GDE da kupim...

Jablanica je u početku bila specijalizovana prodavnica za pekarsku industriju, sada pored toga ima i običnog bakaluka. Medjutim, ono što je za nas sa foruma interesantno ima Barvalove gum paste + u svim bijama (nakad i nestane) i pakovanje od 1 kg, ima boje za fondan gelove i u prahu, ima ukrase za torte, korpice za kolače, tanjire za torte i kartonske kutije za pakovanje i kolača i torti (koje vekličine ne znam baš) ima i.... još puno toga a i integralnog brašna, grahama, ražanog......svašta...

Najpovoljnije je u Pancevu. Ja mislim da ovi u Eriksonu imaju neki dogovor sa Euroviltom i da saradjuju na tom polju.
U Jablanici imaju cokoladne kuglice u obliku krupnijeg bibera koje su odlicne za dekoraciju a i kao dodatak za torte tipa plazme, kestena i sl, a i za mafinse.

Tea Iro ja juce bila u Jablanici,ali ih ne videh....a vec dugo se pitam gde bih to mogla da nadjem.....
c028.gif

Ja sam sve nastavke uzimala iz eurovilta jos pre 3 god i ni jedan mi nije pordjao ali sam ja pametna kao i uvek pre nekih 2 meseca odlucila da ih sterilisem i kao kreten umesto da ih prokuvam u sapunici ja ih potopim u mlaku vou sa malo domestosa oni posle 10 min ko novi ja se odusevila medjutim sad ptimecujem kako su na pojedinim metima promenili boju nisu tardjali ali mislim da moram kupiti nove nastavke jer ja uglavnom sa slagom radim

Kada vec neko spomenu ovu srebrnu i zlatnu boju imam jedno pitanje da li sa njom moze da se boji slag? Cula sam da u Barvalu imaju te boje, ali ne znam da li moze da se koristi za slag, hajde vi iskusne da nam malo pomognete.

cilence:
Ja sam sve nastavke uzimala iz eurovilta jos pre 3 god i ni jedan mi nije pordjao

Ne radi se o Eurowiltu, nego o Torteco, iz Pančeva. Tamo su mi rekli da im nastavke pravi neki naš čovek, po uzoru na Wiltonove. A znate šta se meni dogodilo? Poslala mi drugarica iz Kanade onaj manji komplet nastavaka. Išla ja da pokažem neke cake sa šlagom ženi od onog mog druga što pravi torte, i ona ima isti takav komplet, kupljen u Pančevu. I na nastavcima piše isti broj, a nastavci nisu identični. :eek: A Wilton i jedni i drugi. :think:

Back