 79 din. (doduše bude nešto jeftinije kad se kupuje za vikend jer je 10% popusta )

Možete li mi reći gde kupujete fondan u boji? Ali ne ona pakovanja od 4 boje, već ako ima da se kupi posebno po jedna boja. Konkretno mislim na crvenu i crnu boju. Ne mogu nikad da dobijem tako intenzivnu kao što je kupovna (pretpostavljam, nisam ranije kupovala).

E ja imam ova crvena srca. To mi je bio prvi kalup za praline. Ima kod mene u albumu praline bozic baunti srca su iz tih kalupa.
Nisu nesto za praline, ali su super za sitne kolace. Za oblikovanje smese poput smese za baunti, kuglice od kesksa ili nesto drugo.
Veci su od kalupa za praline, malo, ali je udubljenje dovoljno.
evo to je iz tog kalupa
attachment.php

Ima takvih silikonskih i u Rodiću, isto 79 din. (doduše bude nešto jeftinije kad se kupuje za vikend jer je 10% popusta )

Možete li mi reći gde kupujete fondan u boji? Ali ne ona pakovanja od 4 boje, već ako ima da se kupi posebno po jedna boja. Konkretno mislim na crvenu i crnu boju. Ne mogu nikad da dobijem tako intenzivnu kao što je kupovna (pretpostavljam, nisam ranije kupovala).

Fondan u boji mozes naruciti od Barvala iz despotova - zove se Gumpasta plus i ima je u svim bojama. Ovde negde je dat i telefon i adresa. Salju postom. pakovanja su od 1, 3 i 5 kg. Nadam se da sam pomogla.

Back