- Poruka
- 78.130
имам ја бујну машту, само дај чоколадеEeeeee neam sise imam cokoladu
волим чоколаде ал ми после буде мука
јбмти алавца
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
имам ја бујну машту, само дај чоколадеEeeeee neam sise imam cokoladu
Ok znaš onu pesmu daću ti gram po gramимам ја бујну машту, само дај чоколаде
волим чоколаде ал ми после буде мука
јбмти алавца
I? Kakva je?? Nikada nisam probalaNisam neki fan čokolade i kada kupujem i jedem to je trenutno čokolada ovog švajcarskog proizvodjaca
Pogledajte prilog 1831853
не знамOk znaš onu pesmu daću ti gram po gram![]()
A stvarno nije lepo deci od usta uzimati...no no....kupi sebi onu običnu sa rizom....не знам
е, кажем синовима купите МИ чоколаду. купе и смажем је, кажу није ваљда да си све појео а нама ништа оставио?
а шта сам вам рекао "купите МИ"
а јбт ћале ниси фер
odlicna ..probajI? Kakva je?? Nikada nisam probala
е и ту волимA stvarno nije lepo deci od usta uzimati...no no....kupi sebi onu običnu sa rizom....
Verujem ja sam u Pragu jela ,sjajnu čokoladu iako verovatno ni slično Briselu,i milka ne može da se meri ovde i preko u svakom slučaju.odlicna ..probaj
nakon boravka u Briselu gde sam jela njihove čokolade
i sve ono što prave od čokolade ove naše i milka i slicne nema šanse da jedem
Škrtica....svi jedinci isti...е и ту волим
лепо им је речено могли су себи шта оће да купе
не волим да делим слаткише јединац сам.
naravno da jesi..francuzi, švajcarci a i belgijanci su zakon kada su sirevi u pitanjuда се похвалим и ја
кад сам био у Паризу љуштио сам сиреве![]()
има неких триста врста, пробао сам сигурно 50-такnaravno da jesi..francuzi, švajcarci a i belgijanci su zakon kada su sirevi u pitanju
још се не разумем довољно у домаћинствоMisliš u wc šolji
Misliš u wc šolji
Objasnicu ti ja,samo ne znam na kojoj temi da nebih ovde mešali wc solju i čokoladu.још се не разумем довољно у домаћинство

Mislim da ta tema moze da se postavi pod domaćinstvo...чоколада
сир
wc шоља
могуће је
![]()
Mislim wc šoljaMislim da ta tema moze da se postavi pod domaćinstvo...
aj kada si vec pitao ovde@Nina где да питам како да скинем каменац са wc шоље
прелистаћу па можда и има, ако не питаћу тамо кад се психички спремим да кренем у акцију, за сад сам купио рукавице, док се не наканим после иде лакоMislim da ta tema moze da se postavi pod domaćinstvo...
Piši meni u pp,slobodno da ne kvaris ovde temu,objasnicu koje sredstvo itdпрелистаћу па можда и има, ако не питаћу тамо кад се психички спремим да кренем у акцију, за сад сам купио рукавице, док се не наканим после иде лако![]()
aj kada si vec pitao ovde
kupineko sredstvo za skidanje kamenca u spreju..isprslaš wc šolju..istaviš malo da odstovi, uzmeš četku za wc šolju i ribaš..posle toga ispereš
ako ne skineš iz prvog puta ponovi
i da ne spamujemo temu više a tema je o cokoladi